paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Πεθανε και ο ρει λιοτα, γνωστος ηθοποιος
Νομίζω είχε εκδόσει παρα πολυ προαφατα βιβλίοΠέθανε ο Διονύσης Σιμόπουλος - Σπουδαίος αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου | in.gr
Θλίψη στον επιστημονικό κόσμο. Η μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Η σπουδαία πορεία του και οι προσπάθειές του για σωστή μαζική επιμόρφωση.www.in.gr
Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος αστροφυσικός, Διονύσης Σιμόπουλος. Ήταν επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, βραβευμένος για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση, με σημαντική συγγραφική και δημοσιογραφική δραστηριότητα στον Τύπο, στην τηλεόραση και σε θεάματα πολυμέσων και ως σεναριογράφος σε ενημερωτικές εκπομπές...
Ωραία έπαιζεΣτις 26 Μαΐου.
Ρέι Λιότα - Βικιπαίδεια
el.m.wikipedia.org
Ετοιμάζεται και το κηδειοχαρτο της Αν Χεκ
Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός - Οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη | in.gr
Τελειώνει ο χρόνος για την 53χρονη. Θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν όργανά της κατάλληλα για δωρεάwww.in.gr
Tην γλωσσοφαγες τυπε.Ετοιμάζεται και το κηδειοχαρτο της Αν Χεκ
Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός - Οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη | in.gr
Τελειώνει ο χρόνος για την 53χρονη. Θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν όργανά της κατάλληλα για δωρεάwww.in.gr
Έχει γλείψει πιο πολλές γυναίκες από πολλούς άνδρες...θα θέλαμε στο κομμάτι αυτό να είμαστε στην θέση της.Tην γλωσσοφαγες τυπε.
Τι γίνεται ακόμα είμαι 15 χρόνων και είμαστε στο 2000 ?Πέθανε ο Άκης Πάνου.
Πέθανε ο Άκης Πάνου.
Όχι ρε τύπε.Σε λίγο καιρο βλέπω να πεθαίνει κι ο Καζαντζίδης
Ποια ειναι αυτη μαν?Μια τζιμπρια που θα ειναι φετος στο gntm?Tης ειχα ανοιξει νημα εγω,αλλα υπουλες και σκοτεινες δυναμεις μου το φαγανε μπαμπεσικα.Ενταξει ριξαμε καλο χαβαλε για μια μερα ομωςΜα τα έχω δει όλα εδώ μέσα.
Εάν βρω θέμα κ με αυτή θα κλείσω τον λογαριασμό.
ο κούλης το ξέρει?Ποια ειναι αυτη μαν?Μια τζιμπρια που θα ειναι φετος στο gntm?Tης ειχα ανοιξει νημα εγω,αλλα υπουλες και σκοτεινες δυναμεις μου το φαγανε μπαμπεσικα.Ενταξει ριξαμε καλο χαβαλε για μια μερα ομως
Μαλλον γι' αυτο σβηστηκε το νημα ταχιστα,για να μην προλαβει να το μαθει και εχουμε τρεξιματαο κούλης το ξέρει?