Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 8.775
Θεσσαλονίκη , θα πάω την άλλη εβδομάδα να τη δωΗ αλλη που μενει
Θεσσαλονίκη , θα πάω την άλλη εβδομάδα να τη δωΗ αλλη που μενει
Για παρτουζα στη λαρισα βολευεινα ρο μοιρασουμε ρε κατερινιοΘεσσαλονίκη , θα πάω την άλλη εβδομάδα να τη δω
Στη Χαλκιδαία ρίχνεις χι ; Να παρεξηγηθώ ;Για παρτουζα στη λαρισα βολευεινα ρο μοιρασουμε ρε κατερινιο
Οχι μανα μου!οτι πεις!Στη Χαλκιδαία ρίχνεις χι ; Να παρεξηγηθώ ;
Κοιτά ποια μιλάει, ούτε ένα "Χρόνια Πολλά" δεν μας είπες σήμερα. Δεν το περίμενα αυτό από σένα..Πάμε … τόσο καιρό γελάς στο νήμα μου και ακόμα να με καλέσεις Θεσσαλονίκη.
Άντρες ! Αχάριστοι , αφιλόξενοι
Επιθετικό μάρκετινγκΈλα Χαλκίδα να γνωρίσεις τη μια σήμερα. Με δόσεις θα τις εμφανίζω…
Τι ειναι σημερα ξαδερφεΚοιτά ποια μιλάει, ούτε ένα "Χρόνια Πολλά" δεν μας είπες σήμερα. Δεν το περίμενα αυτό από σένα..
Ανέκαθεν…Επιθετικό μάρκετινγκ
Τι ειναι σημερα ξαδερφε
Παγκόσμια Ημέρα ΑντρώνΤι ειναι σημερα ξαδερφε
Να σας χαιρόμαστε
Σας μερσωΝα σας χαιρόμαστε
γυναικεια επιχειρηματικοτητα ξεχασεςΠαγκόσμια Ημέρα Αντρών
+ Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας
+ Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σας χαιρόμαστε
Δεν γνώριζα , χρόνια μου πολλά , λοιπόν χαχαγυναικεια επιχειρηματικοτητα ξεχασες
δεν εισαι επιχειρηματιας αλλα χρονια πολλα σε οσες ειναιΔεν γνώριζα , χρόνια μου πολλά , λοιπόν χαχα
....να κανω guest εμφανιση ?!?!?Έχω όρεξη για τσακωμό αλλά όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι προκαλούν …
Σαν το πάνελ της Καινούριου θα καταλήξουμε χαχα! Δεν έχει πλάκα για το κοινό, δεν θα φέρει νούμερα!
ΕυχαριστούμεΠαγκόσμια Ημέρα Αντρών
+ Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας
+ Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σας χαιρόμαστε
Να κάνουμε role play-ing?....να κανω guest εμφανιση ?!?!?
...τον εχω ανετα τον Κουγια, ειμαστε το ιδιο πρωτο μποϊΝα κάνουμε role play-ing?
Εσύ θα είσαι ο Κούγιας και εγώ ο Λιάγκας
Σύμφωνα με τον εφκα είμαι.δεν εισαι επιχειρηματιας αλλα χρονια πολλα σε οσες ειναι
Και ο ξαδερφος μου που ναι λογιστης εχει Business,και η γκομενα του που δουλευε στη μεταφορικη των γονιων της επισης, δε λεει κατιΣύμφωνα με τον εφκα είμαι.
Έχω και IRIS payments Business χαχα.