Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
για να μην καταλαβει κατι θα τις πεις οτι ειμαι επι χρημασι εκδιδομενη γυναικα  ;)

Εγώ πάντως θα έλεγα ψυχολόγος... Είναι πολύ αόριστο και πιασάρικο λόγω κρίσης... Όλοι έχουμε τα δικά μας...

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειναι πολυ ζηλιαρης το αρχιδι, μην τον παρεξηγεις  :grin: :grin: :grin:

Εγώ δε βλέπω κανένα ίχνος ζήλιας... Ίσα ίσα μου αρέσει το χιούμορ του συναγωνιστή... Σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να ήμασταν κολλητάρια... Ε, Amjik???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Εγώ δε βλέπω κανένα ίχνος ζήλιας... Ίσα ίσα μου αρέσει το χιούμορ του συναγωνιστή... Σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να ήμασταν κολλητάρια... Ε, Amjik???

Μπάαααααααααααα έγω κάνω παρέα κολλλλλητή , μέ αυτόν πούυ έχωσε κουτουλιά
στό Ματεράτσι (Γάλλος Γάρ) !!

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπάαααααααααααα έγω κάνω παρέα κολλλλλητή , μέ αυτόν πούυ έχωσε κουτουλιά
στό Ματεράτσι (Γάλλος Γάρ) !!

Sorry... Ο Ζιντάν είναι αλγερινός... Οι γάλλοι είναι πολύ gay για να παίζουν μπάλα... Ο τελευταίος μπαλαδόρος γάλλος ήταν ο Πλατινί και αυτό μάλλον ήταν τυχαίο... Όλοι οι άλλοι που ξέρουν μπάλα είναι από τις αποικίες...

Στο κάτω κάτω αν ψάχνεις για κωλόπαιδα στο ποδόσφαιρο ψωνίζεις είτε από Ιταλία είτε από Σερβία...  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Sorry... [size=19pt]Ο Ζιντάν είναι αλγερινός.[/size].. Οι γάλλοι είναι πολύ gay για να παίζουν μπάλα... Ο τελευταίος μπαλαδόρος γάλλος ήταν ο Πλατινί και αυτό μάλλον ήταν τυχαίο... Όλοι οι άλλοι που ξέρουν μπάλα είναι από τις αποικίες...

Στο κάτω κάτω αν ψάχνεις για κωλόπαιδα στο ποδόσφαιρο ψωνίζεις είτε από Ιταλία είτε από Σερβία...  ;)

Mωρή πουτάνα άλγερινός ήτανε ??? :think: :think:  αααααααααα γι αυτό τήν έχει μεγάλη !!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σού μίλησε κανείς.....????

:think: :think: άλλά γιά νά άπαντήσης μάλλλλον τήν έφαγες τήν πούτσα.....

[size=17pt]τού Zidan[/size]
Την κούπα ποιος τη σήκωσε??? Ο Ζιντάν??? Ας κρατήσουμε το διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια...  :grin:

Οι πούτσες άλλωστε δε μου αρέσουν... είμαι γνωστός και σεσημασμένος μουνολάτρης...
Οπότε ας μη χαλάμε τις καρδιές μας συναγωνιστή...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Την κούπα ποιος τη σήκωσε??? Ο Ζιντάν??? Ας κρατήσουμε το διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια...  :grin:

Οι πούτσες άλλωστε δε μου αρέσουν... είμαι γνωστός και σεσημασμένος μουνολάτρης...

Eξ άλλλλλλλλαγής φύλλου είμαι ψωλλλλλλαρά μου  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα το αποστομωσες  :grin:

μουνολατρη μου εσυυυυυ  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom