Glikopsolakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2024
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πάντως για εγλεζα είναι δυνατό μωρό
Ακριβώς, παίζουν αρπακτικά από πίσω.Το team όπως προείπε και η κατερίνα, μαμά μπαμπάς και διάφοροι. Προσπαθεί η μικρή Λιλυ να πείσει ότι όλα ήταν συναινετικά και ότι δεν την <πίεσαν> καθόλου. Η <ομάδα> της ξεκάθαρα το κανει για προβολή .
Δεν είχε ζητήσει καθόλου εξετάσεις αλλά κάποιοι έκαναν αυτοβούλως.Λένε στην αρχή δεν υπήρχε ασφάλεια, ενώ τώρα για το επόμενο τουρ λόγω κραξίματος και από την βιομηχανία του πορνό θα υπάρξει έλεγχος λόγω υγείας και ταυτοτήτων.
Το είδα κι εγώ αυτό. Είπε ότι ήταν η μόνη δουλειά που έκανε μόνο για τα λεφτά και το χαρακτήρισε shit-show. Εκείνη όμως ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο συνειδητοποιημένη.Η γνωστή τώρα 48ετών όμως bbw Lisa Sparks σε 12h, 45sec o καθένας μπείτε, ψεκάστε, σκουπίσατε, μετά την πορνοκαρίερα της το <μετάνιωσε>.
Όχι σε 24ωρο είναι το ρεκόρ!100 χ10 μέρες κάτι τέτοιο διάβασα ,
Χωρίς να είμαι ψυχολόγος, ήδη από το ντοκιμαντερ μου φάνηκε φουλ τραυματισμένη. PTSD.Ψυχολόγος καταγράφει ότι την πιέζουν και δεν θα αντέξει και θα της αφήσει τραύματα.
Όντως;Θα έχουμε και Ελληνες του bou σίγουρα μην αμφιβάλεις, τούραρε φέτος σε Μύκονο και Κρήτη , άσχετα αν δεν πρέπει να τα τσουβαλιάζουμε όλα και θα ήρθε για διακοπές σε διαφορετικές περιόδους.
Ράκος ήταν.Δεν έχεις άδικο μιας και είσαι μέσα στον χώρο και τα βλέπεις. Στο ντοκιμαντέρ ήδη δείχνει να <σπαέι> και δεν είναι ψεύτικο, έτσι νομίζω τουλάχιστον αν και είχε παιχτεί πολύ προμοσιον για τον εγχείρημα της. Ηταν πολύ συναισθηματικά ευάλωτη, έτρεμε . Τώρα λέει ότι δεν θα το συνιστούσε αν κάποια κοπέλα είναι αδύναμη στο να το επιχειρήσει.
Έσπασε αλλά πέσαν τα θυρία ζουν μέσα από εκείνη να την πείσουν να συνεχίσει…Βέβαια αφού προμοτάρει να σπάσει τα ρεκορ έχει πέσει πολύ δουλίτσα από όλο το τιμ της και σίγουρα την εκμεταλλεύονται.
Just here for the chaos.The internet is flooded with opinions about her. Some people are outraged, others are heartbroken, and a few are just here for the chaos.
α) Ναι να δεκτώ ότι πχ το ξέρουν οι γονείς της, όπως επικρατεί έξω με πιο απελευθερωμένες ιδέες, αλλά το να την σπρώχνουν οι ίδιοι κάτι παίζεταιΑμφιβάλλω ότι θα το αντέξει. Εκτός αν παίξουν ναρκωτικά και αλλά τέτοια.
Το golden shower μην μας εκπλήσει, είναι πολύ διαδεδομένο εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, άσχετα αν το επιβάλλουν ή όχι...................Ειδικά στις αραβικές χώρες. Ενθυμούμαι το 08-09, κάποιες ξέμπαρκες δειλά δειλά ξένες εσκορτ, βάζανε υπηρεσία για μόνο golden shower taking,αλλά γίνονταν πολύ ντόρος τις τότε εποχές και δεν το διέδιδαν πολύ προς τα έξω, μια το βάζανε , τσουπ το βγάζανε.Ίσως πιέστηκε να ξεπεράσει τα όρια της. Αλλά γενικά είναι μεθοδευμένο το πράγμα, μέχρι και βίντεο με golden shower στο στόμα έχει.
Αυτό που παρέθεσες από κάτω για το δωμάτιο, μου θυμίζει το νήμα του 8 downtown με τα ζευγάρια.
Ομολογώ δεν ήξερα τον όρο bukkake, με έπιασες αδιάβαστη.α) Ναι να δεκτώ ότι πχ το ξέρουν οι γονείς της, όπως επικρατεί έξω με πιο απελευθερωμένες ιδέες, αλλά το να την σπρώχνουν οι ίδιοι κάτι παίζεται
β) Δυστυχώς δεν το θέλουμε, αλλά όλα για το χρήμα, κρίμα...........και εδώ και χρόνια υπάρχουν τα λεγόμενα bukkake διαγωνισμοί από 50 ως 180 άτομα.
γ) Οι πολύ παλιές ήταν δουλειά πορνό. όπως υπάρχουν (δεν θυμάμαι ονόματα παλιά με 50-75 άτομα στο 4-8ωρο)
δ) Όπως σου έγραψα μπορεί να ήρθε και διακοπές, αλλά σε 3 διαφορετικές περιόδους, πάει το μυαλό και εκεί έτσι δεν είναι; Σίγουρα για προμοσιον. Μην ξεχνάμε εδώ είμαστε φουλ και από διεθνή πάρτυ swingers, άλλο αυτό βέβαια.
ε) Ναι κάποια στιγμή το λένε σε άλλη συνέντευξη ότι οι <γονείς> και καλά θέλουν να βρει ένα αγόρι να αποκατασταθεί. Αλλά η συνέντευξη της όσο και να υποθέσουμε ότι μπορεί να παίζει θέατρο, συμφωνώ ότι έδειξε σημάδια στεναχώριας-ράκους.
στ) Σε αυτά θεωρώ ότι όντως παίζουν διάφορα ηρεμιστικά, ξηλοκαϊνες και συναφή. Συγνώμη αν σε κάποια ίσως υπήρξε επανάληψη των σκέψεων μου
Είναι επειδή έχω καλή δασκάλα στη θεωρία προς το παρόν . Μη σε πιάνω όμως αδιάβαστη γιατί καραδοκούν και θα επέλθει το χάος.Ομολογώ δεν ήξερα τον όρο bukkake, με έπιασες αδιάβαστη.
Την έχεις μελετήσει πάντως, βλέπω χαχα. Μήπως να το αποκαταστήσεις εσύ το κορίτσι;
Πάντως διαβάζω ότι είναι για εξπερματίσεις από πολλαπλούς παρτενέρ, όχι απαραίτητα για πολλαπλές διεισδύσεις.Είναι επειδή έχω καλή δασκάλα στη θεωρία προς το παρόν . Μη σε πιάνω όμως αδιάβαστη γιατί καραδοκούν και θα επέλθει το χάος.
Ναι για αυτό και στο έγραψα λόγω του σχόλιου σου περί 100 ελεύθερων στοματικών , γίνονται και μόνο εξπερματίσεις για ρεκορ γκινεςΠάντως διαβάζω ότι είναι για εξπερματίσεις από πολλαπλούς παρτενέρ, όχι απαραίτητα για πολλαπλές διεισδύσεις.
SurΟμολογώ δεν ήξερα τον όρο bukkake, με έπιασες αδιάβαστη.
Την έχεις μελετήσει πάντως, βλέπω χαχα. Μήπως να το αποκαταστήσεις εσύ το κορίτσι;
Ομολογώ δεν ήξερα τον όρο bukkake, με έπιασες αδιάβαστη.
σωστός... εδώ η αγαπημένη Λίλυ εκτελεί ''2'' με ιδιαίτερη χάρη...Άλλη μια που την έκανε γνωστή ο maximo Garcia
κι εμένα δεν με λένε Κλωνάριους...Πέφτω από τα σύννεφα, πριν από λίγο διάβασα ότι δεν την λένε Κατερίνα, τόσο ψέμα πια.
Χιόνισε στο Λιανοκλάδι?Τι ωραίο που είναι το χιόνι…
Καλημέρα