TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ουτε ενα :-* :-* :-*Μα ούτε ένα ραντεβού ρε Κελάκυ όταν έρθεις Θεσσαλονίκη,ούτε ένα.... :-
ουτε ενα :-* :-* :-*Μα ούτε ένα ραντεβού ρε Κελάκυ όταν έρθεις Θεσσαλονίκη,ούτε ένα.... :-
Πάψε,άσε με στον πόνο μου,στην απαγοητευσή μου.ουτε ενα :-* :-* :-*
καλέ μου φίλε ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! δες τη θετική πλευρά της ζωής και μην εκνευρίζεσαι για μικροπράγματα!!!συμβαίνουν τόσα σημαντικά γύρω μας...Ταφτααρ και Σαλιβαν,ειδικα τααφταρ που ξερεις οτι ειμαι πειραχτηρι ,δεν θυμαμαι να την ειπα στη Κελλυ,αυτη γυρισε και μου ειπε τα δικα της,οποτε της απαντησα αναλογως σε χαλαρο υφος..Τωρα γιατι τσιμπησε ο Σαλιβαν δικο του θεμα,με ρωτησε η Κελλυ κατι και της ειπα τη γνωμη μου,επρεπε δηλαδη να πω οτι ειναι μουναρα για να μην τσαντιστει;
Την είπες ψώνιο και δεν είναι έτσι…Ταφτααρ και Σαλιβαν,ειδικα τααφταρ που ξερεις οτι ειμαι πειραχτηρι ,δεν θυμαμαι να την ειπα στη Κελλυ,αυτη γυρισε και μου ειπε τα δικα της,οποτε της απαντησα αναλογως σε χαλαρο υφος..Τωρα γιατι τσιμπησε ο Σαλιβαν δικο του θεμα,με ρωτησε η Κελλυ κατι και της ειπα τη γνωμη μου,επρεπε δηλαδη να πω οτι ειναι μουναρα για να μην τσαντιστει;
Φιλε μου Λαγονισιε,μια χαρα ειμαι ,εγω σπανια εκνευριζομαι με μικροπραγματακαλέ μου φίλε ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! δες τη θετική πλευρά της ζωής και μην εκνευρίζεσαι για μικροπράγματα!!!συμβαίνουν τόσα σημαντικά γύρω μας...
Ενταξει τωρα θα μου το παιξεις και συ προστατης,παιχτο ρε φιλε,σε παρακολουθω με ενδιαφερονΤην είπες ψώνιο και δεν είναι έτσι…
Άμα την γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις τη μετριόφρων είναι
Εδώ μέσα στο φόρουμ κάνουμε όλοι χαβαλέ και το ξέρουμε όλοι αυτό
Εσυ αρχισες να λες για μουναρες και τα αλλα δεν σου ειπε τιποτα αυτή
Για πλακα το αρχισε και εσυ μετα το συνεχισες με μαρουλια και καλαμια
Δεν μιλανε ετσι σε μια γυναικα η πλακα εχει ένα οριο
Σωστος απλα επεσε συρμα,ανεβαινει η τηλεθεαση στο νημαΗ σφαγη των αμνων !!!
Δωστε ενα τελος !!!
Εδω, δεν εχουμε κυβερνηση !!!
δώστε αίμα και σπέρμα στο λαό!!!Σωστος απλα επεσε συρμα,ανεβαινει η τηλεθεαση στο νημα
δηλαδη δεν τολμω να πω κατι ε? ειμαι προστατης? να μην πω αυτο που βλεπω? και δεν θυμαμαι σου μιλησα ασχημα?Ενταξει τωρα θα μου το παιξεις και συ προστατης,παιχτο ρε φιλε,σε παρακολουθω με ενδιαφερον
Aστα........Παλιά πόσο είχε σε δραχμές;;;
Την ξέρεις εσύ από κοντά δηλαδή;Άμα την γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις τη μετριόφρων είναι
Αυτο ειναι σιγουρο !!!Την ξέρεις εσύ από κοντά δηλαδή;
Εγω ακομα πιστευω ,οτι το πεσιμο που μου εκανες ,ηταν πανω στο χαβαλε που κανουμε εμεις οι δυο..Δεν μπορω να φανταστω το αντιθετο μπροδηλαδη δεν τολμω να πω κατι ε? ειμαι προστατης? να μην πω αυτο που βλεπω? και δεν θυμαμαι σου μιλησα ασχημα?
Τόσες φορές που έχω πάει... πιο πολλές από την ηλικία μου... την έμαθαΤην ξέρεις εσύ από κοντά δηλαδή;
Τα ίδια έλεγε και η Άντζελα την άλλη φορά... η μετριοφροσύνη δίνει και παίρνει φαίνεται σ' αυτό το μαγαζί :-
τι διάολο?? πληθωρισμό και στο σεξ έχουμε??τι ανατιμήσεις είναι αυτές...Aστα........
Ξεκινησα με 180 δραχμες το............ 1978 (50 λεπτα περιπου) :o
Το 2002 που μπηκε το ευρω το αφησα 5000 δραχμες το μπουρδελο (14,67 ευρω)
Τοτε studio δεν υπηρχανε, ή αν θυμαμαι καλα τοτε αρχισαν να κανουν την "εμφανιση τους"...........
Αγαπητε μου φιλε CHEYENNE, οταν γυρισουμε στην δραχμη, ποσο λες να ειναι η ταριφα ???Aστα........
Ξεκινησα με 180 δραχμες το............ 1978 (50 λεπτα περιπου) :o
Το 2002 που μπηκε το ευρω το αφησα 5000 δραχμες το μπουρδελο (14,67 ευρω)
Τοτε studio δεν υπηρχανε, ή αν θυμαμαι καλα τοτε αρχισαν να κανουν την "εμφανιση τους"...........