xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.906
- Πόντοι
- 3.375
Καλημέρες . Περιμένουμε με αγωνία την έγκριση του αντμιν για νέο νήμα της Βροχερής Σόφι-Μια παρθένα στο μπου.ποιο μελος του bou ειναι
Καλημέρες . Περιμένουμε με αγωνία την έγκριση του αντμιν για νέο νήμα της Βροχερής Σόφι-Μια παρθένα στο μπου.ποιο μελος του bou ειναι
δεν πιστευω να ειναι απονη και αυτηΚαλημέρες . Περιμένουμε με αγωνία την έγκριση του αντμιν για νέο νήμα της Βροχερής Σόφι-Μια παρθένα στο μπου.
They say...Κρυπτονομίσματα και εδώ;
Φήμες λένε ότι εκεί θα πατάμε το 2 άφοβα.δεν πιστευω να ειναι απονη και αυτη
Εγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
Ίσως και να κάνεις τέχνη θα έλεγα.Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;
ακου εκει ανωμαλιεςΦήμες λένε ότι εκεί θα πατάμε το 2 άφοβα.
Ναι ρε φίλε, τι κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσα μαςακου εκει ανωμαλιες
An artist is not paid for his labor but for his vision.Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μαςΝαι ρε φίλε, τι κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσα μας
Δηλώνετε αρτίστα?An artist is not paid for his labor but for his vision.
~ James Whistler
(Μέχρι τέλος του χρόνου ναι… αλλά θα είμαι διαθέσιμη μόνο 2 πρωινά ακόμα.)
Κυνική τεχνοκράτισσα ανευ φαντασίας.Δηλώνετε αρτίστα?
Οπωσδήποτε!Κυνική τεχνοκράτισσα ανευ φαντασίας.
Θα τα πούμε Τετάρτη λοιπόν!An artist is not paid for his labor but for his vision.
~ James Whistler
(Μέχρι τέλος του χρόνου ναι… αλλά θα είμαι διαθέσιμη μόνο 2 πρωινά ακόμα.)
Αφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;Αυτή τη βδομάδα είμαι διαθέσιμη μόνο Τετάρτη 8-12. Εκτός απροόπτου.
Δεν πειράζει καλά έκανες, έχω την εντύπωση αν διαβάσεις πιο πάνω θεωρώ ότι είναι για πρωί, αλλά για να μη διαδώσω κάτι λάθος, πιστεύω θα σου απαντήσει η ίδιαΑφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;
Το πρωί αλλά εκτός απροόπτου δεν έμεινε κενό.Αφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;
ΨέμαΕγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.
έφαγες χι μάλλον επειδή είσαι φαν του "press 2"...Εγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.
Πάλι οχι, λες να απορρίπτω και όσους έχουν στο όνομα τους “milf”;έφαγες χι μάλλον επειδή είσαι φαν του "press 2"...