feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.813
- Πόντοι
- 26.236
Banana moon παλιότερα για εμάς τους γέροντεςΈνα είναι , απλά στα όρια των περιοχών που αναφέρθηκαν…
Και δεν το λες χαλαρό μπαράκι , ανοίγει αργά
Banana moon παλιότερα για εμάς τους γέροντεςΈνα είναι , απλά στα όρια των περιοχών που αναφέρθηκαν…
Μετς και Παγκράτι είναι ένα και το αυτό ....Ένα είναι , απλά στα όρια των περιοχών που αναφέρθηκαν…
Παρασκευή - Σάββατο μόνο με κρατήσεις.
μπορει να ειχε κανει κρατησημια φορά έκανε βόλτες κατσαρίδα στα σύρματα
Εφόσον δεν ακροβατούσε αρουραίος , πταίσμα.Παλιότερα πήγαινα συνέχεια Banana. Από πέρσι μου την βάρεσε, όταν μουν είπαν Παρασκευή - Σάββατο μόνο με κρατήσεις. Ουστ, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω. Άσε που μια φορά έκανε βόλτες κατσαρίδα στα σύρματα - καλώδια που έχει από πάνω μας.
Μετς είναι. Άλλο το Παγκράτι, άλλο το Μετς, άλλη η Καισαριανή.. Αν δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τις περιοχές, πες Αθήνα να ξεμπερδεύεις.Μετς και Παγκράτι είναι ένα και το αυτό ....
Μετς είναι. Άλλο το Παγκράτι, άλλο το Μετς, άλλη η Καισαριανή.. Αν δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τις περιοχές, πες Αθήνα να ξεμπερδεύεις.
Ναι , μέχρι Τρίτη πρωί εκτός απροόπτουΕλπιζω να εισαι και αυριο διαθεσιμη baby!
Μετς και Παγκράτι είναι ένα και το αυτό ....
Μετά θα μας φύγεις;;;Ναι , μέχρι Τρίτη πρωί εκτός απροόπτου
Ναι … θα έρχομαι κανένα πσκ ίσως αλλά με δουλειά δεν είναι εύκολοΜετά θα μας φύγεις;;;
καμια μπαργουμαν βαρεσες εκει μεσα?Παλιότερα πήγαινα συνέχεια Banana. Από πέρσι μου την βάρεσε, όταν μουν είπαν Παρασκευή - Σάββατο μόνο με κρατήσεις. Ουστ, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω. Άσε που μια φορά έκανε βόλτες κατσαρίδα στα σύρματα - καλώδια που έχει από πάνω μας.
Όταν πήγαινα εκεί, πάντα ήμουν με κοπέλες. Κάποιες φορές σε σχέση. Δεν κοίταγα καν άλλες!καμια μπαργουμαν βαρεσες εκει μεσα?
Όταν έρθεις ξανά, στείλε μου να πάμε για φαγητό.Ναι … θα έρχομαι κανένα πσκ ίσως αλλά με δουλειά δεν είναι εύκολο
Μπορεί να έφαγες παραπάνω ώρα στην κίνηση από όσο κατάλαβες. Αλλιώς κάνε γέμισμα παρατήρησε το και πήγαινε σε συνεργείο γιατί μπορεί να έχεις διαρροή.Επίσης , ακούστε ιστορία …
Πάω σήμερα προς κέντρο με αμάξι (ΜΕΓΑ λάθος). Κακός καιρός, κίνηση, μηχανάκια να προσπερνάνε από δεξιά , ταξιτζήδες να κορνάρουν, μια παράνοια…
Κάνω 2-3 κύκλους και θέλοντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, το βάζω σε ένα τυχαίο parking!
Πήγα με σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο (έβαλα προχτές) και φεύγοντας η βενζίνη ήταν οριακή!
Υπάρχει περίπτωση να μου την κλέψανε; Είμαι εγώ τρελή ή έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο;
Αν πηγες με σχεδόν γεμάτο ντεποζιτο και φεύγοντας ήταν οριακή...κατα πάσα πιθανότητα στην τσιμπησανΕπίσης , ακούστε ιστορία …
Πάω σήμερα προς κέντρο με αμάξι (ΜΕΓΑ λάθος). Κακός καιρός, κίνηση, μηχανάκια να προσπερνάνε από δεξιά , ταξιτζήδες να κορνάρουν, μια παράνοια…
Κάνω 2-3 κύκλους και θέλοντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, το βάζω σε ένα τυχαίο parking!
Πήγα με σχεδόν γεμάτο ντεπόζιτο (έβαλα προχτές) και φεύγοντας η βενζίνη ήταν οριακή!
Υπάρχει περίπτωση να μου την κλέψανε; Είμαι εγώ τρελή ή έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντίστοιχο;
Μπορεί να έφαγες παραπάνω ώρα στην κίνηση από όσο κατάλαβες. Αλλιώς κάνε γέμισμα παρατήρησε το και πήγαινε σε συνεργείο γιατί μπορεί να έχεις διαρροή.