dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Έχει μια μανία καταδίωξης μαζί μας.
Ελπίζω να του περάσει σύντομα.
Λάθος άτομο κατάλαβες, με εσάς δεν έχω κάτι, ειδικά με τον bigmountain
Έχει μια μανία καταδίωξης μαζί μας.
Ελπίζω να του περάσει σύντομα.
...ετσι κι αλλιως σε ολα τα "Κ" (Κιαρα, Καλλιροη, Κυριακη-Maleficent) η Κατερινα φαίνεται να απανταειΤο thread συγχωνεύτηκε με το παλιότερο της Kiara Vip, γιατί @Maleficent , Kiara.vip , όπως άλλωστε και Kaliroi είναι το ίδιο άτομο.
Μήπως να διαγράψει η διαχείριση τα νήματα της Κιάρας και της Κυριακής (Maleficent) ως ψευδή αφού η κυρία μας δουλεύει ψιλό γαζί και κοιτάει να κάνει αρπαχτές των 200-300 ευρω ποντάροντας στο "νέο" αίμα και στην περιέργεια μας για το καινούριο;;;;; Η Κατερίνα δεν είχε παλιότερα δικό της νήμα που της το διαγράψανε; Kατ'εξακολούθηση απάτη λέγεται αυτό!
Για την αποκαλυψη θελω αναβαθμιση,απο μελος σε τιμημενοςΤο thread συγχωνεύτηκε με το παλιότερο της Kiara Vip, γιατί @Maleficent , Kiara.vip , όπως άλλωστε και Kaliroi είναι το ίδιο άτομο.
Κυριακή (Maleficent) στην καρτέλα κριτικών.
Κατερινα στο calently φωτο profile. Σε περιπτωση που κατεβει η φωτο profile απο το calently την εχω κανει και snapshot)
Γιατί δεν μας διαφωτίζετε σχετικά με τους σκοπούς που εξυπηρετεί αυτή η επίθεση;
Την άλλη εκδοχή την διαβάσαμε από τον κ. Ζεμπούδιο.
Τύπε κούρασες! Εκτός αν το κάνεις επίτηδες (κανένα βίτσιο ίσως) για να στα χώνουν και να σε φτύνουν στα νήματα!Εσύ εδώ μια χαρά κατηγορείς χωρις στοιχεια, αλλού σε χάλαγε που το έκανα εγω, ευγε
Τύπε κούρασες! Εκτός αν το κάνεις επίτηδες (κανένα βίτσιο ίσως) για να στα χώνουν και να σε φτύνουν στα νήματα!
Λογικό μανιτσα μου.Έχω ήδη αρκετές προτάσεις από τύπους που συχνάζουν κάτω από το bill…Ήρθε το βουνό στο Μωαμεθ.
Yep, you got that right!προφανώς είναι δασκαλεμένη από υπάρχουσες sugarbabies του χώρου και ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
εκεί που κάποιοι δεν θα πλήρωναν ούτε 30€, τώρα κάνουν ουρά για να πληρώσουν 150€-300€.
Job well done
Το thread συγχωνεύτηκε με το παλιότερο της Kiara Vip, γιατί @Maleficent , Kiara.vip , όπως άλλωστε και Kaliroi είναι το ίδιο άτομο.
Το thread συγχωνεύτηκε με το παλιότερο της Kiara Vip, γιατί @Maleficent , Kiara.vip , όπως άλλωστε και Kaliroi είναι το ίδιο άτομο.
Τρελό πουτσοσκάμπιλο.Έτσι μπράβο, οι πονηρές στην παλιά τους τρύπα και οι μαλάκες που τις υπερασπίζονται στην τεράστια αρχειοθήκη μας που δεν πιάνει μελάνι