call_call_call11
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά στο τελε αρκεί να απαντήσει γενικά περίπου πόσο χρόνο κάνει ;
Σαγιονάρες-πλατφόρμες οι κυρίες γκέισες?Απαισιόδοξη σε βλέπω φιλενάδα. Ας πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο.
Κάποιες φορές χρειάζεται να απαντήσεις στους ανάγωγους στη γλώσσα τους…Ειδικά όταν συνεχίζουν 2 χρόνια την ίδια κασέτα.Καλησπέρα δεσποινίς, μάγκες καλησπέρα, είμαι νέο μέλος αλλά όχι νέος στο άθλημα, διαβάζω το bou πάνω από 10 χρόνια, δεν χρειάζεται μέρες που είναι ούτε να προσβάλουμε ούτε να γινόμαστε κομπλεξικοί, αν δεν σου άρεσει κάτι το κόβεις και δεν το συνεχίζεις. Καλές γιορτές
Δηλαδή με λίγα λόγια την κάτσαμε!!! Δεν θα το δούμε το κορμί το τρέχων έτος!Επειδή χαθήκαμε με όλα αυτά να υπενθυμίσω ότι δεν είμαι ενεργή αυτή την περίοδο. Γι’αυτό δεν απαντώ στο telegram.
Φιλιά
Σε τρώει ο κώλος σου και σένα;καλημερα!ησυχα ειμαστε
Μην λες αυτην την λεξη σε εμεναΣε τρώει ο κώλος σου και σένα;
Σε στρατό ή ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση χαχα.καλα ποτε προλαβε και κοιμηθηκε κιολας αυτη?
Έχουν στήσει δουλίτσα εκεί πέρα ή μου φαίνεται;Η μαμά της είναι manager και οι φίλοι του πατέρα της subscribers…
Έχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.Έχουν στήσει δουλίτσα εκεί πέρα ή μου φαίνεται;
Τα λαγωνικά του bou είναι απασχολημένα με τις ανεξάρτητες και πως θα κάνουν τη ζωή τους δυσκολότερηΈχει γίνει viral. Προπονείται για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είναι 919 σε 24h.
Απορώ πως δεν την έχουν ανακαλύψει τα λαγωνικά του bou.