Στον όρο «τραυματισμός» περιλαμβάνεται ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ που είναι αποτέλεσμα της επενέργειας μιας εξωτερικής δύναμης.
Δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ για ακρωτηριασμό, όλεθρο , παραμόρφωση ή άλλες εκφράσεις που προσδιορίζουν τον βαθμό του τραύματος.
Μάλλον εσείς βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα!
Την έκταση , την πιθανή αντιμετώπιση ή τις συνέπειες τις συζήτησα με τον γυναικολόγο μου που με εξέτασε και όχι με τα μέλη του bou.
Μήπως ήταν και αυτό ανεύθυνο;
Κατανοώ ότι ο τραυματισμός αναφέρθηκε πιθανώς καλοπροαίρετα αλλά για εμένα ΚΑΚΩΣ. Ήταν κάτι που είπα εμπιστευτικά και νομίζω ήταν σαφές… Δεν θέλησα να δώσω έκταση. Δεν θα βγάλω στην φορά ούτε το ακριβές πρόγραμμα των ραντεβού μου , ούτε τον ιατρικό μου φάκελο!
Όσο για την «μειωμένη ποιότητα» , νομίζω σας καλύπτει το μήνυμα της Κιάρα.
Εγώ το feedback που λαμβάνω είναι ακριβώς το αντίθετο! Επαινούν την όρεξη και τη δοτικότητα που δείχνω ακόμα και άτομα που δεν ταιριάξαμε;)
Στην πρώτη παράγραφο, κάνετε μια υπέρβαση. Αν ο όρος τραυματισμός περιλαμβάνει οιαδήποτε βλάβη που είναι αποτέλεσμα επενέργειας μιας εξωτερικής δύναμης, τότε σε κάθε σύγκρουση μεταξύ οχημάτων π.χ. θα μιλάγαμε για τραυματισμό του οχήματος στην δεξιά πόρτα και στο οπίσθιο φτερό, καθώς και εκδορά της έμπροσθεν δεξιάς ζάντας.
Ο "τραυματισμός" αφορά ζωϊκούς ιστούς και είναι κάτι το πολύ συγκεκριμένο, όσο κι αν προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο.
Επίσης ο ισχυρισμός σας ότι βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα είναι τουλάχιστον αβάσιμος από την στιγμή που εγώ πρώτος έκανα αναφορά για όρο που χρησιμοποίησε καθ΄ υπερβολή και απερίσκεπτα ο κ. Άνω Πουρνάρι. Πιστεύω ότι είδατε την σχετική μου ανάρτηση, και δεν θεωρώ ότι πρέπει να την επεναδημοσιεύσω.
Τώρα, το ποιος αναφέρει και φέρνει στη δημοσιότητα πληροφορίες και πράγματα που του έχετε εμπιστευτεί, δεν αφορά ουδόλως εμάς. Αυτό αφορά αποκλειστικά εσάς και αυτούς που, είτε τους έχετε δώσει δικαίωμα ή "αέρα" για να το κάνουν, είτε το κάνουν αυτόκλητα και καταχρηστικά.
Όσον αφορά τώρα τα περί ποιότητος και δοτικότητας, φρονώ ότι η δίδα Κιάρα δεν είναι και το καταλληλότερο άτομο για να κρίνει. Αφήστε να το κρίνουν αυτοί με τους οποίους συνευρίσκεστε και φροντίστε να ανοίξετε και δικό σας νήμα, για να μπορούν όλοι να διαβάζουν τα εύσημα που σας δίνουν όσοι σας συνάντησαν.
Τέλος, το ότι προτού προβείτε σε επόμενη σεξουαλική επαφή αναζητήσατε και λάβατε την γνώμη του γυναικολόγου σας, είναι ένα γεγονός που σας τιμά.
Την καλησπέρα μου, καλό σας ταξίδι, και ακόμα καλύτερη επάνοδο.