20 Αυγούστου κλείσαμε ραντεβού για Παρασκευή μεσημέρι 26 Αυγούστου στο bill για 2 ώρες και της είπα ότι στις 25 Αυγούστου θα της στειλω υπενθύμιση για επιβεβαίωση και για να μου πει τι ωρα την βολεύει να βρεθούμε. Σωστά αναφέρεις ότι δεν αναφέρθηκε η ακριβής ώρα του ραντεβού μας διότι θεώρησα σωστό να δώσω την δυνατότητα στην kiara λόγο των αρκετών ημερών που μεσολαβούσαν να δει το πρόγραμμα της και να διαλέξει η ίδια τι ώρα θέλει να βρεθούμε. Στις 24 Αυγούστου το πρωί της έστειλα pm για να μου επιβεβαίωση το ραντεβού μας και να μου πει τι ώρα την βολεύει να βρεθούμε, καμία απάντηση. Στις 25 Αυγούστου το πρωί της ξαναέστειλα pm για το ίδιο λόγο, καμία απάντηση. Στις 25 Αυγούστου το βράδυ της ξαναέστειλα pm λέγοντας της ότι επειδή δεν μου έχει επιβεβαιώσει το ραντεβού μας και δεν μου έχει στείλει την ώρα θέλει να βρεθούμε θεωρώ ότι το ραντεβού ακυρώνεται από την μεριά της, καμία απάντηση. Της άφησα το περιθώριο να διαλέξει η ίδια οποία ώρα την βολεύει για το ραντεβού μας και την περίμενα σχεδόν μια εβδομάδα διότι είναι καινούργια ώστε να την διευκολύνω όσο μπορούσα. Μπορεί για εσένα αυτό να μην είναι κλεισμένο ραντεβού, για εμένα είναι κλεισμένο ραντεβού. Αν θέλουμε να παίξουμε με τις λέξεις μπορούμε να παίξουμε. Το τίμιο είναι να στείλεις pm και να ενημερώσεις ότι το ραντεβού δεν ισχύει.
Ε Νταξει…δεν σε έστησε κ στο δρόμο! Επίσης ποτέ δεν έχω κλείσει ραντεβού μια βδομάδα πριν…ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε μια βδομάδα!
Δεν απάντησε μια μέρα πριν, «πάμε γι’άλλα» φίλε…δεν ξέρω τι περίμενες!!
Σορυ που στο λέω έτσι ωμά, αλλά υπερβάλεις!! Μια εβδομάδα πριν;;;;;;;
Τι είναι ρε φίλε; Γιατρός που πας για επέμβαση στο Ωνάσειο;
Ούτε τα γραφεία δεν κλείνουν τόσο μακρινά ραντεβού! Μπορεί να τύχει το οτιδήποτε, από κοβιντ μέχρι έκτακτο ταξίδι, ό,τι!
Τεσπα…για με, δεν ξέρω αν είναι καν φάουλ…ποσό μάλλον κάρτα που έχετε βγάλει όλοι σας (άλλοι κίτρινη, άλλοι κόκκινη). Είναι μια κοπέλα ανεξάρτητη, μόνη, χωρίς γραμματειακή υποστήριξη!
Μάι πόιντ οφ βιού…