The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.209
- Πόντοι
- 25.467
Και τωρα το καιριο ερωτημα. Ποιο μελος του σαη την δαγκωσε?
Ο φίλος του φίλου που έχει την εφεδρεία.
Ασοεε? παιδαγωγικο? Παντειο? Παπει? Χαροκοπειο? ΕΜΠ? ΠΑΔΑ?Τώρα μιλάτε σωστά.
Ο σωματέμπορας - νταβατζής Κατερίνα θα βρει κάτι για όλους σας.
Έρχεται νέο αίμα από νομική Αθηνών χαχα.
Το αν θα μας λυψεις σε καποιους το εχω ξαναγραψει..Κι εμένα θα μου λείψετε
Σιγά σιγά όλα θα γίνουνΑσοεε? παιδαγωγικο? Παντειο? Παπει? Χαροκοπειο? ΕΜΠ? ΠΑΔΑ?
Εκτος απο την Νομικη ολες οι σχολες του ΕΚΠΑ που βαριεμαι να τις αναφερω μια προς μια?
Τα λεγα εγώ.
Εγώ τα έλεγα.
Με συγχωρειτε αγαπητε. Παροτι ειχε τραυματιστει την προηγουμενη μερα, συνεβρεθει μαζι σας την επομενη?Δεν τη ρώτησα, δεν ήθελα να μάθω, ούτε η ίδια είπε.
Μπορείτε κατα την καταποση κατα την διαρκεια της συνουσίας να προσλαβανετε συμπληρώματα Fe,Με αιματοκρίτη 35 στενεύουν τα περιθώρια χαχα
Τα λεγα εγώ.
Εγώ τα έλεγα.
Για μενα το λεει.. με πειραζει γραφοντας τα ιδια λογια με διαφορετικη συνταξηΔεν σας ακούγαμε και το φάγαμε το κεφάλι μας.
Respect CaptainΘα έρθει ρε ο ΜπιγκΣακ και θα τρέχετε χωρίς λόγο και αιτία, έτσι, στο άκυρο, να σωθείτε, παρόλο που σας διαβάζει και σας συμπαθεί.
Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και γράμματα γνωρίζω
Πως είσαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι ;Αν μου επιτρέπεται , η πληρεξιοδοτούσα εινσι το ορθόν
Δεν τη ρώτησα, δεν ήθελα να μάθω, ούτε η ίδια είπε.
Ο γραφικός χαρακτήρας το δείχνει καθαράΠως είσαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι ;
Για μένα τους πήρε ένα χρόνο να το αποδεχτούν …και κάποιοι ακόμα το αμφισβητούν.
Πως είσαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι ;
Για μένα τους πήρε ένα χρόνο να το αποδεχτούν …και κάποιοι ακόμα το αμφισβητούν.
Ένα δάγγωμα ήταν, δεν μιλάμε για ολική FGMΔηλαδή, έτσι όπως μας τα περιγράφετε η δίδα Κατερίνα προσήλθε στο ραντεβού σας τραυματισμένη, και παρά τον τραυματισμό της το ραντεβού ολοκληρώθηκε παρά τίς όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τυχόν μολύνσεις (περισσότερο της ίδιας).
Με συγχωρειτε αγαπητε. Παροτι ειχε τραυματιστει την προηγουμενη μερα, συνεβρεθει μαζι σας την επομενη?
Ένα δάγγωμα ήταν, δεν μιλάμε για ολική FGM