Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Τελικα, μαλλον δεν ειναι πιο εξυπνες οι αλλες αλλα λιγοτερο ηλιθιες! Και σιγουρα, λιγοτερο αυτοκαταστροφικες!Μήπως δεν ήταν αρκετά έξυπνες ?
Τελικα, μαλλον δεν ειναι πιο εξυπνες οι αλλες αλλα λιγοτερο ηλιθιες! Και σιγουρα, λιγοτερο αυτοκαταστροφικες!Μήπως δεν ήταν αρκετά έξυπνες ?
Τώρα με έβαλες σε πειρασμό, αν ισχύει αυτό το σενάριο, αν και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να το κάνει, αφού η πρώτη έχει φτιάξει τη πελατεία της και με το παραπάνω, αν έχω καταλάβει σωστά.Κατερινα,Κιαρα,Κυριακη μια κοπελα ειναι
Οι πουτανες ηταν, ειναι και θα ειναι περισσοτερες από τους πουτανιαρηδες. Το αθλημα ειναι για την ποικιλια ξερεις... Και οσο περισσοτερες βγαινουν καθε μερα τοσο περισσοτερες επιλογες υπαρχουν.Τώρα με έβαλες σε πειρασμό, αν ισχύει αυτό το σενάριο, αν και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να το κάνει, αφού η πρώτη έχει φτιάξει τη πελατεία της και με το παραπάνω, αν έχω καταλάβει σωστά.
Υπαρχει και αυτη η αλληγορια....Αλληγορία από το τραγούδι της Βουγιουκλάκη:
« Ωραία που 'ναι η κυριακή
Μα να 'ταν πιο μεγάλη
Γιατί περνάει γρήγορα
Κι αργεί να έρθει η άλλη…»
Εγώ αντίθετα εδώ και χρόνια, και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος, έχω καταλήξει να προτιμώ να συναντάω 1-2 περιπτώσεις-στανταράκια που ξέρω ότι θα περάσω καλά με μια βατή για τις δικές μου δυνατότητες χρέωση και που και που να ξεφεύγω από τα συνήθη, έτσι για την ποικιλία. Αλλά έχω πάψει να είμαι σε αυτό το αέναο κυνήγι νέων γνωριμιών που επιδιώκουν πολλοί άλλοι.Οι πουτανες ηταν, ειναι και θα ειναι περισσοτερες από τους πουτανιαρηδες. Το αθλημα ειναι για την ποικιλια ξερεις... Και οσο περισσοτερες βγαινουν καθε μερα τοσο περισσοτερες επιλογες υπαρχουν.
Και οσο πιο φραγκατος ειναι καποιος τοσο μεγαλυτερη η ανεση του να δοκιμαζει νεα κοριτσια συχνοτερα σε σχεση με εναν μεσο πουτανιαρη, απο τα να πηγαίνει στα ιδια ξανα.
Είσαι τυχερός!!! Εγώ βαριέμαι εύκολα!!!Εγώ αντίθετα εδώ και χρόνια, και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος, έχω καταλήξει να προτιμώ να συναντάω 1-2 περιπτώσεις-στανταράκια που ξέρω ότι θα περάσω καλά με μια βατή για τις δικές μου δυνατότητες χρέωση και που και που να ξεφεύγω από τα συνήθη, έτσι για την ποικιλία. Αλλά έχω πάψει να είμαι σε αυτό το αέναο κυνήγι νέων γνωριμιών που επιδιώκουν πολλοί άλλοι.
Το χειροτερο ειναι οτι καποιοι, απο τους συναγωνιστες, ο θεος να τους κανει, προσπαθουν να μας δουλεψουν.α ρε μαλακες τι δουλεμα τρωτε εδω μεσα απτα κοριτσακια
Το χειροτερο ειναι οτι καποιοι, απο τους συναγωνιστες, ο θεος να τους κανει, προσπαθουν να μας δουλεψουν.
Τα βουνισια μοσχαρια να δειτε τωρα τι θα απογινουν...Τι γράφει το μοσχάρι ο Ντεμάκος;;;
Έχετε μοσχάρι με τους κ.κ. Ανω Πουρνάρι και Μεγαλοβούνη;
Τι γράφει το μοσχάρι ο Ντεμάκος;;;
Έχετε μοσχάρι με τους κ.κ. Ανω Πουρνάρι και Μεγαλοβούνη;
Έχει μια μανία καταδίωξης μαζί μας.
Ελπίζω να του περάσει σύντομα.
Δείτε,
Αν πράγματι ισχύει ότι Κυριακή και Κιάρα, είναι το ίδιο άτομο, θα έλεγα πως έχει κάποιο έρεισμα αυτή τη φορά.
Και εγώ τι σχέση έχω με την Κυριακή ή την Κιάρα ?
Και με ποιό δικαίωμα με μπλέκει με τα συγκεκριμένα άτομα ?
Άντε γιατί θα τα πάρω στο κρανίο με τον βλαμμένο εδώ μέσα που συνέχεια μας κατηγορεί βραδιάτικα.
Μάλλον μεθυσμένος θα είναι.
Ειλικρινά τον έχω βαρεθεί.
Εξ οσων ειμαι σε θεση να γνωριζω, εσας σας χρεωνει για "σπρωξιμο" της Κατερινας. Οσο αφορα τωρα την διδα Κυριακοκιαρα το προβλημα φαινεται να το εχει με τον κ. Μεγαλοβουνη.
Τώρα μου τα αλλάζετε.
Αναφέρεστε στην Κυριακή στην Κιάρα ή στην Κατερίνα ?
Και αν συμπαθώ την Κατερίνα που είναι το κακό δεν σας καταλαβαίνω ???
Δικαίωμά μου να την συμπαθώ.
Απαγορεύεται να εκφέρω την γνώμη μου ?
Το χειροτερο ειναι οτι καποιοι, απο τους συναγωνιστες, ο θεος να τους κανει, προσπαθουν να μας δουλεψουν.
Καλα ότι είναι η ίδια κοπέλα είναι πασιφανές. Όμως τόσοι έχετε πάει με την Κατερίνα, δεν νομίζετε ότι είναι αυτή?