Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.934
- Πόντοι
- 11.146
...PR λεγεται πλεον!Σύνοψη 22 σελίδων σε μία φράση: "Πουτάνα πορτιέρης. Άσε μας κουκλίτσα μου"
Έλεος ρε μαλάκες.
...PR λεγεται πλεον!Σύνοψη 22 σελίδων σε μία φράση: "Πουτάνα πορτιέρης. Άσε μας κουκλίτσα μου"
Έλεος ρε μαλάκες.
Σιγά μη μπορέσεις εσύ να δουλ΄έψεις εμένα......το ότι μπορεί να είσαι ''μωρή'' στο μυαλό το σκέφτηκεςΤους αγενέστατους που με αποκαλούν «μωρή» , ΜΟΝΟ τους δουλεύω .
Για τους υπόλοιπους υπήρχε ένα θέμα και το διόρθωσα.
Ομολογώ δεν το έπιασα με την μια , άρα παρά τον τίτλο , η εξέλιξη ήταν καλή …
«Στη συγκεκριμένη ταινία πρωταγωνιστεί η Ίλια, μία πόρνη στο λιμάνι του Πειραιά. Κοινωνική, ευαίσθητη και συναισθηματική, η Ίλια δεν ανήκει σε κάποιον μαστροπό, διαλέγει τους πελάτες της, δεν εργάζεται τις Κυριακές κι ούτε όταν έχει παραστάσεις το Ελληνικό Φεστιβάλ Θεάτρου. Αποτελεί πρότυπο για τις εκδιδόμενες γυναίκες της περιοχής.»
Έχω δουλέψει σε κανονικό μασατζίδικο και η διαφορά είναι ΜΕΓΑΛΗ! Δεν θα το αναλύσουμε όμως τώρα .
Οποίος δεν ενδιαφέρεται , προσπερνά.
Σύνοψη 22 σελίδων σε μία φράση: "Πουτάνα πορτιέρης. Άσε μας κουκλίτσα μου"
Έλεος ρε μαλάκες.
...γεια σου ρε "μεσε σχολιαστη του μπου"Τελικά κάποιον τον πόνεσε πάρα πολύ η ψωλιά που του έριξα.
Ευκαιρία να ανοίξω νήμα....γεια σου ρε "μεσε σχολιαστη του μπου"
Φίλε μου το ισχύει ως ένα βαθμό αυτό που λες αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να περάσουν δεν ξέρω και έγω πόσες σελίδες για να μάθουμε το πρόγραμμά της και σε μηνύματα απαντούσε σαν τους χρησμούς της ΠυθίαςΔεν έχετε βαρεθεί ρε τύποι κάθε φορά να γίνονται τα ίδια?
Μπαίνει μια νέα κοπέλα, με τη τιμολογιακή πολιτική της και το τρόπο που γουστάρει εκείνη να δουλέψει. Δεν κάνει στο 95% των μελών του μπου(μέσα και εγώ σε αυτό το ποσοστό). Γιατί ζαλιζετε παπαρια με το πόσο ζητάει, με την αοριστία του προγράμματος της, με το αν νομίζει ότι είναι μουνάρα ή όχι και με ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σας?
Το ότι θα της πει κάποιος εδώ μέσα "μωρη είναι πολλά αυτά που ζητάς, φτιάξε τις τιμές σου και έλα να σε γαμήσουμε για 5 ευρώ", τι θα αλλάξει? Θα ρίξει την τιμή ε?
Εφόσον υπάρχουν άτομα που πληρώνουν για οτιδήποτε υπηρεσία προσφέρει και γουστάρουν, καλά κάνει και ζητάει όσα χρήματα θέλει και θα κάτσει σε όποιον γουστάρει και αν γουστάρει. Δικό της το καρπούζι, δικό της και το μαχαίρι παίχτες μου.
Όποιος δε γουστάρει, προσπερνάει και όλα καλά.
Ισχύει αυτό,ναι.Φίλε μου το ισχύει ως ένα βαθμό αυτό που λες αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να περάσουν δεν ξέρω και έγω πόσες σελίδες για να μάθουμε το πρόγραμμά της και σε μηνύματα απαντούσε σαν τους χρησμούς της Πυθίας
Λάθος;;;; ή μήπως marketing;;;Ισχύει αυτό,ναι.
Λάθος από πλευράς της που δεν είπε ξεκάθαρα από την αρχή ότι χρεώνει όσο χρεώνει για μισή ώρα μασάζ και από εκεί και πέρα, αν της αρέσει ο παρτενέρ και έχει όρεξη και δεν έχει ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, χρεώνει αντίστοιχα για να συνεχιστεί το ραντεβού.
Σαφώς το δεύτερο. Πλην όμως δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι και η τελευταία.Λάθος;;;; ή μήπως marketing;;;
Είναι λίγο τσιμπημένο το εισητήριο νομίζω!!! Τώρα θα μου πείτε, είναι πρώτη προβολή αλλά και πάλι...Σαφώς το δεύτερο. Πλην όμως δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι και η τελευταία.
Συνεπώς επειδή το εργάκι είναι πλέον πολύ " ντεζα βου" όποιοι ενδιαφέρονται να το δουν κόβουν εισιτήρια, και όσοι δεν ενδιαφέρονται απομακρύνονται εκ του ταμείου.
τυπε δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι, αλλα απο εκει που ημασταν γενικα κι αοριστα "50 ευρω μασαζ μιση ωρα και οτι προκυψει" καταληξαμε να εχουμε τον πληρη τιμοκαταλογο με ολες τις εσκορτ υπηρεσιες και τα εξτρα... Τωρα λοιπον, μετα το ξεκαθαρισμα, ναι, οποιος δεν γουσταρει φευγει.Δεν έχετε βαρεθεί ρε τύποι κάθε φορά να γίνονται τα ίδια?
Μπαίνει μια νέα κοπέλα, με τη τιμολογιακή πολιτική της και το τρόπο που γουστάρει εκείνη να δουλέψει. Δεν κάνει στο 95% των μελών του μπου(μέσα και εγώ σε αυτό το ποσοστό). Γιατί ζαλιζετε παπαρια με το πόσο ζητάει, με την αοριστία του προγράμματος της, με το αν νομίζει ότι είναι μουνάρα ή όχι και με ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σας?
Το ότι θα της πει κάποιος εδώ μέσα "μωρη είναι πολλά αυτά που ζητάς, φτιάξε τις τιμές σου και έλα να σε γαμήσουμε για 5 ευρώ", τι θα αλλάξει? Θα ρίξει την τιμή ε?
Εφόσον υπάρχουν άτομα που πληρώνουν για οτιδήποτε υπηρεσία προσφέρει και γουστάρουν, καλά κάνει και ζητάει όσα χρήματα θέλει και θα κάτσει σε όποιον γουστάρει και αν γουστάρει. Δικό της το καρπούζι, δικό της και το μαχαίρι παίχτες μου.
Δεν διαφωνώ. Μπακλαβά με φυστίκι Αιγίνης και καϊμάκι έχει και το Μaxim που τον χρεώνει 4 ευρώ το κομμάτι, μπακλαβά με φυστίκι Αιγίνης και καϊμάκι έχει και ο Νουσρέτ που τον χρεώνει 70 ευρώ το κομμάτι.Είναι λίγο τσιμπημένο το εισητήριο νομίζω!!! Τώρα θα μου πείτε, είναι πρώτη προβολή αλλά και πάλι...
Άνετα θα χτύπαγα ένα ταψί από maxim!!!Δεν διαφωνώ. Μπακλαβά με φυστίκι Αιγίνης και καϊμάκι έχει και το Μaxim που τον χρεώνει 4 ευρώ το κομμάτι, μπακλαβά με φυστίκι Αιγίνης και καϊμάκι έχει και ο Νουσρέτ που τον χρεώνει 70 ευρώ το κομμάτι.
Δεν έχετε βαρεθεί ρε τύποι κάθε φορά να γίνονται τα ίδια?
++++++++++Δεν έχετε βαρεθεί ρε τύποι κάθε φορά να γίνονται τα ίδια?
Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Νέα Σμύρνη.Άνετα θα χτύπαγα ένα ταψί από maxim!!!
Έχουμε τηλεφωνάκι;;;