papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.402
- Πόντοι
- 27.261
...μαρκεζη ?Ελπίζω να έχετε μαντεψει ποια είναι πραγματικά η Κιαρα......
...μαρκεζη ?Ελπίζω να έχετε μαντεψει ποια είναι πραγματικά η Κιαρα......
Ακόμη???? Κανει μπαμ από χιλιόμετρα...Όχι! Για πες…
απο χιλιομετρα εεε ?Ακόμη???? Κανει μπαμ από χιλιόμετρα...
nadaΠροσφέρουμε εκπτώσεις για όσους διαθέτουν φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας χαχα
Κάρτα τρίτης ηλικίας; Για σκέψου το και θα δεις ότι συμφέρει...Προσφέρουμε εκπτώσεις για όσους διαθέτουν φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας χαχα
αμα πει τελικα ο μεσα-εξω ποια ειναι, στειλε σημα, γιατι τραβαει κουπι βλεπω και ειναι πολλα τα χιλιομετρα.Όχι! Για πες…
Χαχα…καλά, μην νομίζεις ότι θα περιμένω αιώνια κι εγώ!αμα πει τελικα ο μεσα-εξω ποια ειναι, στειλε σημα, γιατι τραβαει κουπι βλεπω και ειναι πολλα τα χιλιομετρα.
Εδω θα διαφωνισω αλλα ο καθε ένας εχει τη δική του άποψηΤυπε σε έχει για 1 ώρα 150 ευρώ. Έρχεται ο άλλος δίωρο 300. Λιγότερο ρίσκο, Λιγότερο τρέξιμο, ευκολότερα κ περισσότερα χρήματα. Έτσι είναι τα ραντεβού ( όχι η συγκεκριμένη κοπέλα).
Κανενα κουπι δεν τραβαω αδερφε αμα πάρεις τα πραγματα με τη σειρα θα βγάλεις κι εσυ τα συμπεράσματα σου και θα δεις ποια είναιαμα πει τελικα ο μεσα-εξω ποια ειναι, στειλε σημα, γιατι τραβαει κουπι βλεπω και ειναι πολλα τα χιλιομετρα.
Εννοείται ότι δεν θα το έλεγα δημόσια δε μου πέφτει και λογοςΧαχα…καλά, μην νομίζεις ότι θα περιμένω αιώνια κι εγώ!
Αλλά δεν νομίζω κ να πει δημόσια!
Βρε κ εγώ διαφωνώ. Απλά λέω τι συμβαίνει...με όλες μα ΟΛΕΣ της κοπέλες του χώρουΕδω θα διαφωνισω αλλα ο καθε ένας εχει τη δική του άποψη
αφου το πεταξες που το πεταξες, ολοκληρωσε το κιολας.Κανενα κουπι δεν τραβαω αδερφε αμα πάρεις τα πραγματα με τη σειρα θα βγάλεις κι εσυ τα συμπεράσματα σου και θα δεις ποια είναι
Θα είμαι Αθήνα όλο το χειμώνα . Μη βιάζεστε τοσοο.
Θα λείψω για 15αυγουστο.
Οποίος όντως ενδιαφέρεται , ας μου στείλει PM με link από το telegram του ή ψευδώνυμο για να μιλήσουμε εκεί και να κανονίσουμε αργότερα.
Ακόμα τη κλεμμένη φωτό μας μοστράρεις ???Θα είμαι Αθήνα όλο το χειμώνα . Μη βιάζεστε τοσοο.
Θα λείψω για 15αυγουστο.
Οποίος όντως ενδιαφέρεται , ας μου στείλει PM με link από το telegram του ή ψευδώνυμο για να μιλήσουμε εκεί και να κανονίσουμε αργότερα.
Η Κατερίνα με βάση πληροφορίες από μύστη που εμπιστεύομαι τυφλά, είναι μουναρος.
Και εγω τα χαλαλιζα τα λεφτά και για τετράωρο και παραπάνω που συνήθως κάνω.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι Σιχαίνομαι τον μάνατζερ...
Και πραγματικά λυπάμαι που δεν θα έχω την ευκαιρία να γαμησω ένα τέτοιο φανταστικό μουνακι όπως η Κατερίνα...
Το μονο σχολιο που θελω να κανω βλεποντας αυτο το gif ειναι οτι μακαρι να μπορουσα να πλησιασω την Kendall Jenner (αν ειναι αυτη στο gif που ποσταρες και δεν κανω καποιο λαθος ) αλλα οκ απλα υπαρχουν στην ζωη και τα απιαστα ονειρα
I know...