alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Οι λησταρχίνες με τα στρινγκ,
300αρια 200αρια και χωρίς φωτό ...
Οι λησταρχίνες με τα στρινγκ,
Καλά σίγουρα αυτό είναι τεράστιο θέμα... εγω μίλησα για θέμα εμφάνισης...άλλο η κοπέλα της διπλανής πόρτας κ άλλο ένα μοντελε σωμακαι αν εχει αναλογιες μοντελου ρε φιλε και ειναι κανα κομοδινο τι γινεται μετα??
Τύπε όποιος ενδιαφέρεται, αποκτά φώτο μέσω πμ. Όσο για το "λησταρχίνες", ε δε νομίζω να ήρθε καμία στο πορτοφόλι σου να πάρει τα 200. Υπάρχουν κ πιο οικονομικές επιλογές..Οι λησταρχίνες με τα στρινγκ,
Πληρώνεις 300αρα και κάνεις μαντεψιές ΠΟΙΑ θα γαμήσεις !!!!!
Πληρώνεις 300αρα και κάνεις μαντεψιές ΠΟΙΑ θα γαμήσεις !!!!!
Πάλι καλά που δεν θα μας δένουν και τα μάτια πριν μπούμε στο δωματιο για να μην τις αναγνωρίσουμε....
Κάνω και μονόωρα υπό συνθήκες.
Σήμερα έχω ένα κενό το απόγευμα αν ενδιαφέρεται κανείς
Καλημέρα, τελικά θα μας πείς τίποτα παραπάνω ή θα μείνουμε σε ''καλημέρα - καλησπέρα ''και καμία απάντηση 3 λέξεων όταν βλέπεις μαρούλι ???Καλημέρα κι από εμένα
Καλημέρα κι από εμένα
20K είναι τα fees μου για μια εβδομάδα.. στραγάλια.εισαι γατος στο μέτρημα θα σε προσλάβω για ταμια να με καψεις, 20000χιλιαδες ειναι.
Χαχα όχι απλά μ έκανε εντύπωση αυτό δεν είπα ότι ήταν κάτι τρομερόΕίσαι χαρισματικός
Ή σε πέρασε για πλυντήριο-στεγνωτήριο...
Σου έβαλε μήπως στην τσέπη νόμισμα?
Και η εφορίαΤύπε κανεις βλακείες
Το τι εχεις σε μαρούλι , πρεπει να το ξερεις μονο εσυ κ ο ΥΨΙΣΤΟΣ
Καλά τύπε ξέρω κ εγώ μερικούς που ζητάνε τηλέφωνα. Μετά από 1 μήνα τους ρωτάω δοκίμασες? Εεε όχι ακόμα δεν πρόλαβα κτλπ. Άστο δεν μετράεικι όμως υπάρχουν κάποιοι που παρακαλούν για τα τηλέφωνα τους
Κι αντε, την Κατερινα θελεις να την πηδηξεις, ο τοπγκαν τι σου εφταιξε;εχεις πμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις πμ
Ψαρεύει υποψήφιους πελάτες. Εσύ τι πιστεύεις ότι κάνει?Καλημέρα μπέμπα.
Τι κάνεις εδώ εσύ με τους μαντράχαλους ?
Ψαρεύει υποψήφιους πελάτες. Εσύ τι πιστεύεις ότι κάνει?
Φτιάχνουν συλλογάρα όμωςΚαλά τύπε ξέρω κ εγώ μερικούς που ζητάνε τηλέφωνα. Μετά από 1 μήνα τους ρωτάω δοκίμασες? Εεε όχι ακόμα δεν πρόλαβα κτλπ. Άστο δεν μετράει
Το τζετ λακ από Αμερική , λάθος μου !Κι αντε, την Κατερινα θελεις να την πηδηξεις, ο τοπγκαν τι σου εφταιξε;
Τύπε τον τοπγκαν τον θες για ποικιλία ή για back up?εχεις πμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις πμ
εν τω μεταξυ δεν εχω ουτε καν πμ ακομα χαχαχαχΚι αντε, την Κατερινα θελεις να την πηδηξεις, ο τοπγκαν τι σου εφταιξε;