TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Παθών εισαι?Όχι! Από τις πελατειακές σχέσεις ΠΟΤΕ!
Παθών εισαι?Όχι! Από τις πελατειακές σχέσεις ΠΟΤΕ!
ρε ηλιθιο εγω την αλλαξα την πανα μου πριν καμια ωρα
εσυ ηπιες το γαλατακι σου
αντε νανι μυξα
αντε ρε ηλιθιο που μου βγαζεις και γλωσσα....
ελα να μου το ζωσεις το γαλατακι μου....με το μπιμπερο σου
να το ρουφιξω μεχρι να βγαλει γαλα
Πλάκα πλάκα φαντάζεσαι ποσό καλή διπλωμάτης θα ήταν το Κελάκυ....
Εσενα θελουμεεεεεεεε !!!
Σε βλέπω > ηρεμααντε ρε ηλιθιο που μου βγαζεις και γλωσσα....
ελα να μου το ζωσεις το γαλατακι μου....με το μπιμπερο σου
να το ρουφιξω μεχρι να βγαλει γαλα
Οτι πεις.Όχι! Από τις πελατειακές σχέσεις ΠΟΤΕ!
Οτι πεις.
Εγω θα ελεγα να μην εισαι τοσο απολυτος. ;)
Απο την κουβεντα στο δωματιο, και στο σαλονι πριν και μετα, κατι που τα περισσοτερα κοριτσια στο 104 κανουν, καποια συμπερασματα μπορεις να βγαλεις.
Ειδικα εαν εχουν προηγηθει αρκετες επισκεψεις και υπαρχει οικειοτητα.
Ποσο μαλλον εαν καποιος ειναι εμπειρος σαν εσενα και εμενα.
Ετσι τπουλαχιστον νομιζω.
Ξέρεις με ποιες το καταλαβαίνεις τύπε; Μ' αυτές που νιώθουν ίσα μ' εσένα ή κατώτερες. Με τις κοπελίτσες που τα δίνουν όλα για λίγα λεφτά (το όλα μεταφορικά). Αυτές που την επόμενη φορά θα σε θυμούνται όχι επειδή πήρες το ακριβό πρόγραμμα -μια και δεν υπάρχει ακριβό πρόγραμμα- αλλά επειδή περάσανε καλά μαζί σου.Δεν σου είπα για όλα βρε … δυο τρία πράγματα για τον χαρακτήρα της καταλαβαίνεις μιλας και λιγο δεν πηδας μονο
Και αν είσαι έξυπνος ξέρεις ποτέ υποκρίνεται μια ιερόδουλη και ποτέ όχι και μην μου πεις δεν το καταλαβαινεις και εσυ ;)
Και δεν μιλαω για αυτά που γραφουμε εδώ μεσα αλλα απο κοντα
Σου απάντησα στο προηγούμενο post μου.Οτι πεις.
Απο την κουβεντα στο δωματιο, και στο σαλονι πριν και μετα, κατι που τα περισσοτερα κοριτσια στο 104 κανουν, καποια συμπερασματα μπορεις να βγαλεις.
Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Με το χιούμορ το δικό σου απορώ πως δεν σηκώνεται να φύγει,άντε να στο παίξει κ λίγο....δεν παιζει ρολο αγαπητε συναγωνιστη (ανταγωνιστη)
η εμπειρια
χουμορ θελει το κελλακυ, χουμορ και θα σου ανοιχτει
Συμφωνω !!!Οτι πεις.
Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Με το χιούμορ το δικό σου απορώ πως δεν σηκώνεται να φύγει,άντε να στο παίξει κ λίγο....
Για την γυναικα μας !!! θα συμφωνησω απολυτα.χουμορ θελει το κελλακυ, χουμορ και θα σου ανοιχτει
Καλησπέρα καί τα σέβη μου μεγάλε αρχηγέ ! πώς καί τέτοια ώρα στο μέτωπο ? τι ρωτάω καί εγώ βέβαια !Οτι πεις.
Ετσι τουλαχιστον νομιζω.
Ναι, επειδή ξέρει να τις πλησιάσει και με μη πελατειακό τρόπο και θα τις κάνει να δαπανήσουν μαζί του χρόνο που θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν για να πάρουν φράγκα από άλλο πελάτη. Πλέον δεν μιλάμε για πελατειακές σχέσεις όμως, νομίζω.Παντως ενας ανδρας με καποια χρονια και χιλιομετρα "στην πλατη" ολο και κατι παραπανω μπορει να καταλαβει.......
Ρε τσεγιέν.....Για την γυναικα μας !!! θα συμφωνησω απολυτα.
Ομως μιλουσα γενικα. ;)
Παντως ενας ανδρας με καποια χρονια και χιλιομετρα "στην πλατη" ολο και κατι παραπανω μπορει να καταλαβει.......
Βεβαια "μετραει" και η θετικη αυρα του καθενος απο εμας και κατα ποσο μπορει να κερδισει την εμπιστοσυνη της κοπελας.
Και το κυριοτερο κατα ποσο εχει την διαθεση να την ακουσει.........
Ρεαλιστής.Παθών εισαι?
και που ξερεις φιλε μου ποσα βγαζω εγω ? μπορει να βγαζω οσα ενα call girl ;)Ξέρεις με ποιες το καταλαβαίνεις τύπε; Μ' αυτές που νιώθουν ίσα μ' εσένα ή κατώτερες. Με τις κοπελίτσες που τα δίνουν όλα για λίγα λεφτά (το όλα μεταφορικά). Αυτές που την επόμενη φορά θα σε θυμούνται όχι επειδή πήρες το ακριβό πρόγραμμα -μια και δεν υπάρχει ακριβό πρόγραμμα- αλλά επειδή περάσανε καλά μαζί σου.
Το ανεβασμένο κασέ κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν περίοπτοι, αλλιώς δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ούτε οι ίδιοι το κασέ τους. Και αυτή η περιοπή τους ανεβάζει πάνω από 'σενα στα μάτια τους.
Αυτοί προσποιούνται καλά και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αν θέλουν να διατηρήσουν αυτήν τους την ανωτερότητα, γιατί κακά τα ψέμματα, οικονομική ανωτερότητα σημαίνει και ανωτερότητα εν γένη.
Όχι φίλε μου, με τα city tours, τα καλά call girl και τα αναγνωρισμένα στουντιοκόριτσα δεν μαθαίνεις τίποτα για τον πραγματικό χαρακτήρα τους στης δουλειά τους.
Αν διαβασεις τις κριτικες μου, παντα προσπαθω να μιλαω με τις κοπελες πριν και μετα το sex.Ρε τσεγιέν.....
Αν έχετε ίδιο χρόνο Αθήνα(δηλαδή κανένα 15-20 λεπτά),πότε προλαβαίνετε κ να τα πείτε κ να γαμήσετε;
Σε εμένα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά μπαίνει η άλλη μέσα μου πετάει ένα: ''Γεία μουρό μου'' κ πιάνει εργασία( ),τόσο κρύος είμαι πια;;;;