κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
γεια σου και σενα Χαζο Βλαχαρα
ναι καλα
γεια σου και σενα Χαζο Βλαχαρα
ναι καλάαγκαπι μου :-*
Συγκινήθηκες μωρό μου...? τόσο ευαίσθητη πιά... ?
ναι καλά
Μετα απο αυτο το ρουπωμα, διαλεξε διαγραφη λογαριασμου ψευτομουφτη.κάο πάκα κάο πάκα
ακομα εχεις αμφιβιλιες οτι τα ξερω ολα??? >
το εχω αποδειξει πολλες φορες >
[size=18pt]ναι που να πάρει ο διάολος να πάρει!![/size]
αλλά και ταινίες του 1990? παίζει να ήσουν πέντε ετών τότε.
και σίγουρα δεν ήταν η ταινία που θα σας βάζαν να δείτε στον παιδικό σταθμό που πήγαινες...
Τέλεια τεκμηρίωση... Εύγε... Με τέτοιες συζητήσεις ξαναθυμάμαι την κλασική μου παιδεία... Βέβαια πολύ εύστοχος ο παραλληλισμός με την ιστορία του Πυγμαλίωνα...
Μετά απ αυτό θα πρέπει να συνεχίζω να βλέπω το Margin Call στη nova...? ιεροσυλία... ;)
αν το Margin Call είναι τσόντα, ναι, ιεροσυλία.
Οχι και τσόντα... Είναι μία απ αυτές τις χαζοαμερικανιές για το πώς κατέρρευσε η Lehman Brothers και ήρθε η κρίση... Απλά είναι αρκετά αληθοφανής και μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια στο Λονδίνο όταν προσπαθούσα να γίνω χρηματιστής... Ευτυχώς αυτή η ιστορία τελείωσε νωρίς... Τώρα θα ήμουν άνεργος... :'(
αυτος ηταν Κροατης
α καλά τότε. εντάξει και το Pretty Woman υπό μία έννοια, και παρά την high ανάλυση που του έκανα μιά αμερικανιά είναι και αυτό.
και εγώ ως φοιτητής είχα όνειρα να γίνω γιάπι.
πάντως αν είχες δουλέψει Λονδίνο θα μπορούσες να κάνεις ένα κομποδεματάκι και να γυρίσεις Ελλάδα να ανοίξεις μια ψαροταβέρνα σε ένα νησί.
θα προσλάμβανες και εμένα σεφ να φτιάχνω χταπόδι στο φούρνο με μέλι και μπαλσάμικο
Σίγουρα... Αλλά τώρα το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
την Κέλλυ λες? δουλεύει ρε συ...