Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 28.246
Δεν παθαινεις τιποτα εσυ, εχεις γερη κραση, δεν σε φοβαμαι.Χαροπαλεύω …
Δεν παθαινεις τιποτα εσυ, εχεις γερη κραση, δεν σε φοβαμαι.Χαροπαλεύω …
Ευλογες απορίες εκφραζω αγαπητε arent they?monsignor για ακομη μια φορα αψογος.
Η Κατερινα ειναι η τραυματιας. Οχι η Κιαρα.
Ναι , και ο πληρεξουσιοδοτούντας έχει σώας τας φρένας…Απορώ βέβαια γιατί απαντάτε υμείς, ειστε πληρεξούσιος;
έχει βάθος ο πάγκοςΣυγγνώμην, αλλά με όλους αυτούς τους τραυματισμούς μπερδεύτηκα. Αναπληρωματική δεν υπάρχει στο team;
Τις ιδιες αποριες εξεφρασα και ο ιδιος.Ευλογες απορίες εκφραζω αγαπητε arent they?
Και να έγινε έτσι...δεν θα έπρεπε να ενημερώσει και όχι να εξαφανιστεί???γτ προσπαθείς να το παίξεις πάντα γλυκούλης και γλυφτης ενώ ξέρεις πως αυτή η κίνηση μη ενημέρωσης είναι λάθος????Λέω εγώ που δεν γνωρίζω.
Ίσως κάποιος να την τραυμάτισε την ώρα της πράξης και να αναγκάστηκε να ακυρώσει τα υπόλοιπα ραντεβού το κορίτσι.
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό άραγε ???
Λέω εγώ τώρα ... μια θεωρία ...
Εσείς συνεχίστε τη συζήτηση.
Γυναικα πριν την εμμηνοπαυση δδν την φοβόμαστε isnt it αγαπητή Αικατερίνη;Χαροπαλεύω …
Προλαβε και απαντησε ο Τζακ. Υπαρχουν λυσεις.Συγγνώμην, αλλά με όλους αυτούς τους τραυματισμούς μπερδεύτηκα. Αναπληρωματική δεν υπάρχει στο team;
Απορώ βέβαια γιατί απαντάτε υμείς, ειστε πληρεξούσιος;
Τώρα μιλάτε σωστά.Συγγνώμην, αλλά με όλους αυτούς τους τραυματισμούς μπερδεύτηκα. Αναπληρωματική δεν υπάρχει στο team;
Σε ποιο ακριβως μερος του σωματος?Η Κατερινα ειναι η τραυματιας. Οχι η Κιαρα.
έπεσα τόσο μέσα δλδ?....., αυτός την δάγκωσε και δεν εννοώ την "πίσω πόρτα".
Με αιματοκρίτη 35 στενεύουν τα περιθώρια χαχαΓυναικα πριν την εμμηνοπαυση δδν την φοβόμαστε isnt it αγαπητή Αικατερίνη;
Αν μου επιτρέπεται , η πληρεξιοδοτούσα εινσι το ορθόνΝαι , και ο πληρεξουσιοδοτούντας έχει σώας τας φρένας…
Σε ποιο ακριβως μερος του σωματος?
Και τωρα το καιριο ερωτημα. Ποιο μελος του σαη την δαγκωσε?Δεν συνηθίζω να συμμετέχω σε συζητήσεις εντός του bou από επιλογή, αν και είμαι μέλος πάνω από 10ετία. Θα ήθελα όμως εδώ να ρίξω λίγο φως, σε όσα γράφονται σχετικά με τον τραυματισμό της Κατερίνας. Συνάντησα την Κατερίνα την Πέμπτη το μεσημέρι. Δυστυχώς στο προηγούμενο ραντεβού, κάποιος άγαρμπος αχόρταγος, εκεί που όλοι μας (πιστεύω.....), μας αρέσει να γλύφουμε και να "επισκεφτόμαστε", αυτός την δάγκωσε και δεν εννοώ την "πίσω πόρτα". Απίστευτο αλλά αληθινό. Μπορει να συμβεί ?? Ναι, μπορεί να συμβεί. Συνηθισμένο ?? Προφανώς και όχι, αλλα όχι απίθανο.... Επομένως το σχόλιο του Αναπούρνα αφορούσε την Κατερίνα και όχι την Κιάρα. Τα διευκρινίζω αυτά, γιατί βλέπω ότι μπερδεύτηκε λίγο το όλο πράγμα. Καλό βράδυ μπουρδελιάρηδες !!!! Κατερίνα θα μας λείψεις !!!! Ελπίζω η Κιάρα να μας κάνει να σε ξεχάσουμε !!!! Χαχαχαχα !!! Τακτική Ιζνογκουντ, σπέρνεις την έριδα !!!
Κατερίνα θα μας λείψεις !!!! Ελπίζω η Κιάρα να μας κάνει να σε ξεχάσουμε !!!! Χαχαχαχα !!! Τακτική Ιζνογκουντ, σπέρνεις την έριδα !!!