clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
Περάστε παρακαλώ από το δωμάτιο 2, θα σας ανοίξω την πόρτα αλληγορικά…Σχεδόν πάντα γράφω αλληγορικά;)
Περάστε παρακαλώ από το δωμάτιο 2, θα σας ανοίξω την πόρτα αλληγορικά…Σχεδόν πάντα γράφω αλληγορικά;)
I beg to differ!Κάτι τέτοια ρομαντικά βάζει η Κατερίνα και με εξιτάρει ακόμα περισσότερο για 3ωρο ραντεβού (δεν την γνωρίζω - δεν έχω συναντηθεί ) αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και γράφει και την θεωρώ ωραίο τυπακι
Το πολύ κακό σε αυτό το σάιτ είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη , κύριες και κύριοι , κυριαρχούν τα τρόλ που ψάχνονται διαρκώς να δημιουργούν προβλήματα και να προσπαθούν να υποβαθμίζουν .
Το πιστεύω κύριοι ότι εμείς φταίμε που επιτρέπουμε όλα τα τρόλ , αντί να τα βάζουμε στο περιθώριο .
Παράδειγμα που διάβασα τελευταία μπήκε μια κυρία η οποία έψαχνε εργοδότη για δουλειά και να βγάζει και γούστα παράλληλα , πέσανε να την φάνε οι ντέντεκτιβ που αμφισβητούνε τα πάντα και προσπαθούν να μειώσουν καταστάσεις να νιώσουν ανώτεροι !!
Αποτέλεσμα ? εξαφανίστηκε η κυρία γιατί κατάλαβε ότι μόνο μπελά θα βρει παρά θα βρει ότι ψάχνει .
Το αποτέλεσμα είναι διώχνουν και να αποθαρρύνουν κύριες και κύριους κάνοντας επιθέσεις !!!
Κακή νοοτροπία !!!!
Υγεία να έχουμε και καλές γιιορτες κύριες και κύριοι !!
Παιζει κονε με την Μαριγκονα. Εγω το φτιαχνω.
Ειμαστε ενταξει;
Τι έγραφε;I beg to differ!
Ορθά αυτά που λέτε (σε γενικές γραμμές) αλλά η συγκεκριμένη ήταν μεγάλο τρολ. Ήμουν ένας από αυτούς που την/τον αποκαθήλωσε.
Δεν γνωρίζετε την προϊστορία της αφού η ίδια (ή μπορεί και ο ίδιος) είχε μπει πολλές φορές και με διάφορα νικς στο μπου, κάθε φορά ζητώντας κάτι διαφορετικό. Και επίσης δεν γνωρίζετε τι έγραφε αυτό το νικ στα π.μ., που έστελνε.
Το μπου είναι πολύ σκληρό. Σιγά σιγά θα το καταλάβετε. Slowly slowly catchee monkey, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Με Αγάπη, κύριε.
Από ένα τιμημένο, που δεν είναι προμότορας!
Νομίζω ότι η παρόρμηση της στιγμής (επηρεασμένη πιθανόν από πρόσφατες πικρίες) σε οδήγησε σε άστοχη συμβουλή.Αλλά σε μια AMATEUR θα έλεγα πλέον «τρέξε μακριά από το bou».
Μίλησα για AMATEUR κοπέλα που θέλει να βγάλει χαρτζιλίκι και εσύ το γυρνάς σε εργασιακό περιβάλλον. Εντελώς εκτός θέματος. Εντελώς άλλη φάση.Νομίζω ότι η παρόρμηση της στιγμής (επηρεασμένη πιθανόν από πρόσφατες πικρίες) σε οδήγησε σε άστοχη συμβουλή.
Και σε σένα προφανώς στο ξεκίνημά σου αρκετοί (και αρκετές;) μάλλον σε συμβούλεψαν κάτι παρόμοιο.
Παρόλα αυτά βρήκες το δρόμο σου.
Προφανώς και δεν ισχυρίζομαι ότι είναι τέλειο το bou.
Είναι μάλιστα στην πιο comercial φάση του εδώ και 15 χρόνια.
Όμως ποιό εργασιακό περιβάλλον είναι τέλειο;
Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συμβουλεύουμε μακριά από καθηγητής, οικονομολόγος, μηχανικός (πρόσθεσε όποια άλλη ειδικότητα θέλεις)...
Υπάρχουν πολλά κορίτσια (στην επαρχία ιδίως) που ψάχνονται και καλό θα ήταν εσείς "οι παλιότερες" να συζητούσατε μαζί τους.
Τεσπά. Τέλος με το group therapy.
Καλές γιορτές σε όλους και όλες.
Δεν κάνει για amateur, επιμένω.Ενσταση!
Ισχυει για την οποιαδήποτε Κατερινα.
Οντως το σαητ ειναι σκληρο. Ελα ομως που η καθε εργαζομενη ανεξαρτητη, σε αυτο το σαητ μπηκε να δοκιμασει την τυχη της. Και απο αυτο το σαητ την εκανε την τυχη της. Γνωρισε πολυ κοσμο, καποιοι κολλησανε μαζι της και εχουν ξεχάσει πόσες φορες την εχουν δει και συνεχίζουν να την βλεπουν.
Και ξαφνικα, το μπου δεν κανει. Ποτε το καταλαβαν; Οταν κουραστηκαν από την δουλειά που επισης ειναι σκληρη; Οταν μαζεψανε μια πελατεία ικανοποιητικη;
Οταν μπηκανε εδω μεσα και φτιαξανε λογαρισμο και νημα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην της είπανε της οποιασδηποτε, να μην το δοκιμασει και να μην της ειπανε τι τρεχει και τι παιζει. Αλλα δεν κωλωσε το εκανε. Και ξαφνικα το μπου ειναι σκαρτο και κανει τζιζ.
Τα ιδια προβληματα εχουν και με την δουλεια γενικά. Καταλαβαν οτι απο ενα σημειο και μετα δεν αντεχεται, αλλα αντε να γυρισεις πίσω.
Και για εμας ειναι σκληρο. Δεν ειναι και αγιες οι σεξεργατριες..
Κανενας δεν μας πήρε απο το χερακι να μπουμε και στο επαγγελμα/αθλημα και στο σαητ.
Άλλος δεν κατάλαβε προφανώς. Κι εγώ πάντως γυρνώντας διαφορά νήματα αυτές τις μέρες θα συμφωνήσω μαζί σου. Μεγάλη διαφήμιση αλλά πολλή κακία. Δεν θα έλεγα ποτέ στα κορίτσια μου από το fet να μπουν εδώ.Δεν κάνει για amateur, επιμένω.
Γενικά κάνει και παρακάνει.
Εγώ ευγνώμων νιώθω με τις γνωριμίες που έχω κάνει από το site. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Είναι πολύ μεγάλο site, ανοίγει πόρτες καθημερινά.
Αλλά πρέπει να έχεις είτε πολύ γερό στομάχι είτε να έχεις εμπειρία πριν μπεις.
Δεν θα το σύστηνα για μια που αρχίζει τώρα και θέλει να βγάλει έξτρα χαρτζιλίκι. Γι’αυτό άλλες πλατφόρμες είναι πολύ πιο κατάλληλες!
Δεν θα το πρότεινα σε μια 18χρονη. Σε μια που θέλει να πάρει σπίτι θα το πρότεινα.
Εμένα θα μου τα γνωρίσεις χαχα;Άλλος δεν κατάλαβε προφανώς. Κι εγώ πάντως γυρνώντας διαφορά νήματα αυτές τις μέρες θα συμφωνήσω μαζί σου. Μεγάλη διαφήμιση αλλά πολλή κακία. Δεν θα έλεγα ποτέ στα κορίτσια μου από το fet να μπουν εδώ.
Κάτσε να κάνουμε ραντεβού πρώτα οι δυό μας και αν προκύψει ευχαρίστως.Εμένα θα μου τα γνωρίσεις χαχα;
Επαγγελματιας,Respect γι’αυτό το κείμενο και συμφωνώ απόλυτα.
Ερώτηση: Εσύ πώς νιώθεις; Amateur ή επαγγελματίας; Ή μήπως (αν αντιλαμβάνομαι σωστά) εξαρτάται κάθε φορά;
Επαγγελματιας,
σκληρη, εξαρχης και παντα.Μη ψαρωνεις/ετε
και απονη
Ας με χτυπάς παράφορα
με λόγια και με πράξεις
όσο κι αν φέρεσαι άπονα
τόσο με συναρπάζεις
Γυναίκα άπονη σκληρή
απόγονοι της Εύας
πάντοτε είσαι πονηρή
η είδηση της μέρας
Και άψυχηκαι απονη
μια ψυχη μου ειπε τα καλυτεραΚαι άψυχη
Φιλαράκι την αδικείς. Εμένα με τόνωσε ψυχολογικά, μου έφτιαξε τη μέρα.Επαγγελματιας,
σκληρη, εξαρχης και παντα.Μη ψαρωνεις/ετε
Σου θυμιζω εγω στην προτεινα.Αν δε σε τονωνε ψυχολογικα μετα απο 1 ωρα γαμησι και 200 ευρω ε, νταξει κατι πρεπει να χε παει πολυ λαθος.Και η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλες πουτανες, δεν τ αμφισβητησε κανεις αυτο.Χαρακτηρας αλλο θεμα.Η ιδια πριν ενα χρονο περιπου παραδεχοταν οτι και συστηματικα ρολο παιζει και ειναι μερος του μαρκετινγκ πλαν της.Τωρα τι συζηταμε για χαρακτηρες ψυχολογικα κλπ να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμεΦιλαράκι την αδικείς. Εμένα με τόνωσε ψυχολογικά, μου έφτιαξε τη μέρα.
Ανάθεμα αν κατάλαβες τι δήλωσα.Σου θυμιζω εγω στην προτεινα.Αν δε σε τονωνε ψυχολογικα μετα απο 1 ωρα γαμησι και 200 ευρω ε, νταξει κατι πρεπει να χε παει πολυ λαθος.Και η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλες πουτανες, δεν τ αμφισβητησε κανεις αυτο.Χαρακτηρας αλλο θεμα.Η ιδια πριν ενα χρονο περιπου παραδεχοταν οτι και συστηματικα ρολο παιζει και ειναι μερος του μαρκετινγκ πλαν της.Τωρα τι συζηταμε για χαρακτηρες ψυχολογικα κλπ να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε
Μήπως τελικά δεν χρειαζόμαστε άλλες κοπέλες στο site, αλλά επαγγελματίες ψυχικής υγείας;Ανάθεμα αν κατάλαβες τι δήλωσα.
Μετά από τόσο hate με προτείνεις κι όλας; Ενδιαφέρον!