pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αν ψηφίζουν πασόκ ναι.στης 7 του μάη όλες θα ναι ελεύθερες πάλι...
Αν ψηφίζουν πασόκ ναι.στης 7 του μάη όλες θα ναι ελεύθερες πάλι...
Την ποινικοποίηση της απροφύλακτης επαφής με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες πρότεινε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Αλήθεια πόσο Μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια δήλωση??
"Απροφύλακτη επαφή με παράνομα εκδιδόμενη γυναίακα". Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις....
Ο πλασιέ γενοσήμων έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά το θέμα είναι πως θα προσδιοριστεί ότι η γυναίκα είναι παράνομα εκδιδόμενη.
Nαι ρε μαγκες,ετσι ειναι,η προστασια μας ειναι δικη μας ευθηνη και δεν πρεπει να παρασυρωμαστε.
Και δεν να κανει αν ειναι στουντιο ή μπουρδελο γιατι εμενα μου εχει τυχει σε καλο στουντιο η κοπελα να μου προτεινει ελευθερο πρωκτικο για 20 ευρω επιπλεον! Μιλαμε για κασκαντερ!
Γιατι που σε προστατεψε η πολιτεια για να σε προστατεψει απο τις πουτανες?
Εδω ρε μας σκοτωνουν σαν σκυλια οι λαθρομεταναστες για 5 ευρω και δεν συγκινειτε κανεις,οτι θελουμε λεμε τωρα?
Αδελφε, μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μια περιορισμενη μειονοτητα οι αρρωστοι στο μυαλο και στη ψυχη, πραγματικα το ευχομαι αν και εχω τις αμφιβολιες μου. Επισης μου κανει εντυπωση πως και δεν τις εγδυσαν κιολας να τις φωτογραφισουν , ουτως η αλλως ο εξευτελισμος και ο διασυρμος αρρωστων ανθρωπων δεν ειναι λιγοτερος με τα ρουχα, απλα θα ενισχυαν το θεαμα , οπως οι ρωμαιοι στις αρενες , οι ναζι στα κρεματορια κλπ. Ολοι αυτοι που κραυγαζουν ανοητες κραυγες ειναι αυτοι που ζητανε εξιλαστηρια θυματα, που οι ιδιοι τελικα δημιουργουν γιατι πρεπει να υπαρχει το συγκριτικο στοιχειο που κανει τους ιδιους αλανθαστους και αλωβητους κριτες. Αν δεν εχεις τιποτα που να βασισεις και να δειξεις την αξια σου σαν ανθρωπος πρεπει να δημιουργησεις κατι φαινομενικα χειροτερα απο σενα ωστε τελικα να φαινεσαι καλυτερος.Σύμφωνα με την άποψη μερικών, ευτυχώς λίγων, θα έπρεπε μέχρι και να ανοίξουν τον ζωολογικό κήπο να τις πετάξουν στα θηρία.
Την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας, με ηπατίτιδα C, που αν νοσήσεις...χαίρεται.
Επειδή όμως αυτό το θέμα δεν πουλάει, δεν προβάλλεται. Ασε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν αν έχουν και τι, αφου εκδηλώνει συμπτώματα μόνο αν νοσήσεις και αυτά δεν είναι ίδια για όλους.
Να αρχίσουν να βάζουν και αυτούς σε λίστες.
Να ξανα ανοίξουν και 2-3 σπιναλόγκες όπως τον ''παλιό καλό καιρό''.
Πάντα οι κομπλεξικοί κάθε μορφής θέλουνε να υπάρχουν περιθωριακές ομάδες και αν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν από μόνοι τους. Τους κάνει καλό στο εγώ τους.
Ευτυχώς είναι πάντα οι λιγότεροι και δυστυχώς για αυτούς δεν αντιλαμβάνονται ότι στην ουσία στο περιθώριο είναι οι ίδιοι στην ουσία.
Οι γυναίκες αυτές έγιναν θυσία στον βωμό της προσέλευσης θεατών-πελατών-ψηφοφόρων.
Δεν φτάνει που έτσι και αλλιώς έχουν το πρόβλημα τους διέλυσαν και την ζωή όλου του περίγυρου τους και μερικοί μπορούν και να πανηγυρίζουν για το κατόρθωμα.
Πάντα ο φόβος προσελκύει και στα δύσκολα τον θυμούνται.
Είναι το τελευταίο τους χαρτί εν όψει των εκλογών αλλά απευθύνονται σε μια εξαιρετικά περιορισμένη μειονότητα. Στους ''άρρωστους'' στο μυαλό και στην ψυχή.
Τι να απαιτησεις απο τους αχρηστους μωρε? Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου!
Άλλες 5. Μαζί με την πρώτη Ρωσίδα φτάνουν τις 17. Άλλαξε κι ο τίτλος.