Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
Απόψε ανοίγω moet που να με πάρει. Νιπλη, φέρε πούρα.
Προς μοντερειτορς οταν πεσουν τα μπαν
Ανταποκριτης ειμαι με διαβαθμιση ειρηνευτική
Απόψε ανοίγω moet που να με πάρει. Νιπλη, φέρε πούρα.
Και εγω θα σου λέω τι λένε οι βίζιτες για σένα...
Θέλεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιδήρου πέραν πάσης αμφιβολίας.
Δε με καλέσατε...Tα βλεπεις?Οχι,τα βλεπεις?Στο φυλλο ζερο δεν εχουμε τετοια,μονο κατι ξενερωτα"Καλημερα,καλως ορισες,τι νεα".
Α πα πα πα πα , πάει η Βιέννη τα γαλλικά , το πιάνο . Τι θα πουν τα κορίτσσσσια ?Εφόσον δεν σε μπάναρε ο @antisthenis ως όφειλε θα σε βρίζω κάθε φορά που θα μου κάνεις παράθεση αλήτη.
Και εγω θα σου λέω τι λένε οι βίζιτες για σένα...
Θέλεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιδήρου πέραν πάσης αμφιβολίας.
Εάν θέλει ο στόκος ευχαρίστωςΚαλώς.
Συνεχίστε παρακαλώ, και περάστε στις αποκαλύψεις, χωρίς περιττές φιοριτούρες.
Δεν ρωτάωΕίσαι μαλάκας αν ρωτάς τις βίζιτες για μένα.
Ένας ηλίθιος είσαι και μισός.
Α πα πα πα πα , πάει η Βιέννη τα γαλλικά , το πιάνο . Τι θα πουν τα κορίτσσσσια ?
Εδώ μας λες εσυ για τις βιζιτες ποτε θα βγουν στη πίστα …Είσαι μαλάκας αν ρωτάς τις βίζιτες για μένα.
Ένας ηλίθιος είσαι και μισός.
Δε με καλέσατε...
Κλινικη ειμαστε,δεν καλουμε.Κι εμεις ετυχε να περναμε,ειδαμε φως μπηκαμε και τωρα μια χαρα μας δινει ο Αγιος κατι καραμελες πρωι-βραδυ και εχουμε και δωματιο με θεαΔε με καλέσατε...
Να μην δουλευομαστε και μεταξυ μας.Κανεις δεν το εσκασε απο το asylumΗ είσοδος στο "φύλλο μηδέν" είναι ελεύθερη. Στην έξοδο πληρώνετε.
Δεν ρωτάω
Τον πόνο τους μου λένε
Πόσο ρουφιάνος και εκβιαστής είσαι...
Σκουπίδι τον κύριο φεραγκαμο?Η άλλη ύαινα του κοπαδιού.
Ο άλλος καραγκιόζης του group.
Βρε ΟΥΣΤ σκουπίδι και εσύ.
Θα καυσω εγω....εχω κατο αναγκεςΜισό!
Ποιον έχουμε ταμείο σήμερα;
Να μην δουλευομαστε και μεταξυ μας.Κανεις δεν το εσκασε απο το asylum
No other comments...@Annapurna
Την πάτησες άσχημα με αυτό το νήμα που άνοιξες εδώ και την προώθηση σε Kiara, Katerina οποία και αν είναι.
Τρελάθηκες να προσπαθείς να τις πλασάρεις σε ποσάlα νήματα, χωρίς επιτυχία, έλεος πια.
Και αν η κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται να δουλέψει κακό της κανεις.
Νταβατζής ΔΕΝ είσαι (όπως σου είχα γράψει και πριν μέρες, τουλάχιστον όχι επιτυχημένος).
Απλά μετά από τόσα χρόνια με κριτικές - αναγούλα και την προσπάθεια ανάδειξης του ΕΓΩ σου υπεράνω όλων και πάνω από όλα πάνω από το site … που κατεληξες να φέρεσαι σαν να σου ανήκει… καλά σε λέει ο @feragamo 5χρονο…ήρθε η ώρα να τελειώνεις.
Αν παλιά ήσουν σοβαρός άνθρωπος κάνε μια αυτοκριτική, ζητά μια συγνώμη για όλες τις παπαριες που έχεις γράψει κατά καιρούς και κουλαρε με το προμοσιον.
Ακούς ΑντισθένηΕε τώρα φάνηκε το πόσο μαλάκας είσαι.
@antisthenis θα τον στείλεις στον αγύριστο.
Είναι προσωπική μου απαίτηση.