The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.103
- Πόντοι
- 25.467
Οσως παιζει DIABLO4 και ειναι απασχολημενος.
Πάνε οι καλές εποχές με το ραντεβού θανάτου στον Λάκη (478 άτομα), και με το ξεβράκωμα του Πίκη (393).
Οσως παιζει DIABLO4 και ειναι απασχολημενος.
Αφου θα πας που θα πας Νεα Σμυρνη, δεν φερνεις κι’ απο δω?Θέλω μπακλαβά !!!
Θέλω μπακλαβά !!!
Και εγώ χαχαχαΘέλω μπακλαβά !!!
Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (28 μέλη και 76 επισκέπτες)
Περίμενα κάτι περισσότερο, αλλά δεδομένου ότι ο κ. @dem δεν "τραβάει" και είναι και Αύγουστος, θα συμβιβαστώ.
Ισως παιζει DIABLO4 και ειναι απασχολημενος.
Περάστε να σας δώσω χρήματα να πάρετε κι ένα ταψί για τον κ. @dem . Τόσες πίκρες τον κέρασα, ντροπή να μην τον κεράσω και κάτι γλυκό.
Καλή χώνεψη να έχετε, και να μην τρώτε βαριά το βράδυ. Κρίμα να βλέπετε εφιάλτες.Πάρε μου ένα ταψί από τον Gulluoglu και θα σου κάνω δώρο μισό ραντεβου με μια κοπελα.
Και πες αν θες ότι το κέρδισες μέσα από κράξιμο και μετέπειτα καλή κριτική αν δεν ανάβεις αλλιώς
Καλή χώνεψη να έχετε, και να μην τρώτε βαριά το βράδυ. Κρίμα να βλέπετε εφιάλτες.
Λες να δω εσένα να μπαχαλευεις τον zebu στον ύπνο μου? Εφιάλτης όχι ψέμματα
Πες όμως το θες το μισό ραντεβού δώρο? Και θα βρούμε έναν τρόπο να το απολαύσεις σαν να το κέρδισες με τον ιδρώτα σου
Ποσα ραντεβου με πουτανες κερδισες με τον ιδρωτα σου;Λες να δω εσένα να μπαχαλευεις τον zebu στον ύπνο μου? Εφιάλτης όχι ψέμματα
Πες όμως το θες το μισό ραντεβού δώρο? Και θα βρούμε έναν τρόπο να το απολαύσεις σαν να το κέρδισες με τον ιδρώτα σου
Περιμένετε απάντηση;Ποσα ραντεβου με πουτανες κερδισες με τον ιδρωτα σου;
Ναι! Αυτο που με τρομαζει ιναι ποια θα ειναι η απαντηση.Περιμένετε απάντηση;
Και ναυαγοσώστριαΕλάτε για βουτιά μετά … Έχω δίπλωμα ναυαγοσώστριας
Και ναυαγοσώστρια
Και γυμνάστρια
Και πολλά άλλα
Μπράβο Κυριακή απορώ τι κανεις εδώ.
Ποσα ραντεβου με πουτανες κερδισες με τον ιδρωτα σου;
Αυτά τα "δωράκια" τα αφήνω σε εσάς τους έμπειρους που έχετε πάντα δίκιο.
Άπειρος γαρ, πρέπει να πληρώσω για να μάθω.
Περάστε να σας δώσω χρήματα να πάρετε κι ένα ταψί για τον κ. @dem . Τόσες πίκρες τον κέρασα, ντροπή να μην τον κεράσω και κάτι γλυκό.
Ναι! Αυτο που με τρομαζει ιναι ποια θα ειναι η απαντηση.
Περιμένετε απάντηση;