θα γραψω λίγα πραματάκια.
σοβαρά πραματάκια, γιατί μολονότι έχω γράψει και χώσει αρκετά στον ανναπούρνα νομίζω δεν του αναλογούν τόσα όσα ακούει...
επίσης γιατί με όλα αυτά ΤΕΛΙΚΑ αδικούνται οι κοπέλες. ή η κοπέλα. δεν γνωρίζω. έστω κι αν πιθανώς έχουν/ει μερίδιο ευθύνης.
λοιπόν
α. τα περί νταβατζιλικιού και λοιπά νομίζω είναι αστεία. απλά ο αναπούρνας προμοτάρει για τους λόγους που αυτός ξέρει. και το παράκανε...
β. καταλαβαίνω το ξέσπασμά του. αυτός όμως προκάλεσε κατά βάση αυτά που συμβαίνουν. εξ ου και ξέφυγε, με τρόπο που πραγματικά πιστεύω ότι δεν του ταιριάζει και δεν είναι ο εαυτός του.
γ. οι κοπέλες ή η κοπέλα (κατρίνα υποτίθεται, θα φανεί) οφείλουν για το επαγγελματικό καλό τους, να βγουν και να αποδείξουν ότι είναι δύο (ή να παραδεχθούν ότι είναι μία - πα μαλ), και να πουν ξεκάθαρα πρόγραμμα και τηλέφωνο.
(ακόμα καλύτερα θα ήταν να την κάνουν από το χώρο αλλά στην τελική αυτό είναι δική τους απόφαση).
δ. η κατρίνα είναι μια νέα, δροσερή και όμορφη κοπέλα. σε αυτό έχει δίκιο ο ανναπούρνας και όσοι έχουν γράψει.
ε. νομίζω ένα απλό "ξέφυγα λάθος, ας το λήξουμε" από τον ανναπούρνα ειναι αρκετό για να λήξει όλη αυτή η μαλακία...
άντε μπας και βρει κι αυτό το ταλαίπωρο το νήμα το δρόμο του...