arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αυτο λεω και εγω.Mια ζωη τις ιδιες μαλακιες.
αυριο θα βγει μαλλον το στορυ για την πολονεζα,δεν προλαβατε σημερα.
αυτο λεω και εγω.Mια ζωη τις ιδιες μαλακιες.
Aφού το λέει ο αγράμματος μαλάκας έτσι είναι.για ποιο λογο να πουν μια ψευτικη ιστορια για το κοριτσι αυτο
Πρεζόνια που εκδίδονται δεν είναι ιερόδουλες,τί είναι;;;as mathoume epitelous na ekfrazomaste prezonia kai oxi *****
και εσυ και ο παπιας αυριο για εξετασεις γιατι μαθαινω οτι ακοποτα κανετε με τα πακια.Aφού το λέει ο αγράμματος μαλάκας έτσι είναι.
Τί το ψάχνεις τώρα εσύ;;;
Πουστροφασιστάκο με τα πάκια κ τις ψωλές τους μόνο εσείς ασχολείστε,οπότε μια εκδοχή είναι να τις ορέγεστε(αν αυτό δεν το κατάλαβες άνοιξε λεξικό) κ μια άλλη να τις δοκιμάζετε κ να έχετε κόμπλεξ επειδή είστε πουστροφασιστάκια.και εσυ και ο παπιας αυριο για εξετασεις γιατι μαθαινω οτι ακοποτα κανετε μετα πακια και εσεις.
καταλαβες πουστρακο?
κατα καποιο τροπο εχεις δικιο.as mathoume epitelous na ekfrazomaste prezonia kai oxi *****
Aφού το λέει ο αγράμματος μαλάκας έτσι είναι.
Τί το ψάχνεις τώρα εσύ;;;
ο φωσκολος χαλαρα το τραβαγε για 5-6 χρονια..γαμαει σαν σηριαλακι ομως δικε μου
Ο μαλάκας που το έγραψε μπορεί να ήταν απλά μαλάκας κ να τα σκάτωσε με ονόματα κ ημερομήνιες...να το πέταξε στο τσακ-μπαμ για να πουλήσει...τελοσπάντων κανένα πρεζάκι δεν βρίσκεται στον δρόμο από την καλοπέραση...ακόμα κ τα πλουσιόπαιδα που καταλήγουν στην πρέζα έχουν ιστορίες πίσω τους...παπαζολη τελειως μουφα ειναι, κοιτα τι λεει το δελτιο της αστυνομιας...
ILIEVA (ον) SNEZHANA του TIHOMIROVA και της ILIEVA , η οποία γεννήθηκε στις 12-10-1986 στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα
σου φαινεται λογικο να εχει γεννηθει το '86 και μεχρι 12 να ειναι στο καζανλουκ δηλαδη το 98, αλλα το 96 να γενναει στην ελλαδα, ελεος με τον μαλακα που το εγραψε!!
παπαζολη τελειως μουφα ειναι, κοιτα τι λεει το δελτιο της αστυνομιας...
ILIEVA (ον) SNEZHANA του TIHOMIROVA και της ILIEVA , η οποία γεννήθηκε στις 12-10-1986 στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα
σου φαινεται λογικο να εχει γεννηθει το '86 και μεχρι 12 να ειναι στο καζανλουκ δηλαδη το 98, αλλα το 96 να γενναει στην ελλαδα, ελεος με τον μαλακα που το εγραψε!!
Ναι ρε γμτ...πρεζάκι στον δρόμο καταλήγεις όταν είσαι ευτυχισμένος....Άσε, μπάζει από παντού το θέμα.
τα μονα ατομα που πραγματικα δεν λυπαμαι ειναι οι ναρκομανεις, τιποτα στον κοσμο δεν μπορει να δικαιολογησει την μαλακια τουςΟ μαλάκας που το έγραψε μπορεί να ήταν απλά μαλάκας κ να τα σκάτωσε με ονόματα κ ημερομήνιες...να το πέταξε στο τσακ-μπαμ για να πουλήσει...τελοσπάντων κανένα πρεζάκι δεν βρίσκεται στον δρόμο από την καλοπέραση...ακόμα κ τα πλουσιόπαιδα που καταλήγουν στην πρέζα έχουν ιστορίες πίσω τους...
Εγώ πάλι τα μόνα άτομα που πραγματικά δεν λυπάμαι είναι οι μαλάκες που αποκτούν AIDS από πληρωμένες συνευρέσεις χωρίς προφυλάξεις με ιερόδουλες.τα μονα ατομα που πραγματικα δεν λυπαμαι ειναι οι ναρκομανεις, τιποτα στον κοσμο δεν μπορει να δικαιολογησει την μαλακια τους
Ναι ρε γμτ...πρεζάκι στον δρόμο καταλήγεις όταν είσαι ευτυχισμένος....