Νέα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στις 24 οι εκδιδόμενες με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο πλασιέ γενοσήμων έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά το θέμα είναι πως θα προσδιοριστεί ότι η γυναίκα είναι παράνομα εκδιδόμενη.
Πρακτικά, το 90% των γυναικών, ακόμα και με χαρακτηρισμό, είναι παράνομα εκδιδόμενες λόγω νομοθετικού πλαισίου.
Επίσης, υποθέτω α κοντράριο, δεν τρέχει τίποτα με την απροφύλακτη επαφή με νόμιμα εκδιδόμενες.

Να σημειώσω ότι οι ποινικοποίηση δεν έχει αναδρομική ισχύ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Την ποινικοποίηση της απροφύλακτης επαφής με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες πρότεινε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αλήθεια πόσο Μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια δήλωση??

"Απροφύλακτη επαφή με παράνομα εκδιδόμενη γυναίακα". Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις....

Στις μέρες μας το κάθε μαλακομπουκωμένο βρίσκει χώρο στην τηλεόραση να πεταξει τη μαλακία του ................................................................

Αν αυτός που κάθεται και τον ακούει δεν ήταν αλήτης ρουφιάνος δηνοσιογλείφτης λαμογιο τσάτσος του μπουρδέλου συντάγματος  και τον ρώταγε ευγενικά "εσείς κύριε υπουργέ που ψωνίζετε τις νόμιμες εκδιδόμενες" , Θα ζούσαμε σε άλλη χώρα!
Το νου σας την Κυριακή!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ο πλασιέ γενοσήμων έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά το θέμα είναι πως θα προσδιοριστεί ότι η γυναίκα είναι παράνομα εκδιδόμενη.

Μάλλον ο πελάτης πρέπει πριν δει την κοπέλα  να δει τα χαρτιά της. ΑΝ είναι νόμιμη να δει την κοπέλα και αφού τη δεί και περάσει μπορεί να κάνει ελεύθερα ακάποτο σεξ γιατί απλά δεν είναι παράνομη.

Από τη δήλωση προσωπικά αυτά καταλαβαίνω τα οποία βέβαια μπορούν να γίνουν μόνο στο μυαλό πεφωτισμένων πολιτικών που είναι εκτός πραγματικότητας...

Πριν ανοίξει κάποιος το στόμα του πρέπει να βάλει το μυαλό του (αν έχει) να δουλέψει και ειδικά όταν είναι και υπουργός.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Το αν οι τυπισσες ειναι ζακια ή οχι ειναι δευτερεύον.
Αυτο στην τελική δεν ειναι καν το θέμα. Αν το θέμα ειναι αυτό τοτε δεν εχει καμια σχεση με αυτο το site.
Καποιοι λενε οτι η αστυνομια πηγε και βουτηξε απλα 10 ζακια για να παρουσιασει και καλα εργο προεκλογικα και οτι αυτες οι τυπισσες δεν εχουν σχεση με την μεση εκδιδομενη γυναικα(sic). Συμφωνουμε για τα προεκλογικα κολπα. Και διαφωνουμε σε ολα τα υπολοιπα.
Ποσες εκδιδονται στην Αθηνα περιπου? Να πουμε 3-4000 ετσι για την συζητηση? Απο αυτες τις 4000(ο αριθμος ειναι καθαρα ενδεικτικος) η πλειοψηφια ειναι καθαρες δηλαδη και δεν εχουν κανενα νοσημα? Ποσες ειναι οι πιθανοτητες? Βγαλτε στην απεξω callgirls και στουντιο(αν και για αρκετα στουντιο εχω πολλες αμφιβολιες κατα ποσο προσεχουν τις κοπελες τους αλλα τελοσπαντων και σε αυτο). Στο 70% των περιπτωσεων δεν γινονται ποτε ελεγχοι. Βασιζομαστε στην εικονα που σχηματιζουμε με το που τις βλεπουμε και στην καλη μας θεληση.
Δευτερον και πολυ σημαντικο. Εχει κατσει κανεις να σκεφτει ποσοι απο τους πελατες ειναι καθαροι? Δεν πανε ολοι μπανιαρισμενοι, φρεσκοι φρεσκοι να γαμησουν. Δεν ειναι μονο το ΑIDS. Υπαρχουν και αλλες ασθενειες. Ειμαστε τοσο μαλακες που εχουμε παντα την απαιτηση απο τις τυπισσες ναναι πεντακαθαρες(λογικο αφου ειναι και καλα η δουλεια τους) αλλα για εμας δεν σκεφτομαστε. Ποσες κριτικες εχετε δει στις οποιες τυπος ναναι ειλικρινης και να πει οτι η κοπελα δεν παρειχε καποια υπηρεσια επειδη αυτος δεν ηταν τοσο καθαρος οσο επρεπε? ΚΑΜΙΑ. 0. Παντα η τυπισσα φταιει σε οσες κριτικες διαβαζουμε και γραφουμε. Βαριεται, ειναι καργιολα, δεν της αρεσει αυτο που κανει και παει λεγοντας. Παντα η κοπελα φταιει. Ποτε εμεις οι ιδιοι.
Ειναι δυνατον?
Δεν εχετε ανοιξει ποτε τετοια κουβεντα με κοπελα σε στουντιο? Για ρωτηστε την επομενη φορα. Να δειτε τι θα σας απαντησουν, να φριξετε. Παει ο μαλακας ο απλυτος που επειδη εχει λεφτα για ξοδεμα νομιζει κιολας οτι η αλλη πρεπει να κανει τα παντα. Και εχει να ξυριστει για παραδειγμα ο γυφτος κανα 3μηνο!
Σιγα ρε φιλε θα πει ο αλλος, αφου ντουζιερες υπαρχουν στα στουντιο. Μαλιστα. Αν εχουμε να πλυθουμε και να ξυριστουμε κανα 3μηνο δηλαδη, δεν τρεχει αφου υπαρχει ντουζιερα....οτι ναναι. Αν ο αλλος εχει πανω στον πουτσο του δηλαδη της παναγιας τα ματια και ζητησει ελευθερο στοματικο, θα φταιει η πουτανα μετα αν δεν το κανει. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι πρωτον φυλατε τα ρουχα σας για να χετε τα μισα(ειδικα εσεις οι αγαπησιαρηδες οι οποιοι εκφραζεστε με γλυκολογα για τις πουτανες που πατε λες και ειναι φιλες σας η λες και εσας σας αγαπανε ενω τους υπολοιπους τους εχουν απλα για πελατες). Κανεις μας δεν μπορει να ξερει τι γινεται.

Και κατα δευτερον και εξισου σημαντικο, σκεφτειτε και λιγο την υγιεινη σας πριν κανετε οτι κανετε. ΔΕΝ ειναι δυνατον να φταινε παντα οι πουτανες.

Το ΑΙDS, η ηπατιτιδα, η συφιλλη κλπ. δεν κανουν διακρισεις. Δεν αφορουν μονο αυτην που εκδιδεται. Αλλα οσο υπαρχει η νοοτροποια του στυλ 'θα τυχει σε αλλον' τι περιμενουμε? Αυτα και συγγνωμη αν κουρασα.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Nαι ρε μαγκες,ετσι ειναι,η προστασια μας ειναι δικη μας ευθηνη και δεν πρεπει να παρασυρωμαστε.
Και δεν να κανει αν ειναι στουντιο ή μπουρδελο γιατι εμενα μου εχει τυχει σε καλο στουντιο η κοπελα να μου προτεινει ελευθερο πρωκτικο για 20 ευρω επιπλεον! Μιλαμε για κασκαντερ!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Nαι ρε μαγκες,ετσι ειναι,η προστασια μας ειναι δικη μας ευθηνη και δεν πρεπει να παρασυρωμαστε.
Και δεν να κανει αν ειναι στουντιο ή μπουρδελο γιατι εμενα μου εχει τυχει σε καλο στουντιο η κοπελα να μου προτεινει ελευθερο πρωκτικο για 20 ευρω επιπλεον! Μιλαμε για κασκαντερ!

Φίλε μου παρ' ότι πιστεύω ότι για την προστασία των πολιτών κατ' αρχάς υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία (τα οποία τα πιάνουν και κάνουν τα στραβά μάτια) αν υποθέσουμε ότι όλοι οι πελάτες αναλαμβάνουν την δική τους ευθύνη, τότε όλα τα μπουρδέλα απλά δεν θα είχαν πελάτες γιατί κανείς δεν θα πήγαινε να πηδείξει κάτω από τις συνθήκες των μπουδέλων για παράδειγμα του μεταξουργείου!

Οι πολίτες πληρώνουν -πολλούς - φόρους για να προστατεύονται. Αν υπάρχουν παράνομα εκδιδόμενες, άρρωστες κλπ υπεύθυνη είναι η πολιτεία.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Γιατι που σε προστατεψε η πολιτεια για να σε προστατεψει απο τις πουτανες?
Εδω ρε μας σκοτωνουν σαν σκυλια οι λαθρομεταναστες για 5 ευρω και δεν συγκινειτε κανεις,οτι θελουμε λεμε τωρα?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Γιατι που σε προστατεψε η πολιτεια για να σε προστατεψει απο τις πουτανες?
Εδω ρε μας σκοτωνουν σαν σκυλια οι λαθρομεταναστες για 5 ευρω και δεν συγκινειτε κανεις,οτι θελουμε λεμε τωρα?

Φίλε μου αυτό σου λέω και δεν το κατάλαβες.
Η μόνη ευθύνη που αναλαμβάνει η πολιτεία είναι μαλακισμένες δηλώσεις ρίχνοντας την ευθύνη σε πελάτες και κοπέλες ενώ ουσιαστικά αυτή είναι υπέυθυνη για τη κατάντια που επικρατεί. Και ο λόγος? Το χρήμα. Αντί να απαιτούμε από την πολιτεία τα αυτονόητα ρίχνουμε την ενοχή στους εαυτούς μας.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Τι να απαιτησεις απο τους αχρηστους μωρε? Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Σύμφωνα με την άποψη μερικών, ευτυχώς λίγων, θα έπρεπε μέχρι και να ανοίξουν τον ζωολογικό κήπο να τις πετάξουν στα θηρία.
Την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποι μας, με ηπατίτιδα C, που αν νοσήσεις...χαίρεται.
Επειδή όμως αυτό το θέμα δεν πουλάει, δεν προβάλλεται. Ασε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν αν έχουν και τι, αφου εκδηλώνει συμπτώματα μόνο αν νοσήσεις και αυτά δεν είναι ίδια για όλους.
Να αρχίσουν να βάζουν και αυτούς σε λίστες.
Να ξανα ανοίξουν και 2-3 σπιναλόγκες όπως τον ''παλιό καλό καιρό''.
Πάντα οι κομπλεξικοί κάθε μορφής θέλουνε να υπάρχουν περιθωριακές ομάδες και αν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν από μόνοι τους. Τους κάνει καλό στο εγώ τους.
Ευτυχώς είναι πάντα οι λιγότεροι και δυστυχώς για αυτούς δεν αντιλαμβάνονται ότι στην ουσία στο περιθώριο είναι οι ίδιοι στην ουσία.
Οι γυναίκες αυτές έγιναν θυσία στον βωμό της προσέλευσης θεατών-πελατών-ψηφοφόρων.
Δεν φτάνει που έτσι και αλλιώς έχουν το πρόβλημα τους διέλυσαν και την ζωή όλου του περίγυρου τους και μερικοί μπορούν και να πανηγυρίζουν για το κατόρθωμα.
Πάντα ο φόβος προσελκύει και στα δύσκολα τον θυμούνται.
Είναι το τελευταίο τους χαρτί εν όψει των εκλογών αλλά απευθύνονται σε μια εξαιρετικά περιορισμένη μειονότητα. Στους ''άρρωστους'' στο μυαλό και στην ψυχή.
Αδελφε, μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μια περιορισμενη μειονοτητα οι αρρωστοι στο μυαλο και στη ψυχη, πραγματικα το ευχομαι αν και εχω τις αμφιβολιες μου. Επισης μου κανει εντυπωση πως και δεν τις εγδυσαν κιολας να τις φωτογραφισουν , ουτως η αλλως ο εξευτελισμος και ο διασυρμος αρρωστων ανθρωπων δεν ειναι λιγοτερος με τα ρουχα, απλα θα ενισχυαν το θεαμα , οπως οι ρωμαιοι στις αρενες , οι ναζι στα κρεματορια κλπ. Ολοι αυτοι που κραυγαζουν ανοητες κραυγες ειναι αυτοι που ζητανε εξιλαστηρια θυματα, που οι ιδιοι τελικα δημιουργουν γιατι πρεπει να υπαρχει το συγκριτικο στοιχειο που κανει τους ιδιους αλανθαστους και αλωβητους κριτες. Αν δεν εχεις τιποτα που να βασισεις και να δειξεις την αξια σου σαν ανθρωπος πρεπει να δημιουργησεις κατι φαινομενικα χειροτερα απο σενα ωστε τελικα να φαινεσαι καλυτερος.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τι να απαιτησεις απο τους αχρηστους μωρε? Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου!

Όταν έχω κάποιον που παίρνει μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα, έχει σπίτι, αυτοκίνητο, ταξίδια κλπ κλπ πληρωμένα από εμένα έκτός από το να του ζητάω να διορίσει το παιδί μου κλητήρα στο δημόσιο έχω και άλλες απαιτήσεις. Δυστυχώς οι άχρηστοι είναι εκλεγμένοι. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο νέο μοντέλο διακυβέρνησης είμαι πρόθυμος να το ακούσω.

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβασα αρεκετες σελιδες πανω στο θεμα καικανενας ποτε δεν κραζει αλλους συμπουρδελιαρηδες που κατα καιρους ποσταρουν τις εμπειριες τους και καμαρωνουν  για ακαποτα , γλειφομουνια κ,λ,π ενω θα επρεπε και να τους διαγραφουν ακομα και απο το site γι' αυτες τους τις πρακτικες υψηλου ρισκου Πολυ λυπαμαι για τη ρατσα μας
Δεν ειμαστε λαός ρε ,δεν ειμαστε
Αν ειχαμε πειθαρχια τουλαχιστον σε τετοια θεματα ζωης και θανατου τωρα θα ειχε  εξυγειανθει το συστημα της πορνειας απο μας τους ιδιους και δεν θα χρειαζοταν κανενα υπουργειο και καμια κωλοκυβερνηση τωρα προεκλογικα να ανοιξει τετοια θεματα για να ασχολουνται αποβλακωμενοι τηλεθεατες

Δεν βλέπουν
Δεν ακούν
Δεν ενδιαφέρονται
Δεν νοιώθουν
Δεν σκέπτονται
Δεν έχουν δουλέψει
Δεν έχουν φιλότιμο
Δεν πάνε φυλακή
Δεν μας σέβονται
Δεν διάβασαν το μνημόνιο

Μας βρίζουν
Μας ενοχοποιούν
Μας κοροϊδεύουν
Μας τάζουν
Μας Ξε-τάζουν
Μας υπόσχονται
Μας δουλεύουν

Έχουν από 5 σπίτια ο καθένας
Έχουν ασυλία
Έχουν παχυλούς μισθούς
Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
Έχουν δωρεάν διαμονές
Έχουν επιχορηγήσεις
Έχουν "καρέκλες"
Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
Έχουν φυλακίσει αθώους
Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
Έχουν "φίλους" τα κανάλια

Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς τους κάνεις ήρωες
Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα
Αν μείνεις είσαι μαλάκας

Αν όμως προσέξεις τι ψηφίζεις, τότε μπορεί και να αλλάξουν όλα τα παραπάνω ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Άλλες 5. Μαζί με την πρώτη Ρωσίδα φτάνουν τις 17. Άλλαξε κι ο τίτλος.

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια το προβλημα υπαρχει εαν και οι 5 ειναι απο ντελα εαν ειναι του δρομου τιποτα πρεζακια θα ειναι ξανα.....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/Maios/girls.jpg[/img[/URL]]

Αν έφτιαχναν βιολογικό όπλο απ'αυτές, θα εξόντωναν μέχρι και τους δεινόσαυρους.

[QUOTE="antisthenis, post: 3742821"]
Άλλες 5. Μαζί με την πρώτη Ρωσίδα φτάνουν τις 17.[/quote]
Αν μαζέψουν όλες τις εϊτσόβιες και τις αναγκάσουν να τους ψηφίσουν, πιάνουν άνετα αυτοδυναμία. :tickedoff:

Επισκέπτης
Βλεπεις ουλες,σημαδια και θα πας μαζι της ελευθερα?.....Οποιος το εκανε πρεπει να ηταν πολυ καμμενος!

Συνημμένα

• image399.png
    image399.png
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 57

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Επειδή στον Λοβέρδο "δεν έβγαιναν" τα νούμερα από τους ελέγχους στα κανονικά μπουρδέλα για "έξαρση του HIV" (μέχρι στιγμής βρέθηκε μόνο μία, η οποία ήταν αδήλωτη και κατά την γνώμη μου το είχε από την πατρίδα της), κατέφυγε στην εύκολη λύση των πρεζάκηδων, τις οποίες ξέρανε από παλιά οτι ηταν φορείς.

Μην ξεχνάτε οτι σε ανύποπτο χρόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αναφέρει οτι τα πρεζάκια επιζητούν να κολλήσουν τον ιό για να παίρνουν το επίδομα, άρα οι αρμόδιοι ξέρουν ακριβώς ποιοί-ποιές το εισπράτουν και μπορούν να έχουν 99% επιτυχία στους στοχευμένους ελέγχους (όπως αυτοί που έκαναν).

Γιατί δεν κάνουν ελέγχους και στις πιάτσες των τραβεστί, όπου οι πιθανότητες να κολλήσεις HIV με πρωκτική επάφή είναι πολύ περισσότερες από την κολπική επαφή? Μήπως φοβούνται οτι τα τραβέλια θα μιλήσουν για κάποιους πολιτικούς που έχουν "περίεργα γούστα" στο sex ?

Γιατί ο Λοβέρδος από την μιά μεριά θέλει να ποινικοποιήσει την ακάποτη επαφή με ιερόδουλη, (γιά να προστατεύσει την υγεία μας όπως λέει), ενώ από την άλλη μοιράζει δωρεάν σύριγγες στους ναρκομανείς (για να μην τρυπιώνται όλοι με την ίδια βελόνα και κολλάνε HIV).

Μήπως τα μέτρα είναι ακόμα μιά φορά προεκλογικά και σπασμωδικά και αντί να λύσουν το πρόβλημα, απλά το μεταθέτουν ???

Θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν ο κ. Λοβέρδος απαντούσε μέσω του φόρουμ στις ερωτήσεις μου.... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom