prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Πότε παιδί μου; εγώ μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια!Εκεί να δεις χαμός…
Πότε παιδί μου; εγώ μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια!Εκεί να δεις χαμός…
Σου αρέσει να μας πειράζεις.....Εκεί να δεις χαμός…
Με τον νέο δρόμο παράκαμψης του Μπραλου που θα φτιάξει ο Κουλης θα έρθουμε πιο κοντά.....Εκεί να δεις χαμός…
και εκει βρε παιδι μουΕκεί να δεις χαμός…
Λίγο πάνω, λίγο κάτω…και εκει βρε παιδι μου
κανε φιλους να δεις καλο!μνπνοΚαιρό έχω να φάω κουφέτα ...
Στην ηλικία που είμαι πλέον ,τρώω Κόλλυβα πολύ συχνά
Μια φορά εις την Ξάνθη δεν μας ήρθατε, σας πέφτουμε πολύ μακριά δεσποινίς;Λίγο πάνω, λίγο κάτω…
Με ρόδι να είναι η γέμισηκανε φιλους να δεις καλο!μνπνο
Για ουζο ισως?Χαλκίδα γιατί πήγα;
Χαλκίδα γιατί πήγα;
ξερω αλλα δεν λεω
Θα το πώ εγώ μανξερω αλλα δεν λεω
Για κάποιον μυστήριο λόγο, γενικά ως λαός, πασχίζουμε να αποδείξουμε ότι οι δικές μας επιλογές/πεποιθήσεις κτλ είναι ανώτερες από των άλλων. Υπάρχουν επιλογές για όλους. Με εξαίρεση περιπτώσεις που υπάρχει υγειονομικός κίνδυνος, ας αφήνουμε τον καθένα να την βρίσκει με οποία θέλει. Λεπτή, χοντρή, αβυζη, με βυζάρες, αχλαδοκωλα, ακωλη κτλ κτλ.Μπαίνω πρωινάτικα, ύστερα από ένα καυτό χθεσινοβραδινό ραντεβού, με υποτακτική μάλιστα, έχω τον φρένο δίπλα μου, και τι διαβάζω...
Είναι διαθέσιμη η Κατερίνα, γκρινιάζουμε, δεν είναι διαθέσιμη, πάλι γκρινιάζουμε, είναι διαθέσιμη σε άλλη πόλη, γίνεται μαδομούνι.
Και τι φάση με αυτούς που έφτιαξαν πρόσφατα προφίλ και μας κουνάνε το δάχτυλο; Κι αν ήσασταν χρόνια στο χώρο αλλά τώρα γραφτήκατε πάλι πρώτη φορά, άντε μπράβο σας.
Απολαύστε τη ζωή και την κάθε Κατερίνα!
Καλημέρα σύντροφοι.
....."η αχρειαστη πληροφορια της ημερας"Μπαίνω πρωινάτικα, ύστερα από ένα καυτό χθεσινοβραδινό ραντεβού, με υποτακτική μάλιστα, έχω τον φρένο δίπλα μου, και τι διαβάζω...
Ποια ειναι η υποτακτικη;Μπαίνω πρωινάτικα, ύστερα από ένα καυτό χθεσινοβραδινό ραντεβού, με υποτακτική μάλιστα, έχω τον φρένο δίπλα μου, και τι διαβάζω...
Είναι διαθέσιμη η Κατερίνα, γκρινιάζουμε, δεν είναι διαθέσιμη, πάλι γκρινιάζουμε, είναι διαθέσιμη σε άλλη πόλη, γίνεται μαδομούνι.
Και τι φάση με αυτούς που έφτιαξαν πρόσφατα προφίλ και μας κουνάνε το δάχτυλο; Κι αν ήσασταν χρόνια στο χώρο αλλά τώρα γραφτήκατε πάλι πρώτη φορά, άντε μπράβο σας.
Απολαύστε τη ζωή και την κάθε Κατερίνα!
Καλημέρα σύντροφοι.
.....αντε κ τον εφτιαξε (Λαμια-Αμφισσα), τον γαμωδρομο απο Αμφισσα (Ιτεα) μεχρι Ναυπακτο (Αντιρριο) ποιος το τρωει στην μαπα?!?!?Με τον νέο δρόμο παράκαμψης του Μπραλου που θα φτιάξει ο Κουλης θα έρθουμε πιο κοντά.....
τώρα μιλάς... για λέγε για λέγε, είμαι όλος αυτιά!ύστερα από ένα καυτό χθεσινοβραδινό ραντεβού, με υποτακτική μάλιστα,
Εμένα γιατί μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον part ? Χαχα....."η αχρειαστη πληροφορια της ημερας"
υγ. στα υπολοιπα με βρισκεις συμφωνο.
....γτ οι αποψεις κ τα γουστα μας απεχουν παρασαγγαςΕμένα γιατί μου φάνηκε το πιο ενδιαφέρον part ?