Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.252
- Πόντοι
- 1.056
meteo.gr - Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα και κάντε σορτάρισμα στην μέγιστη θερμοκρασία.
Σήμερα είναι κάπως εντάξει η θερμοκρασία.
meteo.gr - Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα και κάντε σορτάρισμα στην μέγιστη θερμοκρασία.
10-11 το πρωί που σκάει ο ήλιος βαρώντας όλο το σπίτι εκεί βλέπω τι γίνεται.
Όταν δεν ιδρώνουν οι γάμπες μου καταλαβαίνω ότι είναι σε νορμάλ επίπεδα η ζέστη, 'οπως σήμερα δηλαδή.
Χτυπα κι αλλο.Όποιος κοιτάξει μόνο τις θερμοκρασίες σε μεγαλουπόλεις της κεντρικής Αφρικής, όλες κοντά στον ισημερινό, δεν θα παρηγορηθεί.
Π.χ. 20 βαθμούς έχει όλο-όλο το Ναϊρόμπι, η πρωτεύουσα της Κένυας, αυτήν την ώρα. Με 66% υγρασία.
Παραλία και μπάνια είναι η καλύτερη λύση. Κάντε τα πλάνα σας καλύτερα.
Απορώ, αυτόν τον μαλάκα τον παίρνει κανένας στα σοβαρά?Ο πορτοσαλτας όμως λέει οι Έλληνες να αφήσουν το καλοκαίρι νησιά και παραλιες, στους ξενους
Πήγαινε στο βόρειο πόλο να έχεις όλο το χρόνο κρύο..ζέστη θέλουμε μας ζαλίσει ρε μαν!
Με αυτα που τραβάμε 15 μερες τωρα θα έπρεπε να ονομαστεί «Κωλογαμησι».Αύριο πάντως είναι η τελευταία μέρα του λεγόμενου καύσωνα. Η 15η μέρα στη σειρά με μάξιμουμ 40κάτι-άρια.
Καιρός: Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα, υποχωρεί ο καύσωνας από την Τρίτη
Η Δευτέρα (22.7.24) φαίνεται ότι θα είναι η τελευταία μέρα του καύσωνα, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωναwww.newsit.gr
Μου τη σπάει λίγο, που δεν δώσαν τελικά ένα όμορφο ονοματάκι και σε αυτό το θερμό κύμα.
Το «Κλέων» πέρσι ήταν κουλ. Τσιγκουνεύονται τώρα και τα ονόματα ή βαριούνται; Ή μας το φυλάνε για αργότερα;
:-)
Με αυτα που τραβάμε 15 μερες τωρα θα έπρεπε να ονομαστεί «Κωλογαμησι».
Μιλα για τον εαυτο σου. Πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο. Δεν ειπες μονο για Βουλγαρια, εβαλες και τα πρωιναδικα στη μεση και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Μη δικαιολογεισαι εδω ειναι τα σχολια ο κοσμος βλεπειΞεκίνησα από την διαπίστωση ότι εδώ μας έχουν προβεί με τις φωτιές ενώ η γειτονική Βουλγαρία σχεδόν δεν βλέπει φωτιές...
Αν έχεις θέμα με την προσοχη να το κοιτάξεις αυτό ...ίσως δεν μπορείς να παρακολουθείς ούτε ταινίες ,ούτε κάτι που να κρατάει πάνω από δέκα λεπτά .
Ε...κι εσύ δεν πειραχτηκες από το ότι γεμισαν τα πρωιναδικα με αδερφές και ξαδέρφες .Μιλα για τον εαυτο σου. Πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο. Δεν ειπες μονο για Βουλγαρια, εβαλες και τα πρωιναδικα στη μεση και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Μη δικαιολογεισαι εδω ειναι τα σχολια ο κοσμος βλεπει
οχι μου τη δινουν.Ε...κι εσύ δεν πειραχτηκες από το ότι γεμισαν τα πρωιναδικα με αδερφές και ξαδέρφες .
Τόσο πολύ σου αρέσει να βλέπεις αυτά τα σουργελα στην οθόνη;
Το θεωρείς φυσιολογικό;