lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
η μετριοφροσυνη για τους μετριους..... ;)
η μετριοφροσυνη για τους μετριους..... ;)
Κλαψτε αρωστακια
Η κελλυ εχει ασυλο
το οποιο μονο απο μενα μπορει να αρθει
οποτε :
ΚΕΛΛΥ ΦΑΚΙΟΥ
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
δεν σου εκανα πεσιμο την αποψη μου σου ειπα και σου ξαναλεω δεν σου μιλησα ασχημα εκτος απο ενα ρεΕγω ακομα πιστευω ,οτι το πεσιμο που μου εκανες ,ηταν πανω στο χαβαλε που κανουμε εμεις οι δυο..Δεν μπορω να φανταστω το αντιθετο μπρο
Mας εφαγαν οι στρογκυλοποιησεις........τι διάολο?? πληθωρισμό και στο σεξ έχουμε??τι ανατιμήσεις είναι αυτές...
λιώνω όταν βρίζεστε οι 2 σας....αντε να αλλαξεις την πανα σου ρε βρομοκωλε κολοπαιδο
φιλος μου ειναι ο Κωνσταντινος λε μωλο μου
Σωστά, αν ένας που τον έχει 30 εκατοστά πει <<σιγά μωρέ δεν τον έχω μεγάλο>>, πάει να πει ότι τον έχει μέτριοη μετριοφροσυνη για τους μετριους..... ;)
Μας ξεσκισαν !!!Mας εφαγαν οι στρογκυλοποιησεις........
για σκέψου...17.200δρχ δίνουμε τη σήμερον ημέρα....και κάποιοι και παραπάνω.... ;) ;)Mας εφαγαν οι στρογκυλοποιησεις........
Εχουν παθος !!!λιώνω όταν βρίζεστε οι 2 σας....
Α κατάλαβα! Κι εγώ θα πάω αύριο να πάρω σελίδες Α4 να αρχίσω να γράφω για τον χαρακτήρα τως ιερόδουλων που έχω γαμήσει. Ελπίζω να μην με πιάσει τενοντίτιδα επειδή είναι πολλές...Τόσες φορές που έχω πάει... πιο πολλές από την ηλικία μου... την έμαθα
Μιλας πολυ λογικα!Α κατάλαβα! Κι εγώ θα πάω αύριο να πάρω σελίδες Α4 να αρχίσω να γράφω για τον χαρακτήρα τως ιερόδουλων που έχω γαμήσει. Ελπίζω να μην με πιάσει τενοντίτιδα επειδή είναι πολλές...
Από πότε ρε οι πελατειακές σχέσεις μας δίνουν την ικανότητα να βγάζουμε ψυχογράφημα για τον πραγματικό/εκτός δουλειάς χαρακτήρα τους;
Σιγά μην γνωρίζεις και τα χούγια της
αντε να αλλαξεις την πανα σου ρε βρομοκωλε κολοπαιδο
φιλος μου ειναι ο Κωνσταντινος λε μωλο μου
Ναι από τότε δείξαμε την εξυπνάδα μας, πανάθεμά μαςΤοτε studio δεν υπηρχανε, ή αν θυμαμαι καλα τοτε αρχισαν να κανουν την "εμφανιση τους"...........
Και ομως μερικες φορες, σπανια βεβαια, μπορει να συμβει............... για τον πραγματικό/εκτός δουλειάς χαρακτήρα τους;
Φημίζομαι γι' αυτό τύπε ;)Μιλας πολυ λογικα!
Δεν σου είπα για όλα βρε … δυο τρία πράγματα για τον χαρακτήρα της καταλαβαίνεις μιλας και λιγο δεν πηδας μονοΑ κατάλαβα! Κι εγώ θα πάω αύριο να πάρω σελίδες Α4 να αρχίσω να γράφω για τον χαρακτήρα τως ιερόδουλων που έχω γαμήσει. Ελπίζω να μην με πιάσει τενοντίτιδα επειδή είναι πολλές...
Από πότε ρε οι πελατειακές σχέσεις μας δίνουν την ικανότητα να βγάζουμε ψυχογράφημα για τον πραγματικό/εκτός δουλειάς χαρακτήρα τους;
Όχι! Από τις πελατειακές σχέσεις ΠΟΤΕ!Και ομως μερικες φορες, σπανια βεβαια, μπορει να συμβει.