Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 11.002
Φιλιά να δώσειςμια ψυχη μου ειπε τα καλυτερα
Φιλιά να δώσειςμια ψυχη μου ειπε τα καλυτερα
Αυτό σίγουρα.Μήπως τελικά δεν χρειαζόμαστε άλλες κοπέλες στο site, αλλά επαγγελματίες ψυχικής υγείας;
Η βλακεία είναι ότι δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Κι έτσι δουλίτσα γίνεται μόνο με "στόμα με στόμα" ή με άλλες λιγότερο γνωστές (ενδεχομένως) πλατφόρμες. Αλλά ποιον να κατηγορήσεις για αυτό...Άλλος δεν κατάλαβε προφανώς. Κι εγώ πάντως γυρνώντας διαφορά νήματα αυτές τις μέρες θα συμφωνήσω μαζί σου. Μεγάλη διαφήμιση αλλά πολλή κακία. Δεν θα έλεγα ποτέ στα κορίτσια μου από το fet να μπουν εδώ.
Μου την πρότεινες όντως και σ’ ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Όπως και τους υπόλοιπους.Σου θυμιζω εγω στην προτεινα.Αν δε σε τονωνε ψυχολογικα μετα απο 1 ωρα γαμησι και 200 ευρω ε, νταξει κατι πρεπει να χε παει πολυ λαθος.Και η συγκεκριμενη ειναι απο τις καλες πουτανες, δεν τ αμφισβητησε κανεις αυτο.Χαρακτηρας αλλο θεμα.Η ιδια πριν ενα χρονο περιπου παραδεχοταν οτι και συστηματικα ρολο παιζει και ειναι μερος του μαρκετινγκ πλαν της.Τωρα τι συζηταμε για χαρακτηρες ψυχολογικα κλπ να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε
Σε ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο-κριτική(;)Μου την πρότεινες όντως και σ’ ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Όπως και τους υπόλοιπους.
Είχα κλείσει δύωρο στο οποίο η κοπέλα μου απέδειξε ότι γουστάρει απίστευτα τη δουλειά της. Δυνατό πήδημα. Εξαιρετική πίπα, βαθιά, υγρή, αντέχει σε mouthfucking. Ο κώλος ήταν ποίημα. Όλα φυσικά πάνω της. Προτείνεται και για bdsm. Αν της φερθείς σωστά, δεν λέει όχι.
Ακυρώθηκε το επόμενο της ραντεβού και έκατσε μια ώρα να πιούμε καφέ! Εκεί κατάλαβα τι ψυχάρα είναι. Αυτό μου έμεινε από το ραντεβού όπως και το πόσο δοτική ήταν στα φιλιά της.
Προτιμω να τα δωσω σε εσενα και σε αυτον να δωσω τους χαιρετισμους σου!Φιλιά να δώσεις
Κανενα hate, ποτε δε σε χω κρινει αδικα,ισα ισα και παντα συγκεκριμενα και με γεγονοτα.Ποιο ενδιαφερον? Οτι σε προτεινα (και δεν ειναι πρωτη φορα)ηδη το ξερες, θεατρο παιζεις παλι.Πολλα εχεις δηλωσει, σχεδον ολα παπατζες.Αστο ρολο του αθωου θυματος , δε σου παει ουτε πειθεις καποιο σοβαρο ατομο.Ανάθεμα αν κατάλαβες τι δήλωσα.
Μετά από τόσο hate με προτείνεις κι όλας; Ενδιαφέρον!
Παμε παλι, να συνεννοηθουμε.επειδη επαθες μαλλον αυτο που σε προειδοποιησα να μην παθεις.Οτι ειναι καλη πουτανα και γαμιεται καλα, ολο το site και οι μισες πολεις της χωρας το ξερουνεΜου την πρότεινες όντως και σ’ ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Όπως και τους υπόλοιπους.
Είχα κλείσει δύωρο στο οποίο η κοπέλα μου απέδειξε ότι γουστάρει απίστευτα τη δουλειά της. Δυνατό πήδημα. Εξαιρετική πίπα, βαθιά, υγρή, αντέχει σε mouthfucking. Ο κώλος ήταν ποίημα. Όλα φυσικά πάνω της. Προτείνεται και για bdsm. Αν της φερθείς σωστά, δεν λέει όχι.
Ακυρώθηκε το επόμενο της ραντεβού και έκατσε μια ώρα να πιούμε καφέ! Εκεί κατάλαβα τι ψυχάρα είναι. Αυτό μου έμεινε από το ραντεβού όπως και το πόσο δοτική ήταν στα φιλιά της.
....ψ'χουλα θα΄τανμια ψυχη μου ειπε τα καλυτερα
Και μνπνο....ψ'χουλα θα΄ταν
Στον τροπο που δούλευες μπορει και δεν το αμφισβητω να ησουνα amateur. Μεσα σου όμως μια καπατσοσυνη την είχες. Αν δεν την ειχες, δεν θα αντεχες τοσο καιρο.Δεν κάνει για amateur, επιμένω.
Γενικά κάνει και παρακάνει.
Εγώ ευγνώμων νιώθω με τις γνωριμίες που έχω κάνει από το site. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Είναι πολύ μεγάλο site, ανοίγει πόρτες καθημερινά.
Αλλά πρέπει να έχεις είτε πολύ γερό στομάχι είτε να έχεις εμπειρία πριν μπεις.
Δεν θα το σύστηνα για μια που αρχίζει τώρα και θέλει να βγάλει έξτρα χαρτζιλίκι. Γι’αυτό άλλες πλατφόρμες είναι πολύ πιο κατάλληλες!
Δεν θα το πρότεινα σε μια 18χρονη. Σε μια που θέλει να πάρει σπίτι θα το πρότεινα.
μετα την κερδισε το επιχειρεινΣτον τροπο που δούλευες μπορει και δεν το αμφισβητω να ησουνα amateur. Μεσα σου όμως μια καπατσοσυνη την είχες. Αν δεν την ειχες, δεν θα αντεχες τοσο καιρο.
Εχουμε συμφωνησει σε πολλά. Απομονωσα μονο αυτο το κομματι.τωρα αν επειδη δεν ειχε δουλεια και εκατσε 1 ωρα παραπανω για καφε επειδη δεν ειχε δουλεια και σε κερδισε ετσι τι να πω, ευκολος ησουνα, αυτη εκαψε 1 ωρα(χωρις λεφτα αφου δεν ειχε ραντεβου να θυσιασει αλλιως θα σου λεγα αν καθοταν) εσυ θα της σκασεις κανα χιλιαρικο συνολο ακομα μεχρι το επομενο reset(κοινου) κυκλου.Καλα κανεις, καλα κανει, απλα καπου η παπατζα παραγινεται
Ρε αδερφε Ζεμπου,πραγματικα τι μας νοιαζει?Στον τροπο που δούλευες μπορει και δεν το αμφισβητω να ησουνα amateur. Μεσα σου όμως μια καπατσοσυνη την είχες. Αν δεν την ειχες, δεν θα αντεχες τοσο καιρο.
Με καλυψες γερονταΕχουμε συμφωνησει σε πολλά. Απομονωσα μονο αυτο το κομματι.
Το γεγονος οτι εκατσε μια ωρα παραπανω γιατι δεν ειχε αλλο πελατη και το χρημα του να θυσιασει της δινει ποντους. Αλλες κοιτανε το ρολοι και φεύγουν αερα. Αυτη, εκατσε. Οκ θα ηταν ο τύπος σωστος πελατης απεναντι της, ισως και εως ενα σημειο ευχάριστος για την Κατερινα, είχανε χρονο για πέταμα και οι δυο κατσανε και ήπιανε καφε, αφήνοντας τον να της πιασει και λιγο κωλο και βυζι. Που ειναι το κακο;
Στο οτι η Κατερίνα "εκμεταλλεύτηκε" αυτην την κατασταση μπας και κερδίσει περισσότερα; Εγω το βλεπω σωστο. Μακαρι να μας κερδιζαν ολες ετσι και ας μας τα έπαιρναν απο την τσεπη.
Δεν βλεπω κατι αθεμιτο σε οσα γραφτηκαν. Να το κερδισει προσπάθησε, οχι να το κλεψει.
Δεν την κατηγορησα σε κατι. Απλα της εξηγησα με τον δικο μου τροπο οτι και για αυτην και για εμας κατι κερδιζουμε κατι χανουμε.Ρε αδερφε Ζεμπου,πραγματικα τι μας νοιαζει?
Ειναι καλη στη δουλεια της? ΕΙΝΑΙ
Στηνει? ΟΧΙ
Αυτα νομιζω μας απασχολουν,οποιος θελει ν αποκομισει γνωμη για τον "ψυχισμο" της μπορει -ισως- να το κανει αν κι εφ οσον τη συναντησει, με τα δικα του κριτηρια
Με αγαπη στο λεω και πιστευω το γνωριζεις (κι ας εισαι σκατογαυρος)
Καλες γιορτες με υγεια σε ολους ευχομαι , πελατες η "επιχειρηματιες"
Τι; Άλλοι 2;αλλά και άλλοι 2
δεν ειπα οτι ειναι αθεμιτο.Ευκολος ηταν ειπα.Σαν επενδυση.Εκατσε ευκολα η φαση.Για να τα βλεπει λιγο σφαιρικα/ψυχρα τα πραγματα και να μην ενθουσιαζεται.Οτι ηταν οντως μια ορθη επαγγελματικη κινηση απο πλευρας της,καλα εκανε, καλα εκανε και αυτος,ξεκαθαρα το πα.Αλλα δεν την καθιστα "ψυχαρα" σα γεγονος αυτο καθεαυτο.Διαφωνουμε καπου?Εχουμε συμφωνησει σε πολλά. Απομονωσα μονο αυτο το κομματι.
Το γεγονος οτι εκατσε μια ωρα παραπανω γιατι δεν ειχε αλλο πελατη και το χρημα του να θυσιασει της δινει ποντους. Αλλες κοιτανε το ρολοι και φεύγουν αερα. Αυτη, εκατσε. Οκ θα ηταν ο τύπος σωστος πελατης απεναντι της, ισως και εως ενα σημειο ευχάριστος για την Κατερινα, είχανε χρονο για πέταμα και οι δυο κατσανε και ήπιανε καφε, αφήνοντας τον να της πιασει και λιγο κωλο και βυζι. Που ειναι το κακο;
Στο οτι η Κατερίνα "εκμεταλλεύτηκε" αυτην την κατασταση μπας και κερδίσει περισσότερα; Εγω το βλεπω σωστο. Μακαρι να μας κερδιζαν ολες ετσι και ας μας τα έπαιρναν απο την τσεπη.
Δεν βλεπω κατι αθεμιτο σε οσα γραφτηκαν. Να το κερδισει προσπάθησε, οχι να το κλεψει.
περι ψυχισμων και συναφη αναλυονται πραγματα επι 3-4 σελιδες γιαυτο το ανεφερα ετσι γιατι χανουμε λιγο την μπαλα με παπατζοσυζητσεις.αυτο ακριβως εθιξαΡε αδερφε Ζεμπου,πραγματικα τι μας νοιαζει?
Ειναι καλη στη δουλεια της? ΕΙΝΑΙ
Στηνει? ΟΧΙ
Αυτα νομιζω μας απασχολουν,οποιος θελει ν αποκομισει γνωμη για τον "ψυχισμο" της μπορει -ισως- να το κανει αν κι εφ οσον τη συναντησει, με τα δικα του κριτηρια
Με αγαπη στο λεω και πιστευω το γνωριζεις (κι ας εισαι σκατογαυρος)
Καλες γιορτες με υγεια σε ολους ευχομαι , πελατες η "επιχειρηματιες"
Φίλες όπως σου είπα και προσωπικά εμένα με νοιάζει ο χαρακτήρας. Αν δεν είχε γίνει όλο το θέμα με Αλέξια που με απογοήτευσε σαν άτομο, δεν θα ήμουν εδώ. Ούτε την ερωτεύτηκα, ούτε για γκόμενα θα προσπαθήσω να την κρατήσω.δεν ειπα οτι ειναι αθεμιτο.Ευκολος ηταν ειπα.Σαν επενδυση.Εκατσε ευκολα η φαση.Για να τα βλεπει λιγο σφαιρικα/ψυχρα τα πραγματα και να μην ενθουσιαζεται.Οτι ηταν οντως μια ορθη επαγγελματικη κινηση απο πλευρας της.Αλλα δεν την καθιστα "ψυχαρα" σα γεγονος αυτο καθεαυτο.Διαφωνουμε καπου?
περι ψυχισμων και συναφη αναλυονται πραγματα επι 3-4 σελιδες γιαυτο το ανεφερα ετσι γιατι χανουμε λιγο την μπαλα με παπατζοσυζητσεις.αυτο ακριβως εθιξα
Καλα τα λες.Αλλα καλη πουτανα=καλη ηθοποιος.Μακαρι να σαι εξαιρεση αλλα προσεχε, thats allΦίλες όπως σου είπα και προσωπικά εμένα με νοιάζει ο χαρακτήρας. Αν δεν είχε γίνει όλο το θέμα με Αλέξια που με απογοήτευσε σαν άτομο, δεν θα ήμουν εδώ. Ούτε την ερωτεύτηκα, ούτε για γκόμενα θα προσπαθήσω να την κρατήσω.
Αλλά εύκολος δεν είμαι. Έχω συγκεκριμένο θέμα λόγω του οποίου αρκετές γυναίκες μου έχουν φερθεί άσχημα και με ξυνίλα. Η Κατερίνα το αντιμετώπισε άψογα. Προφανώς σε 3 ώρες δεν βγάζεις συμπέρασμα. Εσύ ίσως την ξέρεις καλύτερα. Αλλά αν ήταν θέατρο, ήταν πολύ καλή ηθοποιός.