Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.325
- Πόντοι
- 1.436
Δεν είμαι Σαλονικιός, ατύχησες..Πάμε … τόσο καιρό γελάς στο νήμα μου και ακόμα να με καλέσεις Θεσσαλονίκη.
Άντρες ! Αχάριστοι , αφιλόξενοι
Δεν είμαι Σαλονικιός, ατύχησες..Πάμε … τόσο καιρό γελάς στο νήμα μου και ακόμα να με καλέσεις Θεσσαλονίκη.
Άντρες ! Αχάριστοι , αφιλόξενοι
Γενικά ναι.Και ο ξαδερφος μου που ναι λογιστης εχει Business,και η γκομενα του που δουλευε στη μεταφορικη των γονιων της επισης, δε λεει κατι
Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις
Ειχαμε 3 κατευθυνσεις οταν εδινα εγω, οχι δεσμεςΓενικά ναι.
Ειδικά, η τοποθέτηση σου δηλώνει πως δεν ήσουν 4η δέσμη…
Μην κάνεις τον χαζό, δεν είσαι…Ειχαμε 3 κατευθυνσεις οταν εδινα εγω, οχι δεσμες
Κοπι πειστ(κοπι παστε κατα πολακη) εκανα την ατακα του προφιλ σου,δεν αλλαξα κατι
Προς κο @blizardeye ...Έχω όρεξη για τσακωμό αλλά όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι προκαλούν …
Σαν το πάνελ της Καινούριου θα καταλήξουμε χαχα! Δεν έχει πλάκα για το κοινό, δεν θα φέρει νούμερα!
Δεν γνωρίζω ποια είναι η κυρία.Προς κο @blizardeye ...
Serious Έρη vibes alert...
Η Έρη (erinal) είναι αρκετά παλιό μέλος του μπου, έχει καιρό να συνδεθεί.Δεν γνωρίζω ποια είναι η κυρία.
Θα εκτιμούσα αν είχατε την καλοσύνη να με διαφωτίσετε.
Αλλά μιας και μιλάμε για «κανάλια» να ανταποδώσω την πρόσκληση στον κο @blizardeye και να τον καλέσω στη σημερινή μας εκπομπή χαχα.
Σχετικα ειναι ολαΜην κάνεις τον χαζό, δεν είσαι…
Προτείνω στον ξάδερφο, την γκόμενα και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες της γενιάς μας να πάνε Erasmus να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.
ΥΓ: Όποιος νομίζει ότι επιχειρηματίες είναι μόνο οι εφοπλιστές , μάλλον δεν ζει στην Ευρώπη.
ΥΓ2: European business exchange programme - Erasmus for Young Entrepreneurs
Σχετικα ειναι ολα
Ο ξαδερφος ειναι λογιστης, η γκομενα software engineer και συ call girl και μονο εσυ εξ αυτων δηλωνεις επιχειρηματιας
ΥΓ1 Επιχειρηματιας ειναι οποιος επενδυει κεφαλαια στη συσταση μιας ειτε μιας μονοπροσωπης επιχειρησης η μιας εταιρειας(με συνεταιρους και προσωπικο) με σκοπο τη δημιουργια κερδους
ΥΓ2 Μια τυπισα μεγαλο σουργελο που γνωρισα προσφατα, ειχε βαλει και τιτλο enterpreneur στο linkedin, αυτο το προγραμμα μου ανεφερε κιαυτη οταν τη ρωτησα τι σημαινει αυτος ο τιτλος.Στο γραφειο του μπαμπα της δουλευει βεβαια
Και ο καφετζής (ιδιοκτήτης καφενείου) επιχειρηματίας είναι χαχαχα
Τα λεφτά που βγάζεις ως call girl δεν τα κρύβεις μέσα στο στρώμα , ούτε τα θάβεις στο μπαούλο του παππού…
τα τρως συνηθως μεχρι να φτιαξεις νυχαδικο η κατι σχετικο και σου φανε τα πελατακια οι υπαλληλες σου απλα γιατι ξερουν τη δουλεια ενω εσυ οχι.Δεν εδωσα συμβουλη επενδυσης, definition της επιχειρηματικοτητας απο το βιβλιο εγραψα.Και ειναι τζαμπα οπως το wikipedia, μην αγχωΤα λεφτά που βγάζεις ως call girl δεν τα κρύβεις μέσα στο στρώμα , ούτε τα θάβεις στο μπαούλο του παππού…
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και συμβουλές για επενδύσεις δίνονται μόνο επί πληρωμή χαχα.
αυτος οντως ειναι. Ας ρωτησουμε αυτονΚαι ο καφετζής (ιδιοκτήτης καφενείου) επιχειρηματίας είναι χαχαχα
Χμ ενδιαφέρον!Έχω όρεξη για τσακωμό αλλά όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι προκαλούν …
Σαν το πάνελ της Καινούριου θα καταλήξουμε χαχα! Δεν έχει πλάκα για το κοινό, δεν θα φέρει νούμερα!
Και 9/10 καφετέριες κλείνουν.Οι 9/10 ΔΕΝ κρατάνε τίποτα, τα ξοδεύουν σχεδόν όλα.
Πώς, που και γιατί, μεγάλη συζήτηση.
Take care, kisses!
Αδιάβαστο σε πιάνω ΣπάιρουςΤι ειναι σημερα ξαδερφε
Ειχα το μυαλο μου στις φιλες της!ειμαι απαράδεκτος!Αδιάβαστο σε πιάνω Σπάιρους
@Katerina "Δείξε μας τις φίλες σου να σου πω ποιος είσαι"Ειχα το μυαλο μου στις φιλες της!ειμαι απαράδεκτος!