AGNWSTOS89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 677
- Πόντοι
- 301
Απο iphone και πανω να βγαζει και ωραιες φωτογραφίεςθυμισου να μπαναρουμε Ωριων που εσκασε με μπακατελα και ηθελε 300 ευρω ναουμε
Απο iphone και πανω να βγαζει και ωραιες φωτογραφίεςθυμισου να μπαναρουμε Ωριων που εσκασε με μπακατελα και ηθελε 300 ευρω ναουμε
έτοιμη10% έκπτωση για την έξυπνη ατάκα
Ωστόσο , πέρα από την πλάκα , είναι στα άμεσα μου σχέδια να πάρω τηλέφωνο.
Του το χαλασες τωρα. Αυτος νομιζε οτι βρεχει.Μόνο εγώ σε βρίζω ρε τρόμπα?
Έχεις μετρήσει πόσοι σε φτύνουν εδώ και τόσες μέρες?
χωρις φορτιστη έτσι ;Απο iphone και πανω να βγαζει και ωραιες φωτογραφίες
Αυτός νόμιζε ότι ποτίζουν το γκαζόνΤου το χαλασες τωρα. Αυτος νομιζε οτι βρεχει.
Με φορτιστή δωρο του καταστήματοςχωρις φορτιστη έτσι ;
Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος με βρίζει ασύστολα.
Στο νήμα του Μάγου.
Στο νήμα του Glamour.
Στο νήμα αυτό εδώ.
Το κάνει επανειλημμένα και εσκεμμένα.
Εσείς μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά εγώ το γνωρίζω πολύ καλύτερα απο εσάς.
Όπου ποστάρω έρχεται με παράθεση και γράφει τη παπαριά του και μετά αν του πω κάτι βρίζει και απο πάνω.
Ως εδώ.
Το φόρουμ θα καθαρίσει απο αλήτες.
ποιον εχουμε βάλει και κοιταει εξω τα άλλα νηματα ; μην μπουνε οι μπαχαλακιδες και μας τα διαλυσουν ...Επειδη το νημα δεν ειναι πολιτικα-κοινωνικα και φωναξαν και το Μπος μας βλεπω για διακοπουλες.Ασε ρε πονηρε,θες να φας το πακετο μονος,αλεπουδιαρη
Μόνο εγώ σε βρίζω ρε τρόμπα?
Έχεις μετρήσει πόσοι σε φτύνουν εδώ και τόσες μέρες?
20Αν ενθυμούμαι καλώς, ουδέποτε αμφισβήτησα το συγκεκριμένο γεγονός.
Άλλο πράγμα σας ρώτησα, και άλλο απαντάτε. Να το εκλάβω ως υπεκφυγή;
αργησες να μπεις και τα παιδια εδω ειπαν οτι πληρωνεις οτι τσιμπησαν οσο παιζοταν το ματσακι ..εδω μπαχαλευουμε σημερα;
20
χρωστάς παπουλη
12Με αποδιοργάνωσε ο κ. Τσελεμπερές με το λαβ στόρυ Ατενέζος-Σέσκουλος.
Ζητώ συγγνώμην.
Τύπε ανταλλαγή δέχεσαι;δεν γαμιέται, από τόσους που είναι μέσα στο νήμα τώρα, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται :
πωλείται Samsung Galaxy Α535G, στο κουτί του, 300€
Φαντάσου να πάει και στου τσιτσιπα στις πικάντικες , στα call girls κ αναπουρνα και σε όλα τα αλλα . Καταστροφα !!!! Hoover τραβάει καλά στο καθάρισμα . 2 χρόνια εγγύηση .Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος με βρίζει ασύστολα.
Στο νήμα του Μάγου.
Στο νήμα του Glamour.
Στο νήμα αυτό εδώ.
Το κάνει επανειλημμένα και εσκεμμένα.
Εσείς μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά εγώ το γνωρίζω πολύ καλύτερα απο εσάς.
Όπου ποστάρω έρχεται με παράθεση και γράφει τη παπαριά του και μετά αν του πω κάτι βρίζει και απο πάνω.
Ως εδώ.
Το φόρουμ θα καθαρίσει απο αλήτες.
ασε σου πω εγω που μου εχει πει , ανταλλαγη με iphone 13 pro και χιλια ευρω διαφορα απο μέρους σου ..Τύπε ανταλλαγή δέχεσαι;
Εχουμε αδειασει και ξανα γεμισει 7 φορες μεχρι τωρα.
Αγαπητα μου μελη ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ..
επειδη βλεπω να "πεφτει" το νημα σε κινηση , θα βαλω το μηχανημα να καθαρισει μία στα γρηγορα ,προσοχη μην μου το πατησετε