κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
Καλέ τί θά πώ στή μάνα μου ??
Οτι είσθε πουτάνα ??
για να μην καταλαβει κατι θα τις πεις οτι ειμαι επι χρημασι εκδιδομενη γυναικα ;)
Καλέ τί θά πώ στή μάνα μου ??
Οτι είσθε πουτάνα ??
για να μην καταλαβει κατι θα τις πεις οτι ειμαι επι χρημασι εκδιδομενη γυναικα ;)
Πάντα gendleman...
Kαι οί Γάλλοι ποδοσφαιριστες δεν θά εχουνε άντίρηση ?????
Kαι οί Γάλλοι ποδοσφαιριστες δεν θά εχουνε άντίρηση ?????
ειναι πολυ ζηλιαρης το αρχιδι, μην τον παρεξηγεις
ιταλος ρε οχι γαλλος ο μαλντινη
Εγώ δε βλέπω κανένα ίχνος ζήλιας... Ίσα ίσα μου αρέσει το χιούμορ του συναγωνιστή... Σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να ήμασταν κολλητάρια... Ε, Amjik???
Μπάαααααααααααα έγω κάνω παρέα κολλλλλητή , μέ αυτόν πούυ έχωσε κουτουλιά
στό Ματεράτσι (Γάλλος Γάρ) !!
Sorry... [size=19pt]Ο Ζιντάν είναι αλγερινός.[/size].. Οι γάλλοι είναι πολύ gay για να παίζουν μπάλα... Ο τελευταίος μπαλαδόρος γάλλος ήταν ο Πλατινί και αυτό μάλλον ήταν τυχαίο... Όλοι οι άλλοι που ξέρουν μπάλα είναι από τις αποικίες...
Στο κάτω κάτω αν ψάχνεις για κωλόπαιδα στο ποδόσφαιρο ψωνίζεις είτε από Ιταλία είτε από Σερβία... ;)
Mωρή πουτάνα άλγερινός ήτανε ??? αααααααααα γι αυτό τήν έχει μεγάλη !!
Από μένα το έμαθες??? Στο έκρυβε τόσο καιρό...???? Είναι αρχίδι τότε...
Σού μίλησε κανείς.....????
άλλά γιά νά άπαντήσης μάλλλλον τήν έφαγες τήν πούτσα.....
[size=17pt]τού Zidan[/size]
Την κούπα ποιος τη σήκωσε??? Ο Ζιντάν??? Ας κρατήσουμε το διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια...Σού μίλησε κανείς.....????
άλλά γιά νά άπαντήσης μάλλλλον τήν έφαγες τήν πούτσα.....
[size=17pt]τού Zidan[/size]
Την κούπα ποιος τη σήκωσε??? Ο Ζιντάν??? Ας κρατήσουμε το διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια...
Οι πούτσες άλλωστε δε μου αρέσουν... είμαι γνωστός και σεσημασμένος μουνολάτρης...
Οπότε ας μη χαλάμε τις καρδιές μας συναγωνιστή...
ασε τον ανθρωπο ησυχο ρε καριλη γαμω τον ζιζου σου
Την κούπα ποιος τη σήκωσε??? Ο Ζιντάν??? Ας κρατήσουμε το διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια...
Οι πούτσες άλλωστε δε μου αρέσουν... είμαι γνωστός και σεσημασμένος μουνολάτρης...
Οπότε ας μη χαλάμε τις καρδιές μας συναγωνιστή...
Μέ θέλης ??