Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.988
Δεν το πιστεύω αλλά προχωράμε;)....γτ οι αποψεις κ τα γουστα μας απεχουν παρασαγγας
Δεν το πιστεύω αλλά προχωράμε;)....γτ οι αποψεις κ τα γουστα μας απεχουν παρασαγγας
ΟυτεΘα το πώ εγώ μαν
Για να μελετήσει το παλιρροϊκό φαινόμενο του Ευρίπου
ψάχνεις κι εσύ υποτακτική?Εμένα γιατί μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον part ?
Ναι, θα μου βρεις;ψάχνεις κι εσύ υποτακτική?
έχω βρει και είναι πολύ καλή...Ναι, θα μου βρεις;
εννοείται, αλλά κάποιες το γουστάρουν και το επιδιώκουν κιόλας...Άντε τράβηξα την προσοχή σας.
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η κάθε κοπέλα, όσο καλή και να είναι, αυτή επιλέγει αν θα γίνει υπάκουη υποτακτική στον παρτενέρ.
Σας ενημερώνω αγαπητέ Odin πως τον παραδεισένιο όλο στροφιλικι παραλιακό αυτόν δρόμο θα τον πάω γαμιωντας και πλαγιολισθαινοντας με το δίτροχο για να συναντήσω το Κατερινάκι...........αντε κ τον εφτιαξε (Λαμια-Αμφισσα), τον γαμωδρομο απο Αμφισσα (Ιτεα) μεχρι Ναυπακτο (Αντιρριο) ποιος το τρωει στην μαπα?!?!?
....τις μισες φορες που τον εκανα με την μηχανη, οντως ειναι διαδρομη ονειρο (αν εξαιρεσεις τους μπαρμπαδες στο κομματι Ιτεα-Αγ.Παντες). Αλλα οταν το εκανα με αυτοκινητο εφτανα Πατρα με τις αποσκευες μου γεματες καντηλια κ καντηλακιαΣας ενημερώνω αγαπητέ Odin πως τον παραδεισένιο όλο στροφιλικι παραλιακό αυτόν δρόμο θα τον πάω γαμιωντας και πλαγιολισθαινοντας με το δίτροχο για να συναντήσω το Κατερινάκι......
Πάρε το δίτροχο κι έλα για καφέ Γαλαξιδι....!....τις μισες φορες που τον εκανα με την μηχανη, οντως ειναι διαδρομη ονειρο (αν εξαιρεσεις τους μπαρμπαδες στο κομματι Ιτεα-Αγ.Παντες). Αλλα οταν το εκανα με αυτοκινητο εφτανα Πατρα με τις αποσκευες μου γεματες καντηλια κ καντηλακια
Το διόρθωσα λίγο.......τις μισες φορες που τον εκανα με την μηχανη, οντως ειναι διαδρομη ονειρο (αν εξαιρεσεις τους μπαρμπαδες στο κομματι Ιτεα-Αγ.Παντες). Αλλα οταν το εκανα με αυτοκινητο εφτανα Πατρα με τις αποσκευες μου γεματες καντηλια κ καντηλακια
....ωραιο αλλα για καλοκαιρι, τσιπουρακια μπροστα στο λιμανακιΠάρε το δίτροχο κι έλα για καφέ Γαλαξιδι....!
Και χειμώνα όταν έχει ηλιόλουστη μερα.........ωραιο αλλα για καλοκαιρι, τσιπουρακια μπροστα στο λιμανακι
Σου έχω βρει εγώ αλλά πρέπει να συντονιστούμε.Ναι, θα μου βρεις;
....καλα αυτο δν παιζει με την καμμια! Θα σκοτωθουμε μεταξυ μας στα πρωτα 5 χλμΚαι χειμώνα όταν έχει ηλιόλουστη μερα.....
Είναι όνειρο.....
Το καλοκαίρι γίνεται ένας χαμουλης από τα πούλμαν
κ. λ. π.
Και μιας και μιλάμε στο νήμα της @Κατερινα πάρε το μωρό κι ελάτε....
Να μην συνδέσεις την ενδοεποικοινωνια.........καλα αυτο δν παιζει με την καμμια! Θα σκοτωθουμε μεταξυ μας στα πρωτα 5 χλμ
Βουνό το ότι τράβηξες την προσοχή στο thread της Κατερίνας το λες και κατόρθωμα φίλε!Άντε τράβηξα την προσοχή σας.
Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η κάθε κοπέλα, όσο καλή και να είναι, αυτή επιλέγει αν θα γίνει υπάκουη υποτακτική στον παρτενέρ.
εγω βλεπω ενα προφιλ να "κραζει" γιατι δεν του αρεσει το προγραμμα που εχει θεσει η κοπελα. οταν μας κουραζει ο ντορος για ενα θεμα δεν ασχολουμαστε. το να μπαινεις και να λες πολλακις την αποψη σου για το πως θα βγαζει λεφτα (ασχετως αν εχεις δοκιμασει την κοπελα ή οχι) η κοπελα δειχνει μενος χωρις καποιο υποβαθρο. τι νοιαζει τον οποιοδηποτε πως τα βγαζει τα λεφτα, ειδικα οταν δηλωνει και το πως/τι/που κιολας. δεν μαρεσει, παω παρακατω.Περιγραφή για πιο λόγο όλα είναι υποκειμενικά όπως είπα , απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, δεν έχω κάτι με το κορίτσι, απλώς έγραψα για τον ντόρο γιατί με κούρασε