Νέα

Κεφαλληνιας 48 Κωλόμπαρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Γυρναω απο το μετωπο και ενημερωνω....ημουνα στην Φωκυονος Νεγρη σε μια καφε και εβλεπα το ποδοσφαιρο και μετα σκεφτομουνα για Βαρβαρα στο βουρβαχη 19 αλλα δεν ειχα το τηλεφωνο και δεν αποφασισα να παρω ταξι να παω..... μπας και δεν ηταν ανοιχτο μιας και πολλα τωρα κλεινουν νωρις και ηταν περασμενες 02.00!!..Πηρα τα ποδια μου και πηγα στο μπαρακι αυτο!!!...Με το που μπηκα μεσα ενα ξανθο τεμαχιο εκ Ρωσιας ονοματι Αννα επεσε στην αγκαλια μου, καθοτι με θυμηθηκε απο αλλο μπαρ στα Κατω Πατησια που δουλευε στο παρελθον και ημουνα τακτικος θαμωνας!!!Επτα γυναικες ειχε το μαγαζι..... μεσα στις επτα ειχε και μια μαυρη..... οι αλλες οι περισσοτερες απο πρωην Σοβιετικη Ενωση-Ουκρανια(μια) και αξιζαν οι δυο σαν εμφανιση!!!Κατεβασα επτα ουισκι..... δεν κερασα καμμια και πριν λιγο εφυγα!!!...Τωρα μπηκα σπιτι!!Νεκρα μεσα στο μαγαζι.... ημουνα εγω.... μια παρεα Αλβανων και ενας αλλος Ελληνας πιο μεγαλος στην ηλικια απο μενα!!!...Σε γενικες γραμμες το μαγαζι σε μετριοτητα!!Το ανδρικο ποτο 7 ευρω...και το γυναικειο νερακι 10!!!...Αυτα....για σας...κατι που παιχτηκε με μενα και μια απο τα τεμαχια(μπαροβιες) το κραταω για τον εαυτο μου!!!θα παω παλι αυτες τις ημερες!!!

Γιατί μας το κάνεις αυτό; Τόοοοοσο πολύ σοβαρό είναι που δεν λέγεται;;;;;;;; Δώσε μάτι στο λαό! :cool2:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
για το εναλλαξ μιλαμε??

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  με καποιες απο εκει μεσα γινεται παιχνιδι,  αλλα μονο εξω απο το μαγαζι.

Επισκέπτης
λοιπον κωλοπαιδο κανονησε μεσα στην βδομαδα με τον αλλο το θεοτρελο το μακη να κανουμε κρουση! η συσορευση σπερματος εχει αρχισει και με ενοχλει επυκινδινα και πρεπει να ξαλαφροσω ο καψερος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
λοιπον κωλοπαιδο κανονησε μεσα στην βδομαδα με τον αλλο το θεοτρελο το μακη να κανουμε κρουση! η συσορευση σπερματος εχει αρχισει και με ενοχλει επυκινδινα και πρεπει να ξαλαφροσω ο καψερος  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

μέσα μύστη μου δηλώνω παρόν να εκπορνευτούμε μέχρι εσχάτον στο κωλόμπαρο :grin:

Επισκέπτης
πότε θα πάμε το έχω ανάγκη μύστη μου????? :grin:

λεω για τεταρτη για γνωστο ασιατικο κωλομπαρο τρουμπας με την επωνυμια "ασπρο αλογο"  αποταμιευω λευτα απο τωρα για ανελεητο φυτιλιασμα μεχρι τελευταιου πορνο cent!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
λεω για τεταρτη για γνωστο ασιατικο κωλομπαρο τρουμπας με την επωνυμια "ασπρο αλογο"  αποταμιευω λευτα απο τωρα για ανελεητο φυτιλιασμα μεχρι τελευταιου πορνο cent!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Ριξε ενημερωση για το μαγαζι και γεωγραφικη θεση ρε συναγωνιστη

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πηρα τα ποδια μου και πηγα στο μπαρακι αυτο!!!...Με το που μπηκα μεσα ενα ξανθο τεμαχιο εκ Ρωσιας ονοματι Αννα επεσε στην αγκαλια μου, καθοτι με θυμηθηκε απο αλλο μπαρ στα Κατω Πατησια που δουλευε στο παρελθον και ημουνα τακτικος θαμωνας

απο ηλικια περιπου 45αρα ? 

Επισκέπτης
Ριξε ενημερωση για το μαγαζι και γεωγραφικη θεση ρε συναγωνιστη

στην πλεον ρωμαντικη τρουμπα θα βρεις το εν λογω χαμετυπιο με την ονομασια white horse μην με ρωτισεις δρομο δεν θυμαμαι! η προθυπουργαρα με εβαλε σε αυτα τα αχαρτογραφητα λιμερια που πριν δεν τα ηξερα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εχουν ερθει αρκετες καινουργιες.        αλλα η ελενη η ρουμανα  εξακολουθει και ξεχωριζει.    μακραν απο τις υπολοιπες .    πολυ καβλα το μωρο.    την προηγουμενη βδομαδα  πετυχα στην λ. αλεξανδρας  την ντιβα την αντριαννα.    :2funny: :2funny:  ειχε  ενα στυλ και ενα τουπε χιλιων καρδιναλιων.      αυτη και καμμια αλλη.  ολες οι αλλες μπροστα της, ειναι απλες οδοντοκρεμες.  ο κολος της  σαν της αρκουδας  ειναι.       

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παντως η ρουμανα  η ελενη  εκει μεσα,  ολα της  ειναι στυλ  baby.      προσωπο, σωμα, βυζακια,  μουνακι.    ειναι  και η στελλα η βουλγαρα  για οσους θελουν μεγαλη ( 55αρα  ειναι , αλλα κρατιεται πολυ καλα για την ηλικια της.  και πολυ καθαρη.  και  δεν λεει και οχι.  αυτο της ελειπε κιολας  στην ηλικια που ειναι.  να κανει την δυσκολη και την επιλεκτικη ). 

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
......   ειναι  και η στελλα η βουλγαρα  για οσους θελουν μεγαλη ( 55αρα  ειναι , αλλα κρατιεται πολυ καλα για την ηλικια της.  και πολυ καθαρη.  και  δεν λεει και οχι.  αυτο της ελειπε κιολας  στην ηλικια που ειναι.  να κανει την δυσκολη και την επιλεκτικη ). 

Μη μου πεις οτι η Στελλα κανει και ραντεβού "εξω"

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
καμια με  :tits: :tits: εχειιι/?/????

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Είχα κάτσει παλιά μαζί της στο Κεφ. 65 που δούλευε πριν κανα χρόνο και πρόσφατα πριν κανα μήνα την πέτυχα στο Κεφ. 48 και κάτσαμε πάλι μαζί. Γενικά ναι με ξέρει και εχουμε και τηλέφωνα αλλά δεν έχω αποπειραθεί να της κάνω καμιά νύξη για έξω. Λίγο η προχωρημένη ηλικία, λίγο το σχετικά σοβαρό στυλ της δεν με προδιαθέτει για βιζιτοκαταστάσεις.
Για αυτό είπα ότι θα μου έκανε εντύπωση εάν έκανε τέτοια πράματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom