olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι να γνωρίσω και τις 2 (Kiara, Κατερίνα). Γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις.
1)Κανενα γλυψιμο.. Την γνωμη νου εγραψα οπως κανουν ολοι ..Οποιος θελει να συναντησει την @Katerina ας την συναντησει οποιος θελει ας μην την συναντησει.. απο την στιγμη που εγω την συναντησα (και περασα καλα μαζι της) απλα δεν με νοιαζει τι θα κανει καποιος αλλος μαζι της..Και απο αυτά γίνονται αν με εννοείς...
(μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας)
πόσες φορές πια?
άντε με το καλό να τις συναντήσεις και στις διακοπές και τις2341
ομοίως με πιο πάνω...
δε βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις με διαφορετικά λόγια τις 2-3 ίδιες ατάκες?
τι σκατά περιμένεις να κερδίσεις, αναγνωριση από την κατερίνα και την κάθε κατερίνα?
και στην τελική ποιος μίλησε για τιμές στο ποστ που παραθέτεις?
γιατί πετάγεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν?
επίσης σταματήστε (και γενικό και ειδικό) πια τα ανούσια γλυψίματα στα κορίτσια.
σας εξευτελίζει και τις ευτελίζει...(αν με καταλαβαίνεις).
άκου "είχα την τιμή να σε συναντήσω"
ρε φίλε κούλαρε, σεβασμός στα κορίτσια πάντα, στην εργασία τους, σε αυτά που μας δίνουν.
αλλά σεβασμός (όπως πρέπει σε ΚΑΘΕ εργαζόμενο) όχι υποταγή ρε φίλε, ούτε τιμές ούτε τίποτα.
τιμή θα ήταν να συναντήσεις έναν θοδωράκη, έναν καραθοδωρή, μια αρβιλέρ και δεν ξέρω γω ποιους άλλους...
όχι την κατερίνα, ούτε εμένα, ούτε τον αντισθένη, ούτε τη σκλεναρίκοβα ή τον καρεμπέ.
συνέλθετε πια, έχετε χάσει κάθε όριο λογικής και αυτοσεβασμού.
Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.Και απο αυτά γίνονται αν με εννοείς...
πόσες φορές πια?
ομοίως με πιο πάνω...
τι σκατά περιμένεις να κερδίσεις, αναγνωριση από την κατερίνα και την κάθε κατερίνα?
επίσης σταματήστε (και γενικό και ειδικό) πια τα ανούσια γλυψίματα στα κορίτσια.
ρε φίλε κούλαρε, σεβασμός στα κορίτσια πάντα, στην εργασία τους, σε αυτά που μας δίνουν.
αλλά σεβασμός (όπως πρέπει σε ΚΑΘΕ εργαζόμενο) όχι υποταγή ρε φίλε, ούτε τιμές ούτε τίποτα.
τιμή θα ήταν να συναντήσεις έναν θοδωράκη, έναν καραθοδωρή, μια αρβιλέρ και δεν ξέρω γω ποιους άλλους...
όχι την κατερίνα, ούτε εμένα, ούτε τον αντισθένη, ούτε τη σκλεναρίκοβα ή τον καρεμπέ.
@Annapurna τα πραγματα ειναι απλα: Οταν καποιος ασχολητε στα αληθεια με το αθλημα δεν μπαινει να τσακωθει εδω μεσα ουτε καθεται να τον παρουν απο το χερακι λες και ειναι κανα παιδακι λεγοντας του αυτο το call girl θα παρειςΡε μάγκες δεν αφήνετε λίγο τις υποδείξεις στους άλλους και να ασχολειθείτε λίγο με τον εαυτό σος και με το πουλί σας.
Θα μας κάνετε κουμάντο τι θα γράψουμε στο νήμα της Κιάρας ???
Δεν κατάλαβα ???
Είπα να κρατηθώ αλλά δεν αντέχω άλλο με τις βλακείες ορισμένων κακοπροαίρετων και μίζερων ανθρώπων.
Φίλε πόσοι εδώ μέσα πιστεύεις ότι ξέρουν τον Καραθεοδωρή; Τί ασχολείσαι..Και απο αυτά γίνονται αν με εννοείς...
πόσες φορές πια?
ομοίως με πιο πάνω...
τιμή θα ήταν να συναντήσεις έναν θοδωράκη, έναν καραθοδωρή, μια αρβελέρ και δεν ξέρω γω ποιους άλλους...
Ένα όμορφο, φρέσκο και ευγενικό πλασματάκι.
Γλυκιά και ταυτόχρονα τσαχπίνα.
Ισως ότι πιο φρέσκο έχει παρουσιάσει το φόρουμ τα τελευταία χρόνια.
Φερθείτε της με ευγένεια και θα σας το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.
Αξίζει πολλά μπράβο.
Λογικά όποιος ήταν φίλος του Αϊνστάιν οφείλεις να τον ξέρεις...Φίλε πόσοι εδώ μέσα πιστεύεις ότι ξέρουν τον Καραθεοδωρή; Τί ασχολείσαι..
μπουα χα χα χα χα!!!!Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο.
Όσοι τελείωσαν Μετσόβειο , εικάζω πως τον ξέρουν… Στους ηλεκτρολόγους , ειδικά, υπάρχει καθηγητής που συνεχώς τον μνημονεί…Φίλε πόσοι εδώ μέσα πιστεύεις ότι ξέρουν τον Καραθεοδωρή; Τί ασχολείσαι..
Εγώ που είμαι 3/3 κερδίζω κάτι;Όσοι τελείωσαν Μετσόβειο , εικάζω πως τον ξέρουν… Στους ηλεκτρολόγους , ειδικά, υπάρχει καθηγητής που συνεχώς τον μνημονεί…
Γερμανικά + Μαθηματικά είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός ;)
Με χαρά , αγαπητέΕγώ που είμαι 3/3 κερδίζω κάτι;
Επιθυμώ να ρουφήξω με μανία τα ζουμιά σας όπως ρουφούσα κάποτε τη γνώση. Σας πειράζει να είμαστε και οι 3; (Εγώ, εσύ και η δεσποινίς Κιάρα)
Οαεδ και να την βγαλεισ βεβαιωση δεν εχει εκπτωση παραμυθια γραφουν μονο απο τον αρχοντα κουλη περιμενε μην βγαλει επιδομα για πορνεσ και γινει τησ πουτανας καπνογονα συνθηματα <<Μητσοτακη γαμαμε >> κλπΠου/πως βγάζω πιστοποιητικό ανεργίας?
Α μπα στ'αρχιδια μας σε γραφουμε τρελιαρη,γραφε μη μασας.Ρε μάγκες δεν αφήνετε λίγο τις υποδείξεις στους άλλους και να ασχολειθείτε λίγο με τον εαυτό σος και με το πουλί σας.
Θα μας κάνετε κουμάντο τι θα γράψουμε στο νήμα της Κιάρας ???
Δεν κατάλαβα ???
Είπα να κρατηθώ αλλά δεν αντέχω άλλο με τις βλακείες ορισμένων κακοπροαίρετων και μίζερων ανθρώπων.