aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε μου σε καψωσε το κελλακυ και πηρες φωτια;;Όχι ρε συ... Για καφέ έχω πάει στο Vauxhall...
Παρακολουθείστε αλλά μη βγει παραέξω...
τυπε μου σε καψωσε το κελλακυ και πηρες φωτια;;Όχι ρε συ... Για καφέ έχω πάει στο Vauxhall...
Παρακολουθείστε αλλά μη βγει παραέξω...
εδω M!!
approvedΜ??? Εσύ??? Πάλι με ξετρύπωσες??? Στο γραφείο είμαι... Μην το κάνεις θέμα...
Απλά έσκασε μια αποστολή στο Φ104... Πρέπει να φύγω για Αθήνα... (37°58′N 23°43′E)
εμαθες κ μαλτικβοτινγκ μωρη χλαμουτζα?ειχατε κ στο χωριο λαπτοπ που πλενοσασταν στις γουρνες μαζι με τα γουρουνακια?
λατρεια διακρινω σημερα νευρακια!!
λατρεια διακρινω σημερα νευρακια!!
ΣυμβουλήΚολλησα βλεννόρροια από ένα τραβέλι την κυριακή !!!!!
Συμβουλή
Μην πιέζετε την ουρήθρα σας για να βγάλει περισσότερο έκκριμα. Υπάρχει κίνδυνος να την τραυματίσετε εσωτερικά και να χειροτερέψτε τα συμπτώματα. Πλένετε καλά τα χέρια σας μετά από κάθε επαφή με την πάσχουσα περιοχή. Αποφύγετε την επαφή των μολυσμένων χεριών με τα μάτια σας. Αν έχετε προσβληθεί από βλεννόρροια, είναι απαραίτητο να κάνετε εξετάσεις αίματος και για άλλα νοσήματα που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή (HIV, σύφιλη, ηπατίτιδα) δύο μήνες μετά από τη λήξη της θεραπείας. Μιλήστε με το γιατρό σας σχετικά.
Μετάδοση
Μήπως άν ξαναγαμήσω μού περάση ???
Μετάδοση
Με πρωκτική, κολπική ή στοματική σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Τα μικρόβια μεταφέρονται και με χέρια που ήρθαν σε επαφή με μολυσμένο πέος, κόλπο ή ορθό έντερο /πρωκτό.
Φιλούνες φευγω πάω γιά μπάνιο !!!!!!by by
καλημερα μουνοπανο
[size=17pt]Είσαι ή όμορφότερη και ή ποιό έπικοινωνιακή πουτάνα στόν πλανήτη !!
Οτιδήποτε άλλο απλά ύφίσταται ..[/size]
Καλημέρα μούσα...
καλημερα αλητη μου :-* :-* :-*