Νέα

κεφαλληνιαs 65

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexy_seven

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάτι καλό εδώ ή να πάμε αλλού ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παρασκεύη προς ξημέρωματα Σαββάτου πέρασα παρέα με τον Κορονάκη από αυτό το καταγώγι όπου πέσαμε πάνω σε μελαγχρινή Ελληνίδα Μανιάτισσα κατά δηλωσή της αλλά δεν θυμάμαι όνομα της :(

ωραίο μωρό ευδιάθετο,φορούσε μαύρο μακρύ φόρεμα με μεγαλό μπούστο όπου καύλωσα στην όψη των τορπιλών της :tits2:

φιλάκια και αγκαλίτσες με τον Κόρο που τον θυμόταν από προηγούμενη επισκεψή του στην οποία την είχε χρυσώσει αφού είχε κάτσει μαζί της όλη την νύχτα :o :o

χαλαρή κουβεντούλα,διάφορα χάδια,αποχώρηση με εκατέρωθεν σφιχτούς εναγκαλισμούς......αξίζει περαιτέρω δοκιμή :cheesy:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
(...)πέσαμε πάνω σε μελαγχρινή Ελληνίδα Μανιάτισσα κατά δηλωσή της αλλά δεν θυμάμαι όνομα της :(
Σοφία. Το Σοφάκι είναι από τα πιο καβλερά μωρά του χώρου. Ευδιάθετο και "παιχνιδιάρικο"
Βέβαια όπως έχει αναφερθεί πίνει αβέρτα. Καμιά φορά για να συμπληρώσει το "χρόνο" του ποτού χωρίς να σε επιβαρύνει, παίρνει... από το δικό σου

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σοφία. Το Σοφάκι είναι από τα πιο καβλερά μωρά του χώρου. Ευδιάθετο και "παιχνιδιάρικο"
Βέβαια όπως έχει αναφερθεί πίνει αβέρτα. Καμιά φορά για να συμπληρώσει το "χρόνο" του ποτού χωρίς να σε επιβαρύνει, παίρνει... από το δικό σου

η σοφια  που λες εσυ  ειναι αλλη.  και αλλη αυτη η μανιατισα για την οποια αναφερθηκαν λιγο πιο πανω.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπερδεύτηκα τώρα η μελαγχρινή που είδα την λένε Σοφία ή όχι :think: :think:

νομίζω ο συναγωνιστής Κορονάκης μου είπε ότι είναι γερό ποτήρι :dunno:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μπερδεύτηκα τώρα η μελαγχρινή που είδα την λένε Σοφία ή όχι :think: :think:

νομίζω ο συναγωνιστής Κορονάκης μου είπε ότι είναι γερό ποτήρι :dunno:
Σύντομος περιγραφή:
Μαύρα μακριά μαλλιά, παιδιάστικα φερσίματα/λεπτή φωνή, κακή οδοντοστοιχία, τορπίλες/οβίδες/πυρομαχικά μεσαίου διαμετρήματος, αντί νερό "ποτού" βάζει συχνά δικό της κρασί, ηλικία 40 αν και μικροδείχνει (δεδομένου βέβαια του ερέβους που επικρατεί στο μαγαζί), κατά δήλωσίν της έλκει την καταγωγήν εκ Γυθείου Λακωνίας.
Άλλη μακρυμάλλα/μαυρομάλλα δε θυμάμαι εκεί μέσα πλην μιας γριέτζως ελληνίδας εκ Πύργου

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σύντομος περιγραφή:
Μαύρα μακριά μαλλιά, παιδιάστικα φερσίματα/λεπτή φωνή, κακή οδοντοστοιχία, τορπίλες/οβίδες/πυρομαχικά μεσαίου διαμετρήματος, αντί νερό "ποτού" βάζει συχνά δικό της κρασί, ηλικία 40 αν και μικροδείχνει (δεδομένου βέβαια του ερέβους που επικρατεί στο μαγαζί), κατά δήλωσίν της έλκει την καταγωγήν εκ Γυθείου Λακωνίας.
Άλλη μακρυμάλλα/μαυρομάλλα δε θυμάμαι εκεί μέσα πλην μιας γριέτζως ελληνίδας εκ Πύργου

σήμερα το μεσημέρι μίλησα με τον συναγωνιστή Κορονάκη όπου με διαβεβαίωσε ότι το όνομα της κορασίδος είναι Σοφία.

επιβεβαιώνω την καταγωγή που έγραψες,τις οβίδες που διαθέτει και ηλικιακά κυμαίνεται κάπου στα 40.....τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά το μαλλί είναι μακρύ μέχρι τους ώμους,μαύρου χρώματος :cheesy:

Υ.Γ θα γίνει καταδρομική εντός των επόμενων ημερών μιας και έμαθα ότι ξέρει να παίζει τον πελάτη :grin:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σαν να μην πέρασε ο χρόνος ένα πράγμα. Επίσκεψη μεσοβδόμαδα, καθημερινή, στα μέσα του πρώτου θερινού μήνα.
Οι τιμές κλασσικές, 5 των επισκεπτών και 10 των εργαζομένων.
Παρόντα δύο παλαιότερα βασικά όπλα της επιχείρησης που μεταξύ των άλλων είναι και εντελώς αντίθετα, μιγάδα vs συντοπίτισσα (υπάρχουν αναφορές και σε προηγούμενα ΄΄ρεπορτάζ΄΄ και σχόλια και άλλων συναγωνιστών) και 2 καινούργια μεν,  αλλά για λάτρεις των milf άνω των 40+  όπου τo 40 είναι πολύ… κολακευτικό σαν.. όριο.
Το καινούργιο φυσικά αφορά μόνο τα της μεταγραφής καθώς η μία προέρχεται από το ρόστερ του Λίλυ που ήταν στην Γ Σεπτεμβρίου και είχε καταγραφεί τότε για τις προχωρημένες υπηρεσίες της.  :pipa2:
Υπήρξε μια σχετική κίνηση πελατών τις 2 ώρες που παρέμεινα στον χώρο με αποτέλεσμα να απασχοληθούν όλες οι εργαζόμενες.
Είχε δίκιο ο Γιωργάκης αλλά και ο κολλητός του ο Σαμαράς.
Και λεφτά υπάρχουνε
και
Η ανάπτυξη κατέφθασε.
Τα βασικά δεδομένα για το πολιτιστικό κέντρο παραμένουν, υπάρχει η γνωστή διάθεση από μέρους των κυριών, αλλά χρειάζονται και μια σχετική καθοδήγηση και μια επίσης σχετική εμπειρία διαχείρισης, καθώς μπορεί η ίδια κονσοματρίς να επιδίδεται σε όλα τα ΄΄κόλπα΄΄ :pipa2:  :cum: πάρα.. πέντε, αλλά στις και ..δέκα και σε άλλο γήπεδο να το παίζει σφιχτή και σεμνή.  :grin:
Έχουν και αυτά την πλάκα τους, ειδικά εάν γνωρίζει κάποιος, πρόσωπα και καταστάσεις. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα ίδια για όλους, αλλά μπορούν όμως να γίνουν.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κεφαλληνιας65 λογικα πρεπει να ειναι το Pub65 ε?  :think: Ας το ποσταρω και δω

Παρασκευη βραδυ αφου προηγηθηκε μια συντομη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης με Σεβαλιε Φιντελ, Χλεχλεκια και ΠορνοΜαστορα στην ομαδα προστεθηκε και η Σονια_Ρεντ και αναχωρησαμε προς Λιντο.. Το μαγαζι ηταν γεματο πιρφορους, σκετη απελπισια  :S... Αφου σερβιριστικαμε 5 σαπιες μπυρες σε ποτηρι νερου κατσαμε στο μοναδικο αδειο τραπεζι(που ειναι και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου πισω δεξια γωνια)... Περασαν 2-3 γκομενες και χωρις να κατσουνε καν μας ζητσουσαν να παμε για χωρο  :jerking: :jerking:... Προφανως τις απαξιωσαμε ολες, γρηγορα βαρεθηκαμε και εριξα μια καλτ ιδεα : [size=14pt]PUB65[/size] .. Συμφωνησαν ολοι και αποχωρησαμε...

Μπηκαμε μεσα και οι μοναδικοι πελατες ηταν ενας σαπιος καραφλας και ενας πορνογερος.. Ολες οι κοπελες καθοντουσαν στο μπαρ..

Με το που καθησαμε κατευθειαν ηρθε και εκατσε πανω μου η Μινα με την οποια ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στο παρελθον.. Η Μινα ειναι ενα παρακμιακο γκρανυ γυρω στα 60 με σαπια φατσα, ωραιες βυζαρες και τριχωτη μουναρα.. Μου χρωσταγε ενα γαμησι... Με ξεκιναει κατευθειαν στα γλωσσοφιλα και αρχισα να γλυφω τις βυζαρες της και να τριβω την τριχωτη μουναρα της.. Της ειπα οτι ηρθα για να τη γαμησω σημερα και τη ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει.. Μου ειπε οτι με ενα διπλο ποτο(20 ευρω) θα τα κανουμε ολα.. Το γαμησι θα γινοταν καταδρομικα στη γωνια του μπαρ, αριστερα της εισοδου.. Της λεω ωραιο παμε και εκει με ρωτησε αν θελω "ΜΕ η ΧΩΡΙΣ" προφυλακτικο  :S :S :S :S και εκει σκαλωσα ποιος ξερει ποσα βρωμοχυσια εχει μαζεψει ακαποτα και ποσα παρασημα κουβαλαει.. Τη ρωτησα αν εχει καποτες, μου ειπε οτι δεν εχει και της ειπα οτι ουτε εγω εχω.. Σηκωθηκα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν εχουν κανα λαστιχο, ειχε ο Χλεχλεκιας αλλα δεν το ειχα αναγκη πλεον, με αηδιασε  λιγο + οτι μπανισα ενα πολυ καυλαρικο χοντρο πιπινι.. Γυρισα πισω στη Μινα και της ειπα οτι και καλα δεν ειχε κανενας προφυλακτικα μαζι του και της ειπα οτι θα ερθω μια αλλη μερα εξοπλισμενος..

Την απαξιωσα ετσι και αρχισα να καυλαντιζω με ενα ξανθο ψηλο γκρανυ με ωραιες ενισχυμενες βυζαρες μου ηταν μεσα απ το μπαρ.. Λιτσα νομιζω τη λεγανε.. Καυλαντισαμε αρκετα μεχρι που επιτελους ηρθε διπλα μου η χοντρουλα που περιμενα πως και πως..

Δωρα τη λενε, Ελληνιδα 28 ετων, χοντρη με βυζαρες και ομορφο προσωπο.. Κατευθειαν την κερασα ποτο και πηγαμε στη γωνια του μπαρ και ξεκινησαμε τρελα γνωσοφιλιδια, δαχτυλιασματα της εγλυφα τις θεικες βυζαρες.. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα γεματη υγρα και πολυ στενη με ειχε κατακαυλωσει η πουτανα και το δευτερο ποτο δεν αργησε να ερθει.. Της ειπα ποσα θελει για να τα κανουμε ολα και μου λεει οτι δεν γινεται αυτο εδω μεσα εκτος αμα κερασεις 10 ποτα και τετοια.. Της ειπα οτι δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα και συνεχισαμε το καυλαντισμα και το χαμουρεμα για κανα μισαωρο συνολο..  :cum: :cum:

Μετα πηγα ξαναεκατσα στο μπαρ, παραγγειλα 2ο ουισκι(ακατεργαστο μαζουτ με βυτριωλη) για να στρωσει ο λαιμος μου το ειχα τεραστια αναγκη και εμεινα καμια ωρα ακομα να καυλαντιζω περικυκλωμενος απο Δωρα, Μινα και μεσα απ το Μπαρ το ξανθο γκρανυ.. :rockon: :rockon:

Περασα πολυ ωραιο ηταν πολυ καλτ ρομαντικη βραδια στο αγαπημενο μου μαγαζι και μου στοιχησε συνολικα 30 ευρω(2 ποτα δικα μου και 2 στη Δωρα).. Χαιρετησα τα κοριτσια γυρω στις 6 το πρωι μιας και εκλεινε το μαγαζι κιολας και αναχωρησαμε και αφου αφησαμε τη ΣονιαΡεντ σπιτι συνεχησαμε για Μεταξουργειο οπου εριξα μια διπλη καταθεση στο Κολωνου48 σε ενα ξανθο μωρακι την Ελενα και ο Πορνομαστορας εκανε ρομαντικη παρτουζα με 2 φαλαινες στο Κολωνου 53  :rockon: :rockon:, την Λιντα τη φωκια και την τρομακτικη τερατωδη Ειρηνη  :S.. Το ειχε τεραστια αναγκη..  :rockon: :rockon:

Επεστρεψα σπιτι γυρω στις 7μιση χαρουμενος, εχοντας αναρωσει πληρως απο την ιωση που με ταλαιπωρουσε τις τελευταιες μερες(τα γλωσοφιλα με γκρανια, τα γλυφομουνια στο Μεταξουργειο και το ακατεργαστο μαζουτ στα κωλομπαρα ειναι η καλυτερη αντιβιωση, το μυστικο της υγειας και της ευεξιας που λεει και ο Ευλογητος), εριξα και μια μαλακια ακομα σκεπτομενος τη Δωρα και κοιμηθηκα..  :cum: :cum:

είμουν έτοιμος για κωλομπαρότσαρκα, μα μετά απ`αυτό έχω έντονες τάσεις αυτοευνουχισμού !

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κεφαλληνιας65 λογικα πρεπει να ειναι το Pub65 ε?  :think: Ας το ποσταρω και δω

Παρασκευη βραδυ αφου προηγηθηκε μια συντομη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης με Σεβαλιε Φιντελ, Χλεχλεκια και ΠορνοΜαστορα στην ομαδα προστεθηκε και η Σονια_Ρεντ και αναχωρησαμε προς Λιντο.. Το μαγαζι ηταν γεματο πιρφορους, σκετη απελπισια  :S... Αφου σερβιριστικαμε 5 σαπιες μπυρες σε ποτηρι νερου κατσαμε στο μοναδικο αδειο τραπεζι(που ειναι και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου πισω δεξια γωνια)... Περασαν 2-3 γκομενες και χωρις να κατσουνε καν μας ζητσουσαν να παμε για χωρο  :jerking: :jerking:... Προφανως τις απαξιωσαμε ολες, γρηγορα βαρεθηκαμε και εριξα μια καλτ ιδεα : [size=14pt]PUB65[/size] .. Συμφωνησαν ολοι και αποχωρησαμε...

Μπηκαμε μεσα και οι μοναδικοι πελατες ηταν ενας σαπιος καραφλας και ενας πορνογερος.. Ολες οι κοπελες καθοντουσαν στο μπαρ..

Με το που καθησαμε κατευθειαν ηρθε και εκατσε πανω μου η Μινα με την οποια ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στο παρελθον.. Η Μινα ειναι ενα παρακμιακο γκρανυ γυρω στα 60 με σαπια φατσα, ωραιες βυζαρες και τριχωτη μουναρα.. Μου χρωσταγε ενα γαμησι... Με ξεκιναει κατευθειαν στα γλωσσοφιλα και αρχισα να γλυφω τις βυζαρες της και να τριβω την τριχωτη μουναρα της.. Της ειπα οτι ηρθα για να τη γαμησω σημερα και τη ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει.. Μου ειπε οτι με ενα διπλο ποτο(20 ευρω) θα τα κανουμε ολα.. Το γαμησι θα γινοταν καταδρομικα στη γωνια του μπαρ, αριστερα της εισοδου.. Της λεω ωραιο παμε και εκει με ρωτησε αν θελω "ΜΕ η ΧΩΡΙΣ" προφυλακτικο  :S :S :S :S και εκει σκαλωσα ποιος ξερει ποσα βρωμοχυσια εχει μαζεψει ακαποτα και ποσα παρασημα κουβαλαει.. Τη ρωτησα αν εχει καποτες, μου ειπε οτι δεν εχει και της ειπα οτι ουτε εγω εχω.. Σηκωθηκα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν εχουν κανα λαστιχο, ειχε ο Χλεχλεκιας αλλα δεν το ειχα αναγκη πλεον, με αηδιασε  λιγο + οτι μπανισα ενα πολυ καυλαρικο χοντρο πιπινι.. Γυρισα πισω στη Μινα και της ειπα οτι και καλα δεν ειχε κανενας προφυλακτικα μαζι του και της ειπα οτι θα ερθω μια αλλη μερα εξοπλισμενος..

Την απαξιωσα ετσι και αρχισα να καυλαντιζω με ενα ξανθο ψηλο γκρανυ με ωραιες ενισχυμενες βυζαρες μου ηταν μεσα απ το μπαρ.. Λιτσα νομιζω τη λεγανε.. Καυλαντισαμε αρκετα μεχρι που επιτελους ηρθε διπλα μου η χοντρουλα που περιμενα πως και πως..

Δωρα τη λενε, Ελληνιδα 28 ετων, χοντρη με βυζαρες και ομορφο προσωπο.. Κατευθειαν την κερασα ποτο και πηγαμε στη γωνια του μπαρ και ξεκινησαμε τρελα γνωσοφιλιδια, δαχτυλιασματα της εγλυφα τις θεικες βυζαρες.. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα γεματη υγρα και πολυ στενη με ειχε κατακαυλωσει η πουτανα και το δευτερο ποτο δεν αργησε να ερθει.. Της ειπα ποσα θελει για να τα κανουμε ολα και μου λεει οτι δεν γινεται αυτο εδω μεσα εκτος αμα κερασεις 10 ποτα και τετοια.. Της ειπα οτι δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα και συνεχισαμε το καυλαντισμα και το χαμουρεμα για κανα μισαωρο συνολο..  :cum: :cum:

Μετα πηγα ξαναεκατσα στο μπαρ, παραγγειλα 2ο ουισκι(ακατεργαστο μαζουτ με βυτριωλη) για να στρωσει ο λαιμος μου το ειχα τεραστια αναγκη και εμεινα καμια ωρα ακομα να καυλαντιζω περικυκλωμενος απο Δωρα, Μινα και μεσα απ το Μπαρ το ξανθο γκρανυ.. :rockon: :rockon:

Περασα πολυ ωραιο ηταν πολυ καλτ ρομαντικη βραδια στο αγαπημενο μου μαγαζι και μου στοιχησε συνολικα 30 ευρω(2 ποτα δικα μου και 2 στη Δωρα).. Χαιρετησα τα κοριτσια γυρω στις 6 το πρωι μιας και εκλεινε το μαγαζι κιολας και αναχωρησαμε και αφου αφησαμε τη ΣονιαΡεντ σπιτι συνεχησαμε για Μεταξουργειο οπου εριξα μια διπλη καταθεση στο Κολωνου48 σε ενα ξανθο μωρακι την Ελενα και ο Πορνομαστορας εκανε ρομαντικη παρτουζα με 2 φαλαινες στο Κολωνου 53  :rockon: :rockon:, την Λιντα τη φωκια και την τρομακτικη τερατωδη Ειρηνη  :S.. Το ειχε τεραστια αναγκη..  :rockon: :rockon:

Επεστρεψα σπιτι γυρω στις 7μιση χαρουμενος, εχοντας αναρωσει πληρως απο την ιωση που με ταλαιπωρουσε τις τελευταιες μερες(τα γλωσοφιλα με γκρανια, τα γλυφομουνια στο Μεταξουργειο και το ακατεργαστο μαζουτ στα κωλομπαρα ειναι η καλυτερη αντιβιωση, το μυστικο της υγειας και της ευεξιας που λεει και ο Ευλογητος), εριξα και μια μαλακια ακομα σκεπτομενος τη Δωρα και κοιμηθηκα..  :cum: :cum:

θα ήθελα να μάθω στην έκθεση τι βαθμό έπαιρνες ,γιατί η καταγραφή είναι φοβερή

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Επίσκεψη μέσα στις γιορτές.
Το ρόστερ του μαγαζιού ήταν/είναι σαν το ντεκόρ του. Δεν αλλάζει (σχεδόν) με τίποτα.  :grin:
Άντε να περνάνε 2-3 καινούργια πρόσωπα κάθε σεζόν αλλά και αυτά δεν πρέπει να μένουν.
Ιδιαίτερη κίνηση δεν είχε, 2 άτομα είδα όταν πήγα και άντε να είχαν γίνει σε αριθμό 3 κατά την αναχώρηση.
Στην επίσκεψη  μου αυτή, είδα όλες τις προαναφερόμενες από ρεπορτάζ και άλλων συναδέλφων και αυτή την φορά έμεινα γιατί ήταν από τις περιόδους των..μεταγραφών-προσθηκών.
Ελληνίς και μάλιστα από Πελοπόννησο όπως βέβαια και το σταθερό όπλο του καταστήματος η Μανιάτισα.  :grin:
Πρέπει να είναι ποιό νέα σε ηλικία (35αρα) αλλά και να μην είναι στα χρόνια είναι όμως σε όλα τα υπόλοιπα καθότι ως γνήσιος..ρεπόρτερ το έκανα αναλυτικό και εμπεριστατωμένο το ρεπορτάζ εις βάθος , πλάτος,κλπ και δεν τίθεται σε τίποτα θέμα σύγκρισης.
Άλλου επιπέδου μπαλκόνια  :tits: , υπαίθριος, υπόγεια, ακάλυπτος, κλπ η Λίτσα(???... όρκο δεν παίρνω αλλά σίγουρα κάτι σε...ιτσα ήταν) όπως και γενικώς ποιό ενδιαφέροντα ''εσωτερικό κόσμο'' σε σχέση με την μακρομαλούσα μαυρομάλλα. Και βέβαια σε κόντρα και στο μαλλί αφού η πρώην(κατά δήλωση της) καστανή είναι τώρα με ξανθή κουρούπα.  :cheesy:
Άλλο στυλ από την φιλόμουση και κουνίστρα ''στα καλά της'', ποιο μερακλαντάν.. ποιό άγριο, αλλά αυτά είναι γούστα. Εξ άλλου και οι..τίγρεις στην ίδια κατηγορία με τις γάτες είναι. Απλά οι πρώτες είναι ποιο επικίνδυνες, όμως και αυτό έχει την χάρη του.
Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις του στυλ τι γίνεται, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί παλιότερα και για αυτές που παραμένουν, αλλά και για ότι γίνεται εντός μαγαζιού. Στις δυο άκρες του μπαρ οι τολμηροί μπορούν να ''ολοκληρώσουν''  :pipa2:  :fuck1: την γνωριμία τους. Η καλύτερη βέβαια παραμένει η γωνία μπαίνοντας.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Επίσκεψη πρόσφατη με το νέο έτος
Παρούσες όλες οι προαναφερόμενες και από τα ρεπορτάζ των συναδέλφων αλλά και μια νέα(??) προσθήκη, εξωτικής απόχρωσης. Τα ερωτηματικά γιατί ίσως και να ήταν παλιότερα εκεί ή στα τριγύρω μαγαζιά..ξέχασα όμως να ρωτήσω.
Έχω πάντως μια υποψία, μια υπεροψία, μια ..αναφυλαξία, ότι πρέπει να είχαμε ''συστηθεί'' ξανά μάλλον στο ιστορικόν Λούσυ..τέρμα Γάμα Σεπτεμβρίου και μάλιστα πρέπει να την έχω μνημονεύσει. Ή τέλος πάντων είναι μια ανάλογη καλή με εκείνη περίπτωση.
Γαζέλα από Αιθιοπία (κατά δήλωση της), ύψος με τακούνια στο 1.80, με πολύ μακρύ μαλλί δίχρωμο(με ξανθιές ανταύγειες)  και εξαιρετικού γενικού στυλ, αλλά και ομορφιάς, καθότι μιγάς.
Επειδή όμως τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν και ιδιαίτερα σκοτεινά, είχε κόσμο και είχαν χαμηλώσει τα φώτα σε κατάσταση βομβαρδισμού, είναι και η συγκεκριμένη (Τζώρτζια) μιας δεδομένης σκούρας απόχρωσης, προερχόμουν και από μια γιορτή όπου το μόνο έντονο ενδιαφέρον ήταν το αλκοόλ  :rolleyes: οπότε ίσως και στα της περιγραφής να μην είμαι εντελώς και με τόσο ξεκάθαρη..ματιά.  :grin:
Βέβαια τώρα το θέμα βαθμολόγησης είναι για το αν θα είναι στην κατηγορία του 10 ή του 8-9.  :o
Πάντως ακόμη και για παρέα η νεαρά (24 καρατίων, έτσι εξομολογήθηκε και δεν πρόκειται να διαφωνήσω) ήταν ενδιαφέρουσα σε όλα της.
Τα υπόλοιπα όπλα του μαγαζιού σε παράταξη, όχι όλες δηλαδή καθότι 2-3 ήταν ''απασχολημένες'', οι κυρίες μέσα από το μπαρ τύφλα και απ έξω η ..Σαλώμη που παρά την ''κίνηση'' και την χάι διάθεση της, είχε αναδουλειές, το είχε ρίξει στα λικνίσματα έχοντας αναλάβει εξ ολοκλήρου και την μουσική επένδυση του χώρου.
Βέβαια οι μουσικές της επιλογές είναι τέτοιες που αν δεν είχα ''καλή παρέα'' ή θα έφευγα ή θα την κράταγα στην ''εσωτερική πίστα'' (μπαίνει και χορεύει ανάμεσα στα πόδια) μπας και σταματήσει να βάζει ότι της έρθει.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
γεια σου ρε seihi με τις αναφορες σου...αντε και καλη χρονια :rockon:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά και καλά σε σένα και σε όλους φυσικά.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Εαν η ξανθια ομορφουλα ελληνιδα που λες ειναι η Λιτσα κακως δεν την κερασες ποτο..Θα ειχες γαμηθει στα γλωσοφιλλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom