Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.817
- Πόντοι
- 2.256
και κανα μεζεΓια θάνατο
και κανα μεζεΓια θάνατο
Μπαγασα γλύτωσες τα κόλλυβακαι κανα μεζε
Δεν είμαι ο μόνος. δεν είσαι η μόνηΥπάρχουν και κάποιοι που ψάχνουν την αγάπη!
Δεν είμαι ο μόνος. δεν είσαι η μόνη
υπάρχουν τόσοι και τόσοι που η μοναξιά τους παγώνει
κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα'ναι όλα γιορτή
γιατί αγάπη ψάχνουμε όλοι σε τούτη την ζωή.
με 200€/h ?Υπάρχουν και κάποιοι που ψάχνουν την αγάπη!
....κοστιζει αρκετα η ωκυτοκινημε 200€/h ?
Σωστό μάρκετινγκ με αυτά που έχω δει από εσένα θα ήταν νούμερακια κ κλήρωση για αναλ σε ένα τυχερό με έξτρα μόνο +300. Κ θα θεωρείται κ τυχερός!!
Σίγουρα κάποιοι θα τα έδιναν αλλά δεν έχει αξία.Σωστό μάρκετινγκ με αυτά που έχω δει από εσένα θα ήταν νούμερακια κ κλήρωση για αναλ σε ένα τυχερό με έξτρα μόνο +300. Κ θα θεωρείται κ τυχερός!!
Τα 2/3 των μελών, ανάμεσά τους πολλοί "μάτσο", θα έλιωναν για πραγματικό gfe ραντεβουδάκι με γούτσου γούτσου κι αγκαλίτσες από τις κοπέλες...Υπάρχουν και κάποιοι που ψάχνουν την αγάπη!
Κάθε κοπέλα έχει τις τάσεις της προφανώς. Αλλά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ gfe είναι θέμα χημείας! Όπως και το πραγματικό pse , αν και σε λιγότερο ίσως βαθμό.Τα 2/3 των μελών, ανάμεσά τους πολλοί "μάτσο", θα έλιωναν για πραγματικό gfe ραντεβουδάκι με γούτσου γούτσου κι αγκαλίτσες από τις κοπέλες...
Η ωκυτοκίνη είναι βιολογία χαχαΌλα είναι χημεία. Και λίγο φυσικη
ΘεσσαλονίκηΑύριο το απόγευμα θα είμαι διαθέσιμη. Το ερώτημα είναι: Να πάω Αθήνα ή Λάρισα;
Για να μη σπαμαρουμε εδώ, ελάτε σ' εμάς να εξηγήσετε τι ακριβώς ο ψυχοπαθής, κ. Vlandis4, θα καμαρώνει...
ενα ζεστό ντουζ δεν κοστιζει σχεδόν τίποτα....κοστιζει αρκετα η ωκυτοκινη
...αστα μαγκα μου κ αυτο κοστιζει! "Τριτη-Πεμπτη μακαρονια... " μας βλεπωενα ζεστό ντουζ δεν κοστιζει σχεδόν τίποτα