paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
Η υπερβολη είναι το ψεμα του ειλικρινους ανθρωπουμην υπερβάλουμε κιόλας
Η υπερβολη είναι το ψεμα του ειλικρινους ανθρωπουμην υπερβάλουμε κιόλας
Για πες, ποιοί είναι αυτοί οι κύκλοι, να δώ κάτι..Η αλήθεια είναι ότι μάλλον σου/σας έχω μπει αρκετα στη μύτη.
Το ΟΕ, που ανέφερα πριν λίγο καιρο, είναι αυτό που δε μου αρέσει και οι κύκλοι, χωρίς αυτό να παύει να είναι δικαίωμά σας.
Έχει όμως παραγίνει...
Δεν είναι η ομορφιά το δυνατό μου σημείο. Ούτε όμως και το αδύναμοΑυτήν την υπερβολή του λόγου φοβάμαι και είναι κακο να σχηματίζεις μια γνώμη για Θεά κ να έρχεται μια όμορφη κοπέλα.. γιατί, καλώς ή κακώς, άλλο το ένα κ άλλο το άλλο.. η αλήθεια είναι ότι εδώ είμαστε όλοι, λίγο πολύ, της υπερβολής... μου αρέσει η απάντηση σου αγορινα, κ αυτήν θα λάβω υπόψιν μου για να μην έχουμε εκπλήξεις..
Μην τάζεις χαχαΘα πάμε για μπάνιο.
Μιλάς δίκαια κ με κότσια κ μπράβο σου από μένα...Πρόσωπο όπως άτομο εννοούσα...
Θα προτιμούσα να είχες ακούσει. Και τώρα να μη μιλάγαμε (εφόσον είσαι η ιδια και γραφεις η ίδια).
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον σου/σας έχω μπει αρκετα στη μύτη.
Επίσης αλήθεια είναι ότι είσαι όμορφη (όχι η σούπερ κουκλάρα αλλά γήινα κι ελληνικά όμορφη).
Είσαι νέα.
Ευγενικότατη τότε, ολίγον τρακαρισμένη.
Και σε συμπάθησα πολύ, όσο κι αν δε φαίνεται ίσως.
Το ΟΕ, που ανέφερα πριν λίγο καιρο, είναι αυτό που δε μου αρέσει και οι κύκλοι, χωρίς αυτό να παύει να είναι δικαίωμά σας.
Έχει όμως παραγίνει...
Τεςπα πιθανότατα δεν έχει νόημα να ξαναγράψω. Απλά το straightforward νομίζω είναι καλύτερο, δεςτε το...
Και το σημαντικότερο.. Τον τέλειο χαρακτήρα!!Έχει το τέλειο ύψος το τέλειο σώμα και την τέλεια επιδερμίδα για το δικό μου γούστο.
Αυτο που εχεις ειναι μια σπανια και αξιοθαυμαστη ικανοτητα: πως να δηλωσεις την ενοχληση σου και τον σχεδον θυμο σου χωρις να προσβαλεις και χωρις να γινεις και εσυ αγενης.Τίμιο 7ρι χαχαχα
Πάντως κάποιος πιο κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι είναι κάπως περίεργο την μια να λέτε πως με έχετε συναντήσει , την άλλη να ρωτάτε το ύψος μου κλπ λες και δεν με ξέρετε και μετά πάλι να με αξιολογείτε λες και με συναντήσατε…
Α ωραια, ταιριάζουμε τότε!!Δεν είναι η ομορφιά το δυνατό μου σημείο. Ούτε όμως και το αδύναμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Katrina - Κατερίνα Χριστού
calendly.com
Για την επόμενη εκδρομή μου στην Αθήνα , θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά αυτή η
πωω!πολυ μπροστα!Katrina - Κατερίνα Χριστού
calendly.com
Για την επόμενη εκδρομή μου στην Αθήνα , θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά αυτή η πλατφόρμα.
Χαχα , εκσυγχρονισμόςπωω!πολυ μπροστα!
Καύλα μου ξερόχυσα με το δίαυλος...ΔΕΝ θα γίνονται αποδέκτες κρατήσεις δίχως σωστό email Ή telegram .
Μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσω, δεν γίνεται να μην υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας
Δεν υπάρχεις λέμε...Katrina - Κατερίνα Χριστού
calendly.com
Για την επόμενη εκδρομή μου στην Αθήνα , θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά αυτή η πλατφόρμα.
Φτιαξτο λίγο πάντως γιατί φαντάζομαι στις 9 το πρωί δεν θα την παλεύεις για ραντεβού.... και επίσης φανταζομαι το τελευταίο δεν θα είναι στις 21:00...Katrina - Κατερίνα Χριστού
calendly.com
Γενικά αυτές τις ώρες δουλεύω .Φτιαξτο λίγο πάντως γιατί φαντάζομαι στις 9 το πρωί δεν θα την παλεύεις για ραντεβού.... και επίσης φανταζομαι το τελευταίο δεν θα είναι στις 21:00...
Για σας κάτι θα κάνουμε χαχακατι για 6 το πρωι εχουμε?
καλημερα Κατεριναρα!
θεα στις απαντησεις οπως παντα!Για σας κάτι θα κάνουμε χαχα
Εμενα γύρω στις 12 με βολεύει να φάμε και δεκατιανο...Για σας κάτι θα κάνουμε χαχα