Πήγαινε πάλι μέσα κοπελιάΚατερινααααα , άσε τον μαλάκα τον Κωστάκη και έλα βάλε τάξη! Δεν ξέρω κανενααααν
Μαλώνουμε τώρα...
Πήγαινε πάλι μέσα κοπελιάΚατερινααααα , άσε τον μαλάκα τον Κωστάκη και έλα βάλε τάξη! Δεν ξέρω κανενααααν
Αδερφέ κούρασες...το μπινελικι το έχεις για πλάκα....φάε επιτέλους ένα ban από μόνος σου και ηρέμησε...που έχεις και απαίτηση...Ώπα ρε πρωθυπουργε....Κομπλεξικέ αρχιδομαλάκα.
Μ αρέσεις γιατι εχεις καλη μνημη...Dom perignon που εχει Moet,ή Μoet που εχει Cair
Εε τώρα φάνηκε το πόσο μαλάκας είσαι.
@antisthenis θα τον στείλεις στον αγύριστο.
Είναι προσωπική μου απαίτηση.
Μπες μέσα μωρηηηη....Πήγαινε πάλι μέσα κοπελιά
Μαλώνουμε τώρα...
Θες Λαλάκια που μου έφεραν απο Καλαμάτα ;Μεριμνά ο κ. @antisthenis για προσωπικές απαιτήσεις;
Είχα την εντύπωση πως ο αντμίν είναι αδέκαστος, κινείται βάση των κανόνων που διέπουν τον παρόντα, και δεν προβαίνει σε προσωπικές χάρες.
Για να τον καλείτε όμως κάτι πρέπει να έχετε υπόψιν σας. Συνήθως δεν εγκαλείτε κάποιον, έτσι... άστοχα...
Τι προσπαθώ να πω με τον δικό μου καραβισιο τρόπο τόσες μέρες...Μεριμνά ο κ. @antisthenis για προσωπικές απαιτήσεις;
Είχα την εντύπωση πως ο αντμίν είναι αδέκαστος, κινείται βάση των κανόνων που διέπουν τον παρόντα, και δεν προβαίνει σε προσωπικές χάρες.
Για να τον καλείτε όμως κάτι πρέπει να έχετε υπόψιν σας. Συνήθως δεν εγκαλείτε κάποιον, έτσι... άστοχα...
ακουγεται εντονα διαδρόμους οτι οπου να ναι σκαει το πρωτο μπαν
Θες Λαλάκια που μου έφεραν απο Καλαμάτα ;
30 ευρω τα 250 γραμμαρια
Ειδες ποσο κόμπλεξ βγάζεις ? Ποιες κριτικές ρε ? Εμενα περιμένουν να διαβάσουν ? Πας καλά ? Α και για το αρχιδι μαλακα . Τουλάχιστον εγώ κρέμομαι από τ αρχιδια μου όχι σαν εσένα το μουνοδουλο@feragamo πήγαινε γράψε στο άλλο φόρουμ.
Ξέρεις ποιό λέω να μην το αναφέρω.
Τα έχεις πάρει όλα σβάρνα μήπως και οι κριτικές σου δεν διαβαστούν από όλη την Ελλάδα.
Εσύ και άλλοι 2-3 που κυκλοφορείτε σαν ύαινες εδώ μέσα τραμπουκίζοντας.
Μεριμνά ο κ. @antisthenis για προσωπικές απαιτήσεις;
Κάνε μια προσωπική απαίτηση και εσύ ντε...Ειδες ποσο κόμπλεξ βγάζεις ? Ποιες κριτικές ρε ? Εμενα περιμένουν να διαβάσουν ? Πας καλά ? Α και για το αρχιδι μαλακα . Τουλάχιστον εγώ κρέμομαι από τ αρχιδια μου όχι από σαν το μουνοδουλο εσένα .
Και τι θα κάνεις μωρή κότα?Αγαπητέ δεν πάει άλλο.
Υπάρχουν 3-4 εδώ μέσα που με ακολουθούν με σκοπό να μου σπάσουν τα νεύρα.
Κυκλοφορούν σαν ένα κοπάδι από ύαινες.
Αυτοί είναι κατά κύριο λόγο ο Γιώργος, ο Φεραγκάμο και ο Clonarious.
Δεν θα ανεχτώ άλλη λάσπη από κανένα τους όπως και απο κανέναν άλλον εδώ μέσα.
Είναι αλήτες.
Το λέω ευθέως δεν κρύβομαι.
μην σπαμμαρεις ρε τυπερε ποσο ναυαγια ειστε ναουμε, εχω κλασει στο γελιο
Άσε μωρε το 5χρονο θα βάλει τα κλάμματα . Χεστηκα για τα like και τις κριτικές . Δε πα να τη σβήσει όλες .Κάνε μια προσωπική απαίτηση και εσύ ντε...
360o feedback σου δίνουνε και δεν έχεις πάρει χαμπάρι….. βγάζε τώρα τα αγγούρια από πίσωΑγαπητέ δεν πάει άλλο.
Υπάρχουν 3-4 εδώ μέσα που με ακολουθούν με σκοπό να μου σπάσουν τα νεύρα.
Κυκλοφορούν σαν ένα κοπάδι από ύαινες.
Αυτοί είναι κατά κύριο λόγο ο Γιώργος, ο Φεραγκάμο και ο Clonarious.
Δεν θα ανεχτώ άλλη λάσπη από κανένα τους όπως και απο κανέναν άλλον εδώ μέσα.
Είναι αλήτες.
Το λέω ευθέως δεν κρύβομαι.