Παιδια εγω χθες το βραδυ ανακαλυψα το νημα , αφου γυρισα απο ποτο. Επι 1 ωρα διαβασα ολα τα μηνυματα.
Εχουμε τα εξης δεδομενα.
1) Μια ''πρωταρα'' φυσικοθεραπευτρια (?), που δουλεψε μονο σε μασατζιδικα παλια ( αν το διαβασα σωστα), ξερει τα παντα για το σαιτ. Σε χρονο dt φτιαχνει νημα, μεχρι και καρτελα σαν cg για τις κριτικες μας.
2) Αρχικα κανει μονο μασαζ και μαλιστα το παιζει και βαρυ πεπονι οσον αφορα τις υπηρεσιες.
3)Η τιμολογιακη πολιτικη δεν ειναι ξεκαθαρη απο την αρχη, μονο μετα απο πολλες ερωτησεις πιεσεις εκλεκτοτατων μελων, μας βγαζει τιμοκαλογο με τις υπηρεσιες... Το ''μονο αισθησιακο μασαζ΄΄ εφτασε στο να δινει και κωλο.
4) Η ''αβγαλτη'' ξερει απεξω τα πορνοξενοδοχεια του κεντρου.
5) Δεν φαινεται καν αματουρι οταν μας μοστραρει τις τιμες. Ενιωσα οταν στελνω μηνυμα σε city tours και μου στελνουν σε μηνυμα τις υπηρεσιες τους.
6) Το αρχικο 50αρι, εφτασε να γινει 200€ / ωρα και με κωλο και ελευθερο στοματικο στα 280€/ωρα και λες ειναι top model. Στην Θεσσαλονικη εχω παρει την Αννουλα ( η κορυφαια μου εμπειρια ) στα 180€ , με δικο της χωρο σε πολυτελεστατο ξενοδοχειο και οχι σε ημιδιαμονης που θα το πληρωνα εγω εξτρα.
7) Ξαφνικα εξαφανιζεται η κοπελα απο το σαιτ ( τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει).
8) Οπως ειπαν και αλλοι συναγωνιστες, εχουμε ιντριγκα εδω μεσα , μονο και μονο για να γραφονται μηνυματα και να μενει το νημα ψηλα.
9) Τα 200€/ωρα παλι κατι μου θυμιζουν.
10) Εντελως τυχαια εχει ιδιες φωτογραφιες με αλλη κοπελα που επισης εχει εξαφανιστει ( θα συμφωνισω οτι μπορει να ειναι κλεμμενες, αλλα τοσο τυχαια 2 ιδια νηματα, με ιδιο περιεχομενο , με εξαφανισμενες κοπελες μετα απο λιγες μερες να εχουν διαλεξει τις ιδιες φωτογραφιες?)
Η προηγουμενη να θυμισω δεν ειχε ουτε 1 κριτικη και ξαφνκα το μετανιωσε και δεν ξαναμπηκε ποτε.
11) Δεν ξερω αν ειναι διαφορετικες ή ιδιες και ουτε με ενδιαφερει να σας πω την αληθεια. Οι καλες υπηρεσιες με νοιαζουν μονο. Με πειραζει μονο το κοροιδιλικι με τα πολλα εξτρα, με το φλου της υποθεσης οτι πανω στην καυλα του αλλου μπορει να του ζητησει πολλα παραπανω για να προχωρησει ή για να πιασει κατι παραπανω κτλ.
Αλλα αφου ειμαστε κοροιδα καλα να παθουμε.