dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
Αύριο ακυρώθηκε μεσημεριανό ραντεβού σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται
Αχ
Όταν λες εύκολη συνεννόηση, εννοείς από το σάιτ εδώ με pm ε?Το τζογαρα και γω με την Κατερίνα εψές. Εύκολη συνεννόηση, στην ώρα της, κορμί από τα καλύτερα, γυμνασμένο όσο πρέπει (κατα δικη της τοποθετηση το εχει κοψει καμποσο καιρο)και λεπτή. Ακομα και το στηθος που εχω διαβασει οτι ειναι μικρο , εγω το βρηκα γαμηστερο(1.5 με 2). Πρόσωπο νεανικό και γλυκο, όχι μοντελε και καλά αλλά νεξτ ντορ καυλιτσα. Τα χείλια ισως με επεμβαση, δεν ξερω στην αισθηση ετσι κου φανηκε, οχι στην οψη. Ωραιο ντυσιμο κ μακρυ σπαστο μαλλι που εμένα οκ δεν είναι η προτίμηση μου αλλα γουστα ειναι αυτα.
Συμμετοχή δυνατη πολυ δυνατη, πιο sub φάση χωρίς τρελές πρωτοβουλίες ομως. Από τα πιο αληθοφανή χυσιματα που μου έχει κάνει γκόμενά του χώρου (με δάχτυλα κ ετσι), σε βαθμό που στο πίσω μέρος του μυαλού μου ίσως πιστεύω ότι όντως εχυσε, που οκ δεν ισχύει αλλά στην φάση πάνω δεν θέλεις κάτι άλλο.
Καυλωτικες εκφρασεις, ατακες και κραυγές χωρίς καραγκιοζιες γενικότερα. Αντέχει και ζητάει σκληρό γαμησι. Πολύ χέρι στην πιπα αλλά δεκτική σε μαουθφακ. Δεν έχει γενικά μη όχι κτλ, εγώ που την γαμησα 1.5 ώρα σχεδόν σερι (με 5 λεπτο μπρεηκ)που δεν εχυνα και με τίποτα, δεν γκρινιαξε καθόλου.
Τώρα 200 για μια ώρα σίγουρα πολλά άλλα άμα σκεφτείς ότι η ταρίφα είναι 140-160 στα γραφεία (χωρίς χυσιμο μούτρα,στόμα έτσι) και στο 80% στις ανεξάρτητες πάνω από 120, ξέρω γω ίσως αξίζει.
Στα 300 για 2ωρο βέβαια (σ να λεμε 150/h value)δεν το συζητάμε καν ότι αξίζει χωρίς δεύτερη σκεψη. Αντε και του χρόνου.
Ύψος?Το τζογαρα και γω με την Κατερίνα εψές. Εύκολη συνεννόηση, στην ώρα της, κορμί από τα καλύτερα, γυμνασμένο όσο πρέπει (κατα δικη της τοποθετηση το εχει κοψει καμποσο καιρο)και λεπτή. Ακομα και το στηθος που εχω διαβασει οτι ειναι μικρο , εγω το βρηκα γαμηστερο(1.5 με 2). Πρόσωπο νεανικό και γλυκο, όχι μοντελε και καλά αλλά νεξτ ντορ καυλιτσα. Τα χείλια ισως με επεμβαση, δεν ξερω στην αισθηση ετσι κου φανηκε, οχι στην οψη. Ωραιο ντυσιμο κ μακρυ σπαστο μαλλι που εμένα οκ δεν είναι η προτίμηση μου αλλα γουστα ειναι αυτα.
Συμμετοχή δυνατη πολυ δυνατη, πιο sub φάση χωρίς τρελές πρωτοβουλίες ομως. Από τα πιο αληθοφανή χυσιματα που μου έχει κάνει γκόμενά του χώρου (με δάχτυλα κ ετσι), σε βαθμό που στο πίσω μέρος του μυαλού μου ίσως πιστεύω ότι όντως εχυσε, που οκ δεν ισχύει αλλά στην φάση πάνω δεν θέλεις κάτι άλλο.
Καυλωτικες εκφρασεις, ατακες και κραυγές χωρίς καραγκιοζιες γενικότερα. Αντέχει και ζητάει σκληρό γαμησι. Πολύ χέρι στην πιπα αλλά δεκτική σε μαουθφακ. Δεν έχει γενικά μη όχι κτλ, εγώ που την γαμησα 1.5 ώρα σχεδόν σερι (με 5 λεπτο μπρεηκ)που δεν εχυνα και με τίποτα, δεν γκρινιαξε καθόλου.
Τώρα 200 για μια ώρα σίγουρα πολλά άλλα άμα σκεφτείς ότι η ταρίφα είναι 140-160 στα γραφεία (χωρίς χυσιμο μούτρα,στόμα έτσι) και στο 80% στις ανεξάρτητες πάνω από 120, ξέρω γω ίσως αξίζει.
Στα 300 για 2ωρο βέβαια (σ να λεμε 150/h value)δεν το συζητάμε καν ότι αξίζει χωρίς δεύτερη σκεψη. Αντε και του χρόνου.
Νορμάλ ύψοςΎψος?
Επιδερμίδα ανοιχτή ή πιο σκούρα?
Αν θυμάμαι καλά 1.65.Ύψος?
Επιδερμίδα ανοιχτή ή πιο σκούρα?
Πολλά λες κόψε κάτι ψιλά.Αν θυμάμαι καλά 1.65.
Επιδερμίδα "σταρένια" πολύ ωραία σε όψη και αίσθηση.
Ok, σωστά...Αν θυμάμαι καλά 1.65.
Όπως είχα πει και τότε :Πολλά λες κόψε κάτι ψιλά.
1,64 δήλωνε στο Κατρινάδικο.
Σε θέλω με σημαιοφόρο την Dior poison να βοηθήσεις να κρατήσετε την σημαία μου ψηλά!!!Όπως είχα πει και τότε :
«Μπορεί το ύψος μου να μην είναι για παρέλαση αλλά ποτέ δε με ένοιαξε. Πάντα πρώτη ήμουν! ΩΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ;)”
Όπως σου είχα πει κι εγώ τότε με τα τακούνια μου φάνηκες νταρντάνα και παραλίγο να σε διώξω.Όπως είχα πει και τότε :
«Μπορεί το ύψος μου να μην είναι για παρέλαση αλλά ποτέ δε με ένοιαξε. Πάντα πρώτη ήμουν! ΩΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ;)”
Είπαμε οι ψηλές είναι για παρέλαση.και εμενα με φοβιζουν οι πολυ ψηλες ειναι η αληθεια χαχαχ
Ε , όχι και νταρντάνα , 50 κιλά άνθρωπος χαχαΌπως σου είχα πει κι εγώ τότε με τα τακούνια μου φάνηκες νταρντάνα και παραλίγο να σε διώξω.
Ευτυχώς τα έβγαλες και όλα πήγαν κατ' ευχήν.
BabyΈχει το τέλειο ύψος το τέλειο σώμα και την τέλεια επιδερμίδα για το δικό μου γούστο.
Αν θυμάμαι καλά 1.65.
Κοίτα τι σου είναι ένας πόντος ...Πολλά λες κόψε κάτι ψιλά.
1,64 δήλωνε στο Κατρινάδικο.
Μωρό μου