celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.953
- Πόντοι
- 6.056
Τυχαιο το 44?Θα σκασει οπου να ναι ο μισθωτοςΤο επόμενο θα έχει 44 για να συμπληρωθεί το 69. Είναι κώδικας.
Τυχαιο το 44?Θα σκασει οπου να ναι ο μισθωτοςΤο επόμενο θα έχει 44 για να συμπληρωθεί το 69. Είναι κώδικας.
Μετράς και το λαμπρά;25 λεξεις
αθηναίος λείπει σε στιγμές που δεν θα έπρεπε....Τυχαιο το 44?Θα σκασει οπου να ναι ο μισθωτος
εκει ειναι το ζουμιΜετράς και το λαμπρά;
Τυχαιο το 44?Θα σκασει οπου να ναι ο μισθωτος
Λαμπρά!
Έστω ότι εγώ πλάθω με το γέρικο σκοτισμένο μου μυαλό, φανταστικές συνομωσίες. Εσείς με ποιό έναυσμα ζητήσατε χάρη από τον αντμίν και μάλιστα προσωπική;
Να χαρεις,μην με μπλεκεις στα ερωτικα τους.ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣΚαι ο Σέσκουλος για υπόθετο του μισθωτού.
αργοπεθανει , περιμενει να ξαναβγει Κουλης και μετα θα μας "αφησει"αθηναίος λείπει σε στιγμές που δεν θα έπρεπε....
Με μόνο 100€ θα μείνεις στα συνηθισμένα.
θα σκασει τωρα σεσκου με κοπι πειστ μυνηματα απο ιντερνετ , μισα εντονα , μισα πλαγια , μισα πλαγια εντονα και καποια με υπογραμμιση που θα ειναι λινκ απο την σελιδα που τα εκανε κοπυΝα χαρεις,μην με μπλεκεις στα ερωτικα τους.ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ
τύπος @Zebu διαθετει πιο πολλά πακιστανικά από ισλαμαμπάντ....απευθύνσου ΤΩΡΑ10% έκπτωση για την έξυπνη ατάκα
Ωστόσο , πέρα από την πλάκα , είναι στα άμεσα μου σχέδια να πάρω τηλέφωνο.
Επειδη το νημα δεν ειναι πολιτικα-κοινωνικα και φωναξαν και το Μπος μας βλεπω για διακοπουλες.Ασε ρε πονηρε,θες να φας το πακετο μονος,αλεπουδιαρηναι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ !!!
Θα γινει σελιδα σκρουτζ σε λιγο το σαιτ παμε προσφορές ποιος συναγωνιστής πουλαει το τηλέφωνο του μονο καλες τιμές για να γλυκανουμε την κιαρα10% έκπτωση για την έξυπνη ατάκα
Ωστόσο , πέρα από την πλάκα , είναι στα άμεσα μου σχέδια να πάρω τηλέφωνο.
θυμισου να μπαναρουμε Ωριων που εσκασε με μπακατελα και ηθελε 300 ευρω ναουμεΘα γινει σελιδα σκρουτζ σε λιγο το σαιτ παμε προσφορές ποιος συναγωνιστής πουλαει το τηλέφωνο του μονο καλες τιμές για να γλυκανουμε την κιαρα
Μόνο εγώ σε βρίζω ρε τρόμπα?Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος με βρίζει ασύστολα.
Στο νήμα του Μάγου.
Στο νήμα του Glamour.
Στο νήμα αυτό εδώ.
Το κάνει επανειλημμένα και εσκεμμένα.
Εσείς μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά εγώ το γνωρίζω πολύ καλύτερα απο εσάς.
Όπου ποστάρω έρχεται με παράθεση και γράφει τη παπαριά του και μετά αν του πω κάτι βρίζει και απο πάνω.
Ως εδώ.
Το φόρουμ θα καθαρίσει απο αλήτες.