Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ στην ΠέννυΕγώ έμπαινα Αργυρώ Μπουζάνη-Σιλβή
Εγώ στην ΠέννυΕγώ έμπαινα Αργυρώ Μπουζάνη-Σιλβή
Λέτε τη μισή αλήθεια στο κοινό σας αγαπητήμου, δεν αθωώθηκε πανηγυρικά, απλα ο Υπερείδης την ξεγύμνωσε μπροστά στους δικαστές και η καυλα υπερίσχυσε της διανοίας.Αν μου επιτρέπεται , πιο πολύ στην εταίρα «Φρύνη» παραπέμπει η ιστορία.
Κάποια στιγμή κατηγορήθηκε ότι προσπαθούσε να εισάγει μια ξένη θεότητα στην πόλη και να διαφθείρει τις νεαρές γυναίκες.
Τα πράγματα στην αρχή της δίκης ήταν εις βάρος της , στο τέλος αθωώθηκε πανηγυρικά…
Παρέμεινε μια από τις πιο διάσημες εταίρες της αρχαιότητας.
Ας αφήσουμε τον χρόνο να το δείξει…
Τι μας θυμησες!!Εγώ έμπαινα Αργυρώ Μπουζάνη-Σιλβή
ενώ εσύ έχεις την σιγουριά πως είπες μαλακία εξ' αρχής! Ξεχωρίζεις με διαφορά!O καθένας πετάει τη μαλακία του εδώ μέσα και μετά νομίζει ότι πέταξε εξυπνάδα.
πάλι εδώ? νόμιζα πως αποχωρήσατε...Να ‘στε καλά
τελευταία ενημερωθήκαμε πως δεν θα υπάρχει ούτε η νηματοθέτρια!2/3 που αναφέρονται σε αυτό το νήμα δεν υπάρχουν… Μην σκας;)
Συμφωνώ στην ουσία,αλλα μην ξεχνάτε φίλτατε, οτι η αξιολόγηση του διαφημιζομένου εξαρτάτε απο τις προσλαβάνουσες του διαφημιστή.
Μεγάλο καθήκι!Εγώ αλήθεια δεν καταλαβαίνω από που απορρέει αυτή η τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που σας κάνει να ξεχνάτε την ορθογραφία, που μέχρι στιγμής χειριζόσασταν ορθά….
Το like στο post μου έχει διτή σημασία θαρρώ, παρακαλώ διευκρινήστεΛέτε τη μισή αλήθεια στο κοινό σας αγαπητήμου, δεν αθωώθηκε πανηγυρικά, απλα ο Υπερείδης την ξεγύμνωσε μπροστά στους δικαστές και η καυλα υπερίσχυσε της διανοίας.
Οτι ακριβώς κάνατε και υμείς!
Επι τούτου να δω αν με παρακολουθείς επισταμέναΕγώ αλήθεια δεν καταλαβαίνω από που απορρέει αυτή η τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που σας κάνει να ξεχνάτε την ορθογραφία, που μέχρι στιγμής χειριζόσασταν ορθά….
Μην έτρωγες ξύλο από δαύτην φοβάμαιΕγώ στην Πέννυ
Μήπως παρακολουθεί η κυρά και κάνεις τον ανήξερο?ποια ειναι αυτη;
Η Τζια δεν μου άρεσε.Τι μας θυμησες!!
Χρυσο Μεταλλιο: Σιλβυ
Ασημενιο Μεταλλιο:Λενα
Χαλκινο Μεταλλιο: Τζια
Οκ και η Πενυ μουναρα ηταν (ασχετα αν βαφονταν για τον ρολο) οπως και οι τραγουδιστριες στο μαγαζι αλλα η Σιλβυ ηταν το κατι αλλο (και μετα οι αλλες δυο που ειπα κατα την ταπεινη μου γνωμη)
Η Τζια (κατ'εμε) δεν συγκρινονταν ουτε με την Σιλβυ (καμια βεβαια δεν συγκρινονταν με την Σιλβυ καθως η Σιλβυ απλα δεν ειχε αντιπαλο).. ουτε με την Λενα.. Ωστοσο μονο και μονο που εβλεπες αυτο το ντεκολντε σε συνδυασμο με τις ματαρες της απλα την ανεβαζε στο βαθρο (ειπαμε χαλκινο μεταλλιο)Η Τζια δεν μου άρεσε.
Η Λένα εμφανισιακά δυνατή αλλά σαν χαρακτήρας μέσα στην υστερία.
Μαυρα μεσανυχτα ε;
μονο Στελλα Γιαμπουρα ρε μαλακες
Δεν είναι επίσης περίεργο που δεν έγραψε κανείς τίποτα για εσένα; Ακόμα και εσύ στο νήμα που έχει το δικό σου όνομα, για την Κατερίνα έγραψες.Όσα δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια!
Όσες κριτικές γράφτηκαν φέτος για την Κατερίνα ήταν ΘΕΤΙΚΕΣ.
Σχεδόν εγκωμιαστικές!
Καθόμασταν να φάμε μια ώρα και δεν σταματούσε να απαντάει σε μηνύματα.
Αυτό είναι τυχαίο ;
Εκ των πραγμάτων, δεν μπορούμε να ‘μαστε συμπαθείς σε όλους. Ακόμα κι αν το επιχειρήσεις, ακόμα κι αν αλλάζεις σαν χαμαιλέοντας κάθε φορά που βρίσκεσαι σε διαφορετικό περιβάλλον με άλλα άτομα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε στραβοκοιτάξει ή να δείξει ότι δε σε γουστάρει. Δεν είμαστε όλοι για όλους κι αυτό είναι γεγονός.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ,όμως, παραπονεμένος δεν είναι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που τη συνάντησε.
Γιατί , λοιπόν, όλος αυτός ο ντόρος;
Μήπως κάποιοι παραπήραν προσωπικά την απόρριψη ;
Μήπως κάποιοι αποδομούν με ευκολία ό,τι δεν μπόρεσαν να φτάσουν ;
Μήπως οι «τύποι» που στέκονται με το φαρμάκι στην άκρη της γλώσσας δεν προσπαθούν να σώσουν τους «συναθλητές» τους από την επικείμενη φόλα αλλά πασχίζουν άτσαλα να τονώσουν τη δική τους λαβωμένη αυτοπεποίθηση;
Εγώ αποχωρώ , δεν μου ταίριαξε το bou και αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτή την παράνοια.
Με αυτό το χρώμα μαλλιών ναιΗ Μάτα είναι ΘΕΑ
Αυτήν με το κωλόπαιδο τον Κυριάκο?