Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Τους τόνους τους έχουμε ξεχάσει βλέπω...θα αφησω στην διαθηκη μου ορο ο κληρονομος μου να σας ενημερωσει.
Τους τόνους τους έχουμε ξεχάσει βλέπω...θα αφησω στην διαθηκη μου ορο ο κληρονομος μου να σας ενημερωσει.
σίγα μην κάθομαι να πατάω και έξτρα πλήκτρο. έχεις τίποτα να μπαίνουν αυτόματα?Τους τόνους τους έχουμε ξεχάσει βλέπω...
Οχι ρε πουστη μου...τωρα ν ιωθω εγω γερος γιατι αρχισαν να φευγουν απο την ζωη αυτοι οι γερολυκοι...κριμας να πεθαινεις εν μεσω κινεζικης πανουκλας και να ενδεχομενως να μην υπαρχει πανδημος αποχαιρετισμος λογω υγειονομικων περιορισμων.Θα συναντηθουμε ξανα με ολους τους ροκαδες για να γουσταρουμε οπως μονο εμεις ξερουμε.R.I.P.γιγαντα!Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς [βίντεο] - iefimerida.gr
Σε ηλικία 80 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς.www.google.com
Σημερα το διαβασα,κριμα.RIPΓια τον τραγουδιστη των Razzastar που πεθανε σε τροχαιο( εγκαταλειψη) πριν απο λιγες μερες δεν ειπαμε κατι...δεν ασχολουμαι με την ραπ σκηνη ομως ειχε συνδεθει με την πρωτη μας νεοτητα και φυσικα ηταν κλασεις ανωτερη η σκηνη τοτε σε σχεση με τους σημερινους καφρους.R.I.P.
Ι can almost hear you sigh...R.I.P.RIP Charlie
R.I.P.Aσχημος μεν ιδιαιτερος δε....Πέθανε ο ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό. Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1933 στο Νεϊγί-συρ-Σεν, βορειοδυτικά τουwww.newsit.gr
Tεράστια μορφή καθολικής αποδοχήςΤον είχα πετύχει ΟΑΚΑ ΟΣΦΠ - Εθνικός κάπου τέλη 80 αρχές 90...
Eτσι ακριβώς.Tεράστια μορφή καθολικής αποδοχής