Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τα ναυαγια της ζωης δεν πανε για νανακια?  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ακομα εχεις αμφιβιλιες οτι τα ξερω ολα???  >:(

το εχω αποδειξει πολλες φορες  >:(

[size=18pt]ναι που να πάρει ο διάολος να πάρει!![/size]  :headbang: :headbang: :headbang:

αλλά και ταινίες του 1990? παίζει να ήσουν πέντε ετών τότε.

και σίγουρα δεν ήταν η ταινία που θα σας βάζαν να δείτε στον παιδικό σταθμό που πήγαινες... :cheesy:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
[size=18pt]ναι που να πάρει ο διάολος να πάρει!![/size]  :headbang: :headbang: :headbang:

αλλά και ταινίες του 1990? παίζει να ήσουν πέντε ετών τότε.

και σίγουρα δεν ήταν η ταινία που θα σας βάζαν να δείτε στον παιδικό σταθμό που πήγαινες... :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  την ειδα οταν αρχισα την δουλεια

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τέλεια τεκμηρίωση... Εύγε... Με τέτοιες συζητήσεις ξαναθυμάμαι την κλασική μου παιδεία... Βέβαια πολύ εύστοχος ο παραλληλισμός με την ιστορία του Πυγμαλίωνα...

Μετά απ αυτό θα πρέπει να συνεχίζω να βλέπω το Margin Call στη nova...? ιεροσυλία... ;)

αν το Margin Call είναι τσόντα, ναι, ιεροσυλία.

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν το Margin Call είναι τσόντα, ναι, ιεροσυλία.

Οχι και τσόντα... Είναι μία απ αυτές τις χαζοαμερικανιές για το πώς κατέρρευσε η Lehman Brothers και ήρθε η κρίση... Απλά είναι αρκετά αληθοφανής και μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στο Λονδίνο όταν προσπαθούσα να γίνω χρηματιστής... Ευτυχώς αυτή η ιστορία τελείωσε νωρίς... Τώρα θα ήμουν άνεργος...  :'(

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αυτος ηταν Κροατης  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οχι και τσόντα... Είναι μία απ αυτές τις χαζοαμερικανιές για το πώς κατέρρευσε η Lehman Brothers και ήρθε η κρίση... Απλά είναι αρκετά αληθοφανής και μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στο Λονδίνο όταν προσπαθούσα να γίνω χρηματιστής... Ευτυχώς αυτή η ιστορία τελείωσε νωρίς... Τώρα θα ήμουν άνεργος...  :'(

α καλά τότε. εντάξει και το Pretty Woman υπό μία έννοια, και παρά την high ανάλυση που του έκανα μιά αμερικανιά είναι και αυτό.

και εγώ ως φοιτητής είχα όνειρα να γίνω γιάπι.

πάντως αν είχες δουλέψει Λονδίνο θα μπορούσες να κάνεις ένα κομποδεματάκι και να γυρίσεις Ελλάδα να ανοίξεις μια ψαροταβέρνα σε ένα νησί.

θα προσλάμβανες και εμένα σεφ να φτιάχνω χταπόδι στο φούρνο με μέλι και μπαλσάμικο  :cheesy: 

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
α καλά τότε. εντάξει και το Pretty Woman υπό μία έννοια, και παρά την high ανάλυση που του έκανα μιά αμερικανιά είναι και αυτό.

και εγώ ως φοιτητής είχα όνειρα να γίνω γιάπι.

πάντως αν είχες δουλέψει Λονδίνο θα μπορούσες να κάνεις ένα κομποδεματάκι και να γυρίσεις Ελλάδα να ανοίξεις μια ψαροταβέρνα σε ένα νησί.

θα προσλάμβανες και εμένα σεφ να φτιάχνω χταπόδι στο φούρνο με μέλι και μπαλσάμικο  :cheesy: 

Σίγουρα... Αλλά τώρα το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
την Κέλλυ λες? δουλεύει ρε συ...

Χαχα... Οχι ρε συ... Την ευκαιρία για την ψαροταβέρνα...
Για καλή μας τύχη η Κέλλυ είναι εκεί και μας περιμένει πάντα διαθέσιμη...

Αν ανοίγαμε την ταβέρνα στο νησί λες να της κάναμε πρόταση να έρθει μαζί μας...?
Θα ερχόταν...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom