Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 10.964
Σχεδόν πάντα γράφω αλληγορικά;)Δεν καταλαβαίνω… της είχε στείλει αριθμό δωματίου και όταν χτυπούσε δεν της άνοιγε την πόρτα; Ωραίος!!!
Σχεδόν πάντα γράφω αλληγορικά;)Δεν καταλαβαίνω… της είχε στείλει αριθμό δωματίου και όταν χτυπούσε δεν της άνοιγε την πόρτα; Ωραίος!!!
Κάποια από τα γραφόμενα σου θέλω ειλικρινά να τα κάνω πλακάτ.Κάτι τέτοια ρομαντικά βάζει η Κατερίνα και με εξιτάρει ακόμα περισσότερο για 3ωρο ραντεβού (δεν την γνωρίζω - δεν έχω συναντηθεί ) αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και γράφει και την θεωρώ ωραίο τυπακι
Το πολύ κακό σε αυτό το σάιτ είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη , κύριες και κύριοι , κυριαρχούν τα τρόλ που ψάχνονται διαρκώς να δημιουργούν προβλήματα και να προσπαθούν να υποβαθμίζουν .
Το πιστεύω κύριοι ότι εμείς φταίμε που επιτρέπουμε όλα τα τρόλ , αντί να τα βάζουμε στο περιθώριο .
Παράδειγμα που διάβασα τελευταία μπήκε μια κυρία η οποία έψαχνε εργοδότη για δουλειά και να βγάζει και γούστα παράλληλα , πέσανε να την φάνε οι ντέντεκτιβ που αμφισβητούνε τα πάντα και προσπαθούν να μειώσουν καταστάσεις να νιώσουν ανώτεροι !!
Αποτέλεσμα ? εξαφανίστηκε η κυρία γιατί κατάλαβε ότι μόνο μπελά θα βρει παρά θα βρει ότι ψάχνει .
Το αποτέλεσμα είναι διώχνουν και να αποθαρρύνουν κύριες και κύριους κάνοντας επιθέσεις !!!
Κακή νοοτροπία !!!!
Υγεία να έχουμε και καλές γιιορτες κύριες και κύριοι !!
Πιστεύω πως με γερό στομάχι, ο καθένας βρίσκει το κοινό του. Οπότε και πιο amateur φάσεις πιστεύω πως μπορούν να παίξουν. Οκ, σίγουρα η τάση ειναι προς πιο επαγγελματικές καταστάσεις, αλλά πιστεύω πως υπάρχει χώρος για τα πάντα!Κάποια από τα γραφόμενα σου θέλω ειλικρινά να τα κάνω πλακάτ.
Το bou πάντως δεν είναι για amateur φάση. Ή θα μπεις (όσο μπορείς) σε «επαγγελματικό καλούπι» ή θα φύγεις τρέχοντας.
Και είναι κρίμα!
Έχεις παραδείγματα;Πιστεύω πως με γερό στομάχι, ο καθένας βρίσκει το κοινό του. Οπότε και πιο amateur φάσεις πιστεύω πως μπορούν να παίξουν. Οκ, σίγουρα η τάση ειναι προς πιο επαγγελματικές καταστάσεις, αλλά πιστεύω πως υπάρχει χώρος για τα πάντα!
To bou δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μία μικρή κοινωνία του έξω κόσμου, όντως θέλει γερό στομάχι είτε από σένα είτε και από μας, να μην βγάζουμε και τους δικούς μας εαυτούς έξω.Κάποια από τα γραφόμενα σου θέλω ειλικρινά να τα κάνω πλακάτ.
Το bou πάντως δεν είναι για amateur φάση. Ή θα μπεις (όσο μπορείς) σε «επαγγελματικό καλούπι» ή θα φύγεις τρέχοντας.
Και είναι κρίμα!
Πόσο καυλωτικό είναι το έξυπνο χιούμορ σε μια γυναίκα.Όχι, στην ΚΑΡΔΙ(τσ)Α…
Η αλήθεια είναι πως όχι! οκ, δεν έχω ίσως τον περισσότερο χρόνο για να έχω δοκιμάσει πολλές από το site, ίσως να μην είμαι αρκετά "χωμένος" στα κυκλώματα (εντός ή εκτός εισαγωγικων). Πιστεύω ξεκάθαρα πάντως πως υπάρχει χώρος για τα πάντα. Και για τις ημιεπαγγελματιες και για όσες θέλουν να χτίσουν έναν μικρό κύκλο και για φουλ επαγγελματικές φάσεις και για λοιπά άλλα γούστα.Έχεις παραδείγματα;
Χώρος γενικά άπλετος.Η αλήθεια είναι πως όχι! οκ, δεν έχω ίσως τον περισσότερο χρόνο για να έχω δοκιμάσει πολλές από το site, ίσως να μην είμαι αρκετά "χωμένος" στα κυκλώματα (εντός ή εκτός εισαγωγικων). Πιστεύω ξεκάθαρα πάντως πως υπάρχει χώρος για τα πάντα. Και για τις ημιεπαγγελματιες και για όσες θέλουν να χτίσουν έναν μικρό κύκλο και για φουλ επαγγελματικές φάσεις και για λοιπά άλλα γούστα.
Το δύσκολο πιστεύω πως είναι για μια πιο ερασιτεχνική* περίπτωση κοπέλας, να φερθεί ψυχρά επαγγελματικά και να βάζει αυστηρά όρια.Χώρος γενικά άπλετος.
Για το αν υπάρχει χώρος στο site δεν είμαι σίγουρη. Το αμφισβητώ.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.Χώρος γενικά άπλετος.
Για το αν υπάρχει χώρος στο site δεν είμαι σίγουρη. Το αμφισβητώ.
Χωριάτης και εσύ χαχα ;Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Εντάξει ρε συ, παντού και πάντα θα υπάρχει μια Στάζι να ελέγχει και να παρακολουθεί. Το κατά πόσο "δύναμη" έχει εξαρτάται από την ελευθερία που άτυπα έχει λάβει από την εκάστωτε διοίκηση. Στην προκυμένη περίπτωση, εδώ μέσα υπάρχει σχεδόν πλήρης ελευθερία του λόγου (και συμπεριφοράς), και αυτοί που ακούγονται περισσότερο είναι οι κάφροι...Κάποια από τα γραφόμενα σου θέλω ειλικρινά να τα κάνω πλακάτ.
Και είναι κρίμα!
Κάτι τέτοια ρομαντικά βάζει η Κατερίνα και με εξιτάρει ακόμα περισσότερο για 3ωρο ραντεβού (δεν την γνωρίζω - δεν έχω συναντηθεί ) αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και γράφει και την θεωρώ ωραίο τυπακι
Το πολύ κακό σε αυτό το σάιτ είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη , κύριες και κύριοι , κυριαρχούν τα τρόλ που ψάχνονται διαρκώς να δημιουργούν προβλήματα και να προσπαθούν να υποβαθμίζουν .
Το πιστεύω κύριοι ότι εμείς φταίμε που επιτρέπουμε όλα τα τρόλ , αντί να τα βάζουμε στο περιθώριο .
Παράδειγμα που διάβασα τελευταία μπήκε μια κυρία η οποία έψαχνε εργοδότη για δουλειά και να βγάζει και γούστα παράλληλα , πέσανε να την φάνε οι ντέντεκτιβ που αμφισβητούνε τα πάντα και προσπαθούν να μειώσουν καταστάσεις να νιώσουν ανώτεροι !!
Αποτέλεσμα ? εξαφανίστηκε η κυρία γιατί κατάλαβε ότι μόνο μπελά θα βρει παρά θα βρει ότι ψάχνει .
Το αποτέλεσμα είναι διώχνουν και να αποθαρρύνουν κύριες και κύριους κάνοντας επιθέσεις !!!
Κακή νοοτροπία !!!!
Υγεία να έχουμε και καλές γιιορτες κύριες και κύριοι !!
Σχεδόν πάντα γράφω αλληγορικά;)
Όταν το οκλαδόν αντικατασταθεί απ’ το σέξι σταυροπόδι…Το δύσκολο πιστεύω πως είναι για μια πιο ερασιτεχνική* περίπτωση κοπέλας, να φερθεί ψυχρά επαγγελματικά και να βάζει αυστηρά όρια.
* Το τι ορίζουμε βέβαια ως "ερασιτεχνική" είναι επίσης ένα θέμα.
Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Να το γυρίσω όμως: πόσες κοπέλες, όταν δουν ότι αντέχουν την απασχόληση αυτή και γλυκαθουν από το χρήμα, είναι διατεθειμένες να πουν "ως εδώ" και να βάλουν όριο στην ποσότητα, για να κρατήσουν την ποιότητα ή την αυθεντικότητα τους; Πόσες μπορούν ή θέλουν να αποφύγουν την σκέψη "έλα μωρέ, ένας μαλακας ακόμη για σημερα και τσίμπησα το Χ ποσό";Όταν το οκλαδόν αντικατασταθεί απ’ το σέξι σταυροπόδι…
Όταν αρχίσει η «κασέτα».
Όταν σταματήσει ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα και αντικατασταθεί από μια βεβιασμένη ευγένεια.
Όταν δεν γελάς πραγματικά γιατί φοβάσαι ότι το γέλιο σου ακούγεται σαν φαλτσάρισμα ή σαν την ενάτη του Μπετόβεν.
Όταν γκρεμιστεί η αφέλεια σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις ΚΑΘΕ άνθρωπο κυνικά.
Θες κι αλλά;
Προφανώς είναι φάσμα!
Δεν ξυπνάς μια μέρα ενήλικος. Ακόμα και αν χρονολογικά σηματοδοτείται, ουσιαστικά δεν μπορείς να βρεις την αφετηρία.
Αντίστοιχα δεν ξυπνάς μια μέρα επαγγελματίας.
Εσύ το πας λίγο αλλού.Εντάξει ρε συ, παντού και πάντα θα υπάρχει μια Στάζι να ελέγχει και να παρακολουθεί. Το κατά πόσο "δύναμη" έχει εξαρτάται από την ελευθερία που άτυπα έχει λάβει από την εκάστωτε διοίκηση. Στην προκυμένη περίπτωση, εδώ μέσα υπάρχει σχεδόν πλήρης ελευθερία του λόγου (και συμπεριφοράς), και αυτοί που ακούγονται περισσότερο είναι οι κάφροι...
....συμφωνω με τα περισσοτερα αλλα να μν εχουμε κ μνημη χρυσοψαρου ε?!?!Εσύ το πας λίγο αλλού.
Αυτό που λέω είναι ότι πολλές φορές η καφρίλα και τα αρνητικά σχόλια είναι πιο ηχηρά! Οπότε απωθούν πολλά νέα πρόσωπα να εκφραστούν!
Αρκετά άτομα μου έχουν πει «Δεν θέλω να γράψω κριτική γιατί θα με πουν προμότορα.»
Εμένα μου πήρε περίπου 2 χρόνια να «αποδείξω» ότι γράφω μόνη μου και δεν είναι πίσω από τα κείμενα ένας υπερήλικος τιμημένος προμότορας. Ακόμα μερικοί το αμφισβητούν…
Μια εντελώς amateur δεν έχει λόγο να το υποστεί όλο αυτό! Πρέπει να έχει και γερό στομάχι αλλά και ισχυρό κίνητρο.
Όπως η κυρία- γραμματέας εξαφανίστηκε, έτσι θα εξαφανιστεί από το bou και ένα κοριτσάκι που θέλει να βγάλει απλά το χαρτζιλίκι της!
Ίσως βρει 2-3 τυχερούς(;) υποψήφιους, ίσως φύγει τρέχοντας χωρίς.
Όταν το οκλαδόν αντικατασταθεί απ’ το σέξι σταυροπόδι…
Όταν αρχίσει η «κασέτα».
Όταν σταματήσει ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα και αντικατασταθεί από μια βεβιασμένη ευγένεια.
Όταν δεν γελάς πραγματικά γιατί φοβάσαι ότι το γέλιο σου ακούγεται σαν φαλτσάρισμα ή σαν την ενάτη του Μπετόβεν.
Όταν γκρεμιστεί η αφέλεια σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις ΚΑΘΕ άνθρωπο κυνικά.
Συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτά που γράφεις. Πιστεύω πως όσο πιο amateur είναι κάποια, τόσο περισσότερα φίλτρα πρέπει να βάζει. Εάν είναι τελείως ερασιτεχνική η φάση, προφανώς η κοπέλα θα θέλει μια γνωριμία πρώτα. Αυτό πχ θα κόψει αρκετούς που θέλουν κάτι πιο γρήγορο. Αυτή που το κάνει για την φάση της, θα βάλει μια υψηλή τιμή, γιατί την ενδιαφέρουν τα λίγα και καλά, όχι το να έχει την ποσότητα γιατί αλλιώς δεν θα έχει να πληρώσει το ενοίκιο. Αυτό πάλι θα κόψει κάποιους, αλλά φυσικά θα φέρει και σχόλια.Εσύ το πας λίγο αλλού.
Αυτό που λέω είναι ότι πολλές φορές η καφρίλα και τα αρνητικά σχόλια είναι πιο ηχηρά! Οπότε απωθούν πολλά νέα πρόσωπα να εκφραστούν!
Αρκετά άτομα μου έχουν πει «Δεν θέλω να γράψω κριτική γιατί θα με πουν προμότορα.»
Εμένα μου πήρε περίπου 2 χρόνια να «αποδείξω» ότι γράφω μόνη μου και δεν είναι πίσω από τα κείμενα ένας υπερήλικος τιμημένος προμότορας. Ακόμα μερικοί το αμφισβητούν…
Μια εντελώς amateur δεν έχει λόγο να το υποστεί όλο αυτό! Πρέπει να έχει και γερό στομάχι αλλά και ισχυρό κίνητρο.
Όπως η κυρία- γραμματέας εξαφανίστηκε, έτσι θα εξαφανιστεί από το bou και ένα κοριτσάκι που θέλει να βγάλει απλά το χαρτζιλίκι της!
Ίσως βρει 2-3 τυχερούς(;) υποψήφιους, ίσως φύγει τρέχοντας χωρίς.