Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 8.021
Εσύ με ξέρεις και από χτες;Με ξερεις κ απο χτες...τυπε?
Εσύ με ξέρεις και από χτες;Με ξερεις κ απο χτες...τυπε?
....ευτυχως ειναι η Κιαρα να λες, ο αλλος ειχε τον Donnie Darko!!!
Μαθε να χρησιμοποιεις σωστα το φορουμ και μετα βγαζε στο κλαρι φιλες σου. Η ερωτηση πηγαινε σε αλλον. Ουτε σε ξερω ουτε και προκειται να σε μαθω παρεμπιπτόντως.Εσύ με ξέρεις και από χτες;
Όπως εσυ μου απευθύνεσαι και με κακολογείς ΕΜΜΟΝΙΚΆ χωρίς να με ξέρεις , έτσι και ο άλλος σου απευθύνθηκε ΧΩΡΙΣ να σε ξέρει.Μαθε να χρησιμοποιεις σωστα το φορουμ και μετα βγαζε στο κλαρι φιλες σου. Η ερωτηση πηγαινε σε αλλον. Ουτε σε ξερω ουτε και προκειται να σε μαθω παρεμπιπτόντως.
Βαρεθηκα ηδη,δε ξανασχολιαζω στο γαμωνημα σας,μην ανησυχεις. Αυτα,γεια μας.Όπως εσυ μου απευθύνεσαι και με κακολογείς ΕΜΜΟΝΙΚΆ χωρίς να με ξέρεις , έτσι και ο άλλος σου απευθύνθηκε ΧΩΡΙΣ να σε ξέρει.
Δεν είναι δύσκολος ο παραλληλισμός ;)
Πολύ χαίρομαι , αντίοΒαρεθηκα ηδη,δε ξανασχολιαζω στο γαμωνημα σας,μην ανησυχεις. Αυτα,γεια μας.
Πολύ χαίρομαι , αντίο
Βαρεθηκα ηδη,δε ξανασχολιαζω στο γαμωνημα σας,μην ανησυχεις. Αυτα,γεια μας.
ΝΑ ΠΑΡΤΑ! ψευτονταβατζακο κ συ.Στο καλό ...
Το έχεις κάνει πολύ προφανές. Δε χρειάζεται να σε γνωρίζει κάποιος.Με ξερεις κ απο χτες...τυπε?
Μαλιστα.. τελικα ειναι ωραιο να διαβαζεις σε mood διακοπων
Υ.Γ. μου αρεσει που τα τελευταια ποστ προηλθαν απο :
1) Την @Katerina την οποια την ειδα live (ελπιζω να την ξαναδω)
2) Τον @chris drs τον οποιο δεν ξερω προσωπικα αλλα του εχω πει οτι μου αρεσει να τον διαβαζω (χωρις πλακα) διοτι εχει χιουμορ (οκ κανει πολλες φορες καφρικο χιουμορ ) και παλι ειναι απο τα ατομα που αρεσει να διαβαζω οταν μπαινω στο bou
Επισης εχω πει στον ιδιο τον @chris drs (σε αλλο νημα) πως οποιος παρεξηγειτε και δεν καταλαβαινει το χιουμορ του τοτε απλα κακως παρεξηγειτε..
3)Τον @Annapurna τον οποιο επισης δεν τον ξερω προσωπικα αλλα μαρεσει να τον διαβαζω επειδη εχω παρατηρησει πως αυτα που γραφει (τις αποψεις του δηλαδη) τις στηριζει με ορθολογικη σκεψη
Θελω να πω οτι μου αρεσεπου τα τελευταια ποσταρισμα προηλθαν απο μια γυναικα την οποια την ειδα live , και απο δυο μελη τα οποια οποτε μπαινω στο bou μαρεσει να τα διαβαζω
Υ.Γ. Κατα τα αλλα δεν εχω να σχολιασω κατι για τα γραφομενα.. ο καθενας εχει τις αποψεις του
Μπορεί να έχει συμφέρον και του κόβεται μεροκάμματο!Για μένα είναι αντιπαθέστατος και αγενής ο τύπος.
Να το χέσω το χιούμορ του όταν καταντάει αγένεια.
Δε μασάω τα λόγια μου.
Μπορεί να έχει συμφέρον και του κόβεται μεροκάμματο!
Για'μενα εισαι ψευτονταβας καραγκιοζης φλωρος και δηθεν,ουτε 'γω μασαω τα λογια μου. Καραγκιοζακο.Για μένα είναι αντιπαθέστατος και αγενής ο τύπος.
Δε μασάω τα λόγια μου.
Αλλος μαλακας απο'δω.Μπορεί να έχει συμφέρον και του κόβεται μεροκάμματο!
Παίχτης του Ολυμπιακού την δεκαετία του 40-50..δεν είναι η ποιο παλιός ...είχε και έναν συμπαίκτη Γερμανό που βγάζαμε κάτι μπαλιές με διαβήτη....εάν μπορούσαμε να ταξιδέψουν στο χρόνο να τους βλέπαμε να παίζουν μπαλιτσα μαζί ....η σχετικότητα της μπάλαςΦίλε πόσοι εδώ μέσα πιστεύεις ότι ξέρουν τον Καραθεοδωρή; Τί ασχολείσαι..
1)Δες σου ειπα να μασησεις τα λογια σου..Για μένα είναι αντιπαθέστατος και αγενής ο τύπος.
Δε μασάω τα λόγια μου.
Εν το μεταξύ μάλλον έχει το αντίθετο αποτέλεσ,μα από αυτό που επιδιώκει.Χμ ... λες ?
Δεν το είχα σκεφτεί.