The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.739
- Πόντοι
- 25.467
Τι έγινε ρε παλικάρια;;;
Γιατί βρίζεστε;
Γιατί βρίζεστε;
ΩωωπΕσύ σκουπίδι κοίταξε να με ακολουθείς αλλά δε φταίς εσύ αλλά αυτοί που δε σε στέλνουν στον αγύριστο.
Θα σου κάνω εγώ το νήμα τρόμπα μουΒρε ούστ παλιό αλήτη από εδώ.
Ο Υ Σ Τ από εδώ.
Μη βρίζεις μανσυνεχιστε παιδια , εμεις εδω σε μια γωνία θα κατσουμε, δεν θα ενοχλουμε
Μην βρίζεις μανΚαλώς τους ομορφάντρες!
με πληγώνεις...Όχι δεν θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα.
Ένας ακόμα βλαμμένος εξυπνάκιας είσαι.
Τι έγινε ρε παλικάρια;;;
Γιατί βρίζεστε;
συνεχιστε παιδια , εμεις εδω σε μια γωνία θα κατσουμε, δεν θα ενοχλουμε
Το αλήτες ρουφιανακο δεν είναι βρισιά?Γιατί είναι μια ομάδα από αλήτες εδώ μέσα.
Σαν τις ύαινες κυκλοφορούν.
καλησπερα στην ομορφη παρεα
Καλώς τους ομορφάντρες!
Απόψε ανοίγω moet που να με πάρει. Νιπλη, φέρε πούρα.συνεχιστε παιδια , εμεις εδω σε μια γωνία θα κατσουμε, δεν θα ενοχλουμε
παρακαλουνται οι επισκεπτες να περάσουν απο το ταμείο
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (26 μέλη και 40 επισκέπτες)
Το μισό μπου είναι οι αλήτες που ξαφνικά τα βάλαμε με το στόκο...Τι έγινε ρε παλικάρια;;;
Γιατί βρίζεστε;
Το αλήτες ρουφιανακο δεν είναι βρισιά?
Που έκανες και αναφορές και πήρες και τρία μου???
Τι είδους στόκος; Ακρυλικός; Αφρόστοκος; Ντουκόστοκος σιδήρου;Το μισό μπου είναι οι αλήτες που ξαφνικά τα βάλαμε με το στόκο...
Όχι ότι θέλουμε να προσταυσουμε το φόρουμ...
Ο στόκος είναι το θέμα μας...
Tα βλεπεις?Οχι,τα βλεπεις?Στο φυλλο ζερο δεν εχουμε τετοια,μονο κατι ξενερωτα"Καλημερα,καλως ορισες,τι νεα".
Και εγω θα σου λέω τι λένε οι βίζιτες για σένα...Εφόσον δεν σε μπάναρε ο @antisthenis ως όφειλε θα σε βρίζω κάθε φορά που θα μου κάνεις παράθεση αλήτη.
Σιδήρου πέραν πάσης αμφιβολίας.Τι είδους στόκος; Ακρυλικός; Αφρόστοκος; Ντουκόστοκος σιδήρου;
Ένα παιδικό παρακαλώ δώρο για το 5χρονο …παρακαλουνται οι επισκεπτες να περάσουν απο το ταμείο
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (26 μέλη και 40 επισκέπτες)