feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.426
- Πόντοι
- 26.236
Σε παρακαλώ τρόμπα λεω το γεροξουρα . Παρτο πίσω . Ατρομπο πες .Μόνο εγώ σε βρίζω ρε τρόμπα?
Έχεις μετρήσει πόσοι σε φτύνουν εδώ και τόσες μέρες?
Σε παρακαλώ τρόμπα λεω το γεροξουρα . Παρτο πίσω . Ατρομπο πες .Μόνο εγώ σε βρίζω ρε τρόμπα?
Έχεις μετρήσει πόσοι σε φτύνουν εδώ και τόσες μέρες?
Σε κλέβω φίλε.ασε σου πω εγω που μου εχει πει , ανταλλαγη με iphone 13 pro και χιλια ευρω διαφορα απο μέρους σου ..
καρβουνα τελος , καιω μια ζακετα που βρηκα απο εναν λαθρο που περνουσε απο εδω και την ανταλλαξα με ενα μπουκαλι ΜαλαματιναΕχουμε αδειασει και ξανα γεμισει 7 φορες μεχρι τωρα.
Πως πας απο καρβουνα και μεζεκλικια;
Αν ενθυμούμαι καλώς, ουδέποτε αμφισβήτησα το συγκεκριμένο γεγονός.
Άλλο πράγμα σας ρώτησα, και άλλο απαντάτε. Να το εκλάβω ως υπεκφυγή;
Την πατησαμε λογικο. Τοσο κοσμο εξυπηρετησαμε αποψε. Να το κλεισουμε και να βγαλω Ζ λες;καρβουνα τελος , καιω μια ζακετα που βρηκα απο εναν λαθρο που περνουσε απο εδω και την ανταλλαξα με ενα μπουκαλι Μαλαματινα
ναι δεν γαμιεται , βγαλε Ζ ουτως η αλλως δεν εχω κοψει αποδειξηΤην πατησαμε λογικο. Τοσο κοσμο εξυπηρετησαμε αποψε. Να το κλεισουμε και να βγαλω Ζ λες;
Tι Ζ?Εχεις τοση ωρα ταμειακη και χτυπας?Εγκεφαλικο θα παθει ο ΝιπληςΤην πατησαμε λογικο. Τοσο κοσμο εξυπηρετησαμε αποψε. Να το κλεισουμε και να βγαλω Ζ λες;
τωρα δεσαμε...Έχω πολλές απορίες
τρελος εισαι ;;; μονο τις πραξεις καναμεTι Ζ?Εχεις τοση ωρα ταμειακη και χτυπας?Εγκεφαλικο θα παθει ο Νιπλης
Αγαπητέ ήμουν σαφής και λυπάμαι αλλά δεν έχω την όρεξή σας να μπω σε ατελείωτες και ανούσιες συζητήσεις.
Εφόσον δεν το αμφισβητείτε.
Ζητώ απο τον @antisthenis να διακόψει τη σύνδεση του @GEOR78 καθότι ο συγκεκριμένος κύριος επανειλημμένα έχει βρίσει και μέχρι τώρα τον ανεχόμουν αλλά ως εδώ και μη παρέκει.
Επειδή δεν αντιλαμβάνεται και πλέον έχει καταντήσει χυδαίος στα σχόλιά του.
ναι δεν γαμιεται , βγαλε Ζ ουτως η αλλως δεν εχω κοψει αποδειξη
Τα επομενα θα τα ψησω με ενα σεσουαρ μαλλιων που εχει ξεμεινει εδω απο παλια
Εκοψα 12 ευρω ετσι για τα ματια, μην ανησυχεις.Tι Ζ?Εχεις τοση ωρα ταμειακη και χτυπας?Εγκεφαλικο θα παθει ο Νιπλης
11 , θες να κανεις double down ;; μπορει να ειναι φιγουρα η δεκάρι το επομενοΚαι πάλι δεν μου απαντάτε, αλλά δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω.
Μου θυμίζεις το ρουφιάνο απουσιολόγο -σπασίκλα στο σχολείο που κάρφωνε στο διευθυντή .Αγαπητέ ήμουν σαφής και λυπάμαι αλλά δεν έχω την όρεξή σας να μπω σε ατελείωτες και ανούσιες συζητήσεις.
Ζητώ απο τον @antisthenis να διακόψει τη σύνδεση του @GEOR78 καθότι ο συγκεκριμένος κύριος επανειλημμένα έχει βρίσει και μέχρι τώρα τον ανεχόμουν αλλά ως εδώ και μη παρέκει.
Αν εχεις απορια για τα γραφομενα του νηματος απλα χαλαρωσε και απολαυσε το..Έχω πολλές απορίες
Τι θα κανεις δηλαδή εάν δεν με σβήσει?Αγαπητέ ήμουν σαφής και λυπάμαι αλλά δεν έχω την όρεξή σας να μπω σε ατελείωτες και ανούσιες συζητήσεις.
ΡιχτεςΈχω πολλές απορίες