Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 11.355
Σαββατοκύριακα τουράρω στα βουνά χαχα. Ζεστό καφέ, ωραία θέα και ξεκινάει η μελέτη…Χιόνισε στο Λιανοκλάδι?
Σαββατοκύριακα τουράρω στα βουνά χαχα. Ζεστό καφέ, ωραία θέα και ξεκινάει η μελέτη…Χιόνισε στο Λιανοκλάδι?
Την όμορφη καλημέρα μου. Πάμε για Χιονοπόλεμο;Τι ωραίο που είναι το χιόνι…
Καλημέρα
Κι' εγώ κάτι τέτοιο κάνω, αλλά όχι στα βουνά (δυστυχώς)...Σαββατοκύριακα τουράρω στα βουνά χαχα. Ζεστό καφέ, ωραία θέα και ξεκινάει η μελέτη…
Κι' εγώ κάτι τέτοιο κάνω, αλλά όχι στα βουνά (δυστυχώς)...
Καλημέρα!!
Θα έρθεις Καρπενήσι; Το βανάκι της εκπομπής αναχώρησε από Λιανοκλάδι νωρίς το πρωί…Την όμορφη καλημέρα μου. Πάμε για Χιονοπόλεμο;
Διπλή τυφλή;Κι' εγώ κάτι τέτοιο κάνω, αλλά όχι στα βουνά (δυστυχώς)...
Καλημέρα!!
Από το γραφείο στο σπίτι μου...που τα κάνεις εσύ δηλαδη ;; ανεβαίνεις την Πέτρου Ραλλη ;
όχι, κάτι σε eceΔιπλή τυφλή;
Μην μου βάζεις ιδέες, ακόμα και με χιόνι DH or die .Θα έρθεις Καρπενήσι; Το βανάκι της εκπομπής αναχώρησε από Λιανοκλάδι νωρίς το πρωί…
Engineer ?όχι, κάτι σε ece
Στείλε φώτοΤι ωραίο που είναι το χιόνι…
Καλημέρα
Θα ανεβάσω τελεγκραμΣτείλε φώτο
Πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον να άνοιγες νέο thread.Αξίζει νέο νήμα:
Αλλάξαμε θέμα! Αλλά επειδή βλέπω πολλή αγάπη για τη Λίλη, ανοίξτε εσείς ένα…Πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον να άνοιγες νέο thread.
Ακραίος ο αριθμός 100 σε μια μόνο μέρα, πόσο μάλλον χωρίς προφύλαξη και με τους 100..
Lily Phillips slated by podcast host for not using protection in 100 men in one day video
Lily claimed the decision was 'risk vs reward'thetab.com
Διπλή τυφλή;
Προοπτική, τυχαιοποιημένη.
Με γρίφους μιλάς γερόντισσα...Προοπτική, τυχαιοποιημένη.
Περιμένουμε να δούμε οσο ψήνονται τα κρέατα...Θα ανεβάσω τελεγκραμ
ΚαλημέραΤι ωραίο που είναι το χιόνι…
Καλημέρα