Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ρε ηλιθιο εγω την αλλαξα την πανα μου πριν καμια ωρα  :birdman:

εσυ ηπιες το γαλατακι σου  :birdman:

αντε νανι μυξα  :birdman:

αντε ρε ηλιθιο που μου βγαζεις και γλωσσα....

ελα να μου το ζωσεις το γαλατακι μου....με το μπιμπερο σου :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
να το ρουφιξω μεχρι να βγαλει γαλα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αντε ρε ηλιθιο που μου βγαζεις και γλωσσα....

ελα να μου το ζωσεις το γαλατακι μου....με το μπιμπερο σου :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
να το ρουφιξω μεχρι να βγαλει γαλα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

θα σηκωθει λες    :rolleyes:

να φοραω πανα η οχι  :zfuck:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ενδιαφερον κουβεντα!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Όχι! Από τις πελατειακές σχέσεις ΠΟΤΕ!
Οτι πεις.  :dunno:

Εγω θα ελεγα να μην εισαι τοσο απολυτος. ;)

Απο την κουβεντα στο δωματιο, και στο σαλονι πριν και μετα, κατι που τα περισσοτερα κοριτσια στο 104 κανουν, καποια συμπερασματα μπορεις να βγαλεις.
Ειδικα εαν εχουν προηγηθει αρκετες επισκεψεις και υπαρχει οικειοτητα.
Ποσο μαλλον εαν καποιος ειναι εμπειρος σαν εσενα και εμενα.

Ετσι τουλαχιστον νομιζω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οτι πεις.  :dunno:

Απο την κουβεντα στο δωματιο, και στο σαλονι πριν και μετα, κατι που τα περισσοτερα κοριτσια στο 104 κανουν, καποια συμπερασματα μπορεις να βγαλεις.

Ετσι τπουλαχιστον νομιζω.

δεν παιζει ρολο αγαπητε συναγωνιστη (ανταγωνιστη)  :rolleyes: :rolleyes:

η εμπειρια  :grin:

χουμορ θελει το κελλακυ, χουμορ και θα σου ανοιχτει  :rolleyes:

Επισκέπτης
Δεν σου είπα για όλα βρε … δυο τρία πράγματα για τον χαρακτήρα της καταλαβαίνεις  μιλας και λιγο δεν πηδας μονο  :)
Και αν είσαι έξυπνος ξέρεις ποτέ υποκρίνεται μια ιερόδουλη και ποτέ όχι  και μην μου πεις δεν το καταλαβαινεις και εσυ  ;)
Και δεν μιλαω για αυτά που γραφουμε εδώ μεσα αλλα απο κοντα  :)
Ξέρεις με ποιες το καταλαβαίνεις τύπε; Μ' αυτές που νιώθουν ίσα μ' εσένα ή κατώτερες. Με τις κοπελίτσες που τα δίνουν όλα για λίγα λεφτά (το όλα μεταφορικά). Αυτές που την επόμενη φορά θα σε θυμούνται όχι επειδή πήρες το ακριβό πρόγραμμα -μια και δεν υπάρχει ακριβό πρόγραμμα- αλλά επειδή περάσανε καλά μαζί σου.
Το ανεβασμένο κασέ κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν περίοπτοι, αλλιώς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ούτε οι ίδιοι το κασέ τους. Και αυτή η περιοπή τους ανεβάζει πάνω από 'σενα στα μάτια τους.
Αυτοί προσποιούνται καλά και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αν θέλουν να διατηρήσουν αυτήν τους την ανωτερότητα, γιατί κακά τα ψέμματα, οικονομική ανωτερότητα σημαίνει και ανωτερότητα εν γένη.
Όχι φίλε μου, με τα city tours, τα καλά call girl και τα αναγνωρισμένα στουντιοκόριτσα δεν μαθαίνεις τίποτα για τον πραγματικό χαρακτήρα τους στης δουλειά τους.

Επισκέπτης

Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Σου απάντησα στο προηγούμενο post μου.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν παιζει ρολο αγαπητε συναγωνιστη (ανταγωνιστη)  :rolleyes: :rolleyes:

η εμπειρια  :grin:

Με το χιούμορ το δικό σου απορώ πως δεν σηκώνεται να φύγει,άντε να στο παίξει κ λίγο.... :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Συμφωνω !!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για την γυναικα μας  !!!  :grin: :grin: :grin: :grin: θα συμφωνησω απολυτα.
Ομως μιλουσα γενικα. ;)

Παντως ενας ανδρας με καποια χρονια και χιλιομετρα "στην πλατη" ολο και κατι παραπανω μπορει να καταλαβει.......

Βεβαια "μετραει" και η θετικη αυρα του καθενος απο εμας και κατα ποσο μπορει να κερδισει την εμπιστοσυνη της κοπελας.

Και το κυριοτερο κατα ποσο εχει την διαθεση να την ακουσει.........

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Καλησπέρα καί τα σέβη μου μεγάλε αρχηγέ ! πώς καί τέτοια ώρα στο μέτωπο ? τι ρωτάω καί εγώ βέβαια !

Επισκέπτης
Παντως ενας ανδρας με καποια χρονια και χιλιομετρα "στην πλατη" ολο και κατι παραπανω μπορει να καταλαβει.......
Ναι, επειδή ξέρει να τις πλησιάσει και με μη πελατειακό τρόπο και θα τις κάνει να δαπανήσουν μαζί του χρόνο που θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για να πάρουν φράγκα από άλλο πελάτη. Πλέον δεν μιλάμε για πελατειακές σχέσεις όμως, νομίζω.

Για παράδειγμα, όταν εγώ παίρνω κάθε μέρα κρασί από την κάβα της γειτονιάς μου, φτιάχνω μια πελατειακή σχέση. Ο κρασέμπορας θα με προσέξει αν είμαι πελάτης όπως και όλους τους καλούς πελάτες του. Αν όμως κερδίσω τον σεβασμό του επειδή ασχολήθηκα τόσο πολύ με το κρασί ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε σε άλλη γλώσσα (η πείρα που λέμε), τότε θα μου φέρει το κρασί που είχε κρατήσει μόνο για πάρτη του στο σπίτι, κάνοντάς με να μην ξοδέψω λεφτά για να πάρω άλλο και χωρίς να του το ζητήσω (ο χρόνος και το χρήμα που είπα πριν) ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για την γυναικα μας  !!!  :grin: :grin: :grin: :grin: θα συμφωνησω απολυτα.
Ομως μιλουσα γενικα. ;)

Βεβαια "μετραει" και η θετικη αυρα του καθενος απο εμας και κατα ποσο μπορει να κερδισει την εμπιστοσυνη της κοπελας.

Και το κυριοτερο κατα ποσο εχει την διαθεση να την ακουσει.........
Ρε τσεγιέν.....

Αν έχετε ίδιο χρόνο Αθήνα(δηλαδή κανένα 15-20 λεπτά),πότε προλαβαίνετε κ να τα πείτε κ να γαμήσετε; :think:

Σε εμένα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά μπαίνει η άλλη μέσα μου πετάει ένα: ''Γεία μουρό μου'' κ πιάνει εργασία( :pipa1:),τόσο κρύος είμαι πια;;;; :think:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ξέρεις με ποιες το καταλαβαίνεις τύπε; Μ' αυτές που νιώθουν ίσα μ' εσένα ή κατώτερες. Με τις κοπελίτσες που τα δίνουν όλα για λίγα λεφτά (το όλα μεταφορικά). Αυτές που την επόμενη φορά θα σε θυμούνται όχι επειδή πήρες το ακριβό πρόγραμμα -μια και δεν υπάρχει ακριβό πρόγραμμα- αλλά επειδή περάσανε καλά μαζί σου.
Το ανεβασμένο κασέ κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν περίοπτοι, αλλιώς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ούτε οι ίδιοι το κασέ τους. Και αυτή η περιοπή τους ανεβάζει πάνω από 'σενα στα μάτια τους.
Αυτοί προσποιούνται καλά και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αν θέλουν να διατηρήσουν αυτήν τους την ανωτερότητα, γιατί κακά τα ψέμματα, οικονομική ανωτερότητα σημαίνει και ανωτερότητα εν γένη.
Όχι φίλε μου, με τα city tours, τα καλά call girl και τα αναγνωρισμένα στουντιοκόριτσα δεν μαθαίνεις τίποτα για τον πραγματικό χαρακτήρα τους στης δουλειά τους.
και που ξερεις φιλε μου ποσα βγαζω εγω ? :grin: μπορει να βγαζω οσα ενα call girl  ;)
αλλα περα απο αυτο μυαλο εχουμε πρατουμε αναλογως  ;)
τελος παντων ας το αφησουμε γιατι κουρασε το πραγμα ....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε τσεγιέν.....

Αν έχετε ίδιο χρόνο Αθήνα(δηλαδή κανένα 15-20 λεπτά),πότε προλαβαίνετε κ να τα πείτε κ να γαμήσετε; :think:

Σε εμένα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά μπαίνει η άλλη μέσα μου πετάει ένα: ''Γεία μουρό μου'' κ πιάνει εργασία( :pipa1:),τόσο κρύος είμαι πια;;;; :think:
Αν διαβασεις τις κριτικες μου, παντα προσπαθω να μιλαω με τις κοπελες πριν και μετα το sex.
Και στην θεσσαλονικη σε επισκεψεις μου στην Νικολ και την Αντριαννα καταφερα και μιλησαμε λιγο.

Πολλες φορες τα καταφερνω, μιας και βλεπουν θετικη αυρα απο πλευρας μου.
Ειδικα με κοπελες τις οποιες εχω επισκευτει πολλες φορες, και γνωριζομαστε η κουβεντα ειναι δεδομενη.

Και ειδικοτερα στο Φ104, με τα events που εχουν γινει, στα οποια σε ολα εχω παρευρεθει, εχω γνωριστει πολυ καλα με τις κοπελες και καποιες δεν δισταζουν να μου μιλησουν για διαφορα θεματα.
Μαλιστα, οσο και εαν φανει υπερβολικο, καποιες μου ζητανε και συμβουλες, μιας και θα μπορουσα να ημουν..........πατερας τους !!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom