blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.440
- Πόντοι
- 26.096
A brand new world!“this whole thing stinks … kinda like a rotting banana.”
A brand new world!“this whole thing stinks … kinda like a rotting banana.”
Κρυπτονομίσματα και εδώ;A brand new world!
Υπάρχουν και πιο "δημιουργικά"Αμέ, ετοιμάζουμε την κυριακάτικη θεματολογία.
Το δελτίο «ειδήσεων» θα ξεκινήσει με τη διάσημη μπανάνα του Μαουρίτσιο Κατελάν η οποία πωλήθηκε για 6,2 εκατομμύρια.
Ακολουθεί τη στρατηγική "και παρθένα και πουτάνα"....Κρυπτονομίσματα και εδώ;
Τα έχει πει και κάνει χρόνια νωρίτερα ο πρωτοπόρος των πρωτοπόρων, ο Μαέβιους Παχατουρίδης.Υπάρχουν και πιο "δημιουργικά"
Μετά την μπανάνα των $6,2 εκατ., ετοιμάζεται δημοπρασία για λευκό πίνακα που ξεκινά από τα $1,5 εκατ.
Πρόκειται για το έργο «General 52″ x 52″» του Αμερικανού ζωγράφου, Ρόμπερ Ράιμαν, ο οποίος θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Ketterer Kunst στο Βερολίνο στις 6 και 7 Δεκεμβρίουwww.protothema.gr
Αυτό μου θυμίζει το γνωστό έργο ζωγραφικής του καλλιτέχνη "ξάδερφος" με τίτλο: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Τελικά ο Ρώμας ήταν δεκαετίες μπροστά!Υπάρχουν και πιο "δημιουργικά"
Μετά την μπανάνα των $6,2 εκατ., ετοιμάζεται δημοπρασία για λευκό πίνακα που ξεκινά από τα $1,5 εκατ.
Πρόκειται για το έργο «General 52″ x 52″» του Αμερικανού ζωγράφου, Ρόμπερ Ράιμαν, ο οποίος θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Ketterer Kunst στο Βερολίνο στις 6 και 7 Δεκεμβρίουwww.protothema.gr
Λέω να βγάλω σε δημοπρασία φωτογραφία του γλόμπου, "σεξυ κόκκινο σε λευκό φόντο" θα το πω...Τα έχει πει και κάνει χρόνια νωρίτερα ο πρωτοπόρος των πρωτοπόρων, ο Μαέβιους Παχατουρίδης.
Τι να μας πουν τώρα όλοι αυτοί...
Σίγουρα παρθένα...Κρυπτονομίσματα και εδώ;
Εγώ πάντως από χθές έχω βγάλει ένα δεκαρικάκι ευρώ από τα crypto. Δε το λες και άσχημα. (Άσχημα λες τα μούτρα μου οπότε το only fans αποκλείεται)Κρυπτονομίσματα και εδώ;
Πνευματικά δικαιώματα....Λέω να βγάλω σε δημοπρασία φωτογραφία του γλόμπου, "σεξυ κόκκινο σε λευκό φόντο" θα το πω...
Ελπίζω να μην έχει θεμα ο αντισθέ
Στο Bienalle έχει τώρα έναν μαύρο.Αυτό μου θυμίζει το γνωστό έργο ζωγραφικής του καλλιτέχνη "ξάδερφος" με τίτλο: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Τελικά ο Ρώμας ήταν δεκαετίες μπροστά!
Πες μου ότι βλέπεις κι εσυ στο βάθος αυτό που βλέπω! Τι αριστούργημα!Στο Bienalle έχει τώρα έναν μαύρο.
Πραγματικά σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο χαχα.
Ο "φύλαρχος" αντισθέ είναι μεγάλη καρδιάΠνευματικά δικαιώματα....
To είδες και 'σύ το βουνό;;;Πες μου ότι βλέπεις κι εσυ στο βάθος αυτό που βλέπω! Τι αριστούργημα!
Τύπε μετά από τόση τέχνη μας προσγείωσες απότομα!Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;Τύπε μετά από τόση τέχνη μας προσγείωσες απότομα!
ποιο μελος του bou ειναιΚρυπτονομίσματα και εδώ;
Ορίστε, τώρα έγινες «συμβατός» με τη θεματολογία!Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;
Έλα που δεν ξέρειςποιο μελος του bou ειναι