spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Γυρναω απο το μετωπο και ενημερωνω....ημουνα στην Φωκυονος Νεγρη σε μια καφε και εβλεπα το ποδοσφαιρο και μετα σκεφτομουνα για Βαρβαρα στο βουρβαχη 19 αλλα δεν ειχα το τηλεφωνο και δεν αποφασισα να παρω ταξι να παω..... μπας και δεν ηταν ανοιχτο μιας και πολλα τωρα κλεινουν νωρις και ηταν περασμενες 02.00!!..Πηρα τα ποδια μου και πηγα στο μπαρακι αυτο!!!...Με το που μπηκα μεσα ενα ξανθο τεμαχιο εκ Ρωσιας ονοματι Αννα επεσε στην αγκαλια μου, καθοτι με θυμηθηκε απο αλλο μπαρ στα Κατω Πατησια που δουλευε στο παρελθον και ημουνα τακτικος θαμωνας!!!Επτα γυναικες ειχε το μαγαζι..... μεσα στις επτα ειχε και μια μαυρη..... οι αλλες οι περισσοτερες απο πρωην Σοβιετικη Ενωση-Ουκρανια(μια) και αξιζαν οι δυο σαν εμφανιση!!!Κατεβασα επτα ουισκι..... δεν κερασα καμμια και πριν λιγο εφυγα!!!...Τωρα μπηκα σπιτι!!Νεκρα μεσα στο μαγαζι.... ημουνα εγω.... μια παρεα Αλβανων και ενας αλλος Ελληνας πιο μεγαλος στην ηλικια απο μενα!!!...Σε γενικες γραμμες το μαγαζι σε μετριοτητα!!Το ανδρικο ποτο 7 ευρω...και το γυναικειο νερακι 10!!!...Αυτα....για σας...κατι που παιχτηκε με μενα και μια απο τα τεμαχια(μπαροβιες) το κραταω για τον εαυτο μου!!!θα παω παλι αυτες τις ημερες!!!
Γιατί μας το κάνεις αυτό; Τόοοοοσο πολύ σοβαρό είναι που δεν λέγεται;;;;;;;; Δώσε μάτι στο λαό!